Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyice dinlenmen lazim... benim sabahtir karnımın dış tabakası agiriyor.. sanırım büyüdüğü için gerilmelerden kaynaklanıyor ama çok rahassiz ediciKızlar napıyosunuz? Dün biraz gezdim ya hala kafamı kaldıramıyorum
Dinlenmek ne mümkün evde iş hiç bitmiyor içim de rahat etmiyor yapmadan. Benim d karnım ağır geliyor artık oturduğum yerden zor kalkıyorumİyice dinlenmen lazim... benim sabahtir karnımın dış tabakası agiriyor.. sanırım büyüdüğü için gerilmelerden kaynaklanıyor ama çok rahassiz edici
Aynı durum bende de var... işleri bırakıp yatsam içim rahat etmiyor bırakmasam bitmiyor... Üstükörü yapıyorum bendeDinlenmek ne mümkün evde iş hiç bitmiyor içim de rahat etmiyor yapmadan. Benim d karnım ağır geliyor artık oturduğum yerden zor kalkıyorum
Sen başka bir doktora bir gitsene ya.. doğum şekline kadar herşeyi konuskızlar geldim şimdi sağ böbrek büyükmüş yaanst ye falan bişey demedi 1 hafta sonra çağardı şekerime baktı şu an normal dedi ama beni normale zorlicak baya sonrada şekerin şöyle böyle dicekkçok canım sıkıldı yaa
canım sen tek dr a mı gıdıyordun bıde sen sezeryan mı olmak ıstıyordunkızlar geldim şimdi sağ böbrek büyükmüş yaanst ye falan bişey demedi 1 hafta sonra çağardı şekerime baktı şu an normal dedi ama beni normale zorlicak baya sonrada şekerin şöyle böyle dicekkçok canım sıkıldı yaa
Bu nasil bi doktor ben anlamadım gitti.kızlar geldim şimdi sağ böbrek büyükmüş yaanst ye falan bişey demedi 1 hafta sonra çağardı şekerime baktı şu an normal dedi ama beni normale zorlicak baya sonrada şekerin şöyle böyle dicekkçok canım sıkıldı yaa
sakin sakin bebiş hissetmesinAllah ım iş yerimden nefret ediyorum müdürde bölüm başkanındanda
Ya çıldırdım resmen çıldırdım proje benim preje müdür diyoki fikir benim fikrim adama bakua bölüm başkanına diyorum fikirde projede benim ama neddeeeeeesakin sakin bebiş hissetmesin
Allah ım iş yerimden nefret ediyorum müdürde bölüm başkanındanda
Amin canım cümlemizin yatdımcısı olsun inşallah insanları anlamıyorum gercektenRabbim yardımcın olsun canım. çalışmak zor hamile iken iki kat zor oluyor bi de üstüne sorunlar gelince stres, sıkıntı kaçınılmaz oluyor
böbrek genişlemesine çok takıldım ya doğum dan ziyade ona canım sıkıldı.asya_01 canım sen başka doktora git, görün. Benim bildiğim,duyduğum ve burda okuduğum kadarıyla şeker hastalarında doğum sezeryanla ve 38-39. haftalarda yapıo doktorlar. Seni ve bebeğini nasıl riske atıyoki? Canım ne cavap alabiliyosun bu doktordan ne de bi ilgi alaka, yazdıklarına göre. Bence acilen başka bir doktor bulup onunla devam et. Seni bu şekilde üzüp strese sokmaya hakkı yok.
Canım benim eltim hamileyken bebeğine böbrek genislemesi şişmesi var demişti. . doğumdan sonra da takip edildi... sonradan düzeldi suan herhangi bir sorunu yok.. oyuzden sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle birşey olmaz, gecerböbrek genişlemesine çok takıldım ya doğum dan ziyade ona canım sıkıldı.
çok çok üzüldümmmhaftaya cumaya çağardı yine ama böbrek konusunu önemsemedi pek doum için takibe çağardıSuan ikibucuk yaşında... çok şükür hiçbir sorunu yok.. sakın canını sıkma bu bebeğinide etkiliyor unutma