5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

İyice dinlenmen lazim... benim sabahtir karnımın dış tabakası agiriyor.. sanırım büyüdüğü için gerilmelerden kaynaklanıyor ama çok rahassiz edici
Dinlenmek ne mümkün evde iş hiç bitmiyor içim de rahat etmiyor yapmadan. Benim d karnım ağır geliyor artık oturduğum yerden zor kalkıyorum

kızlar kızlar
çıktım dr dan o çok çabuk bır muayene oldu
bebek ıyıyımıs su normal dedı normalde 28+4 gun olamam gerekırken bebegın gelışımı 29+4 mus bu bı sıkıntı yaratır mı bana bı açıklama yapmadı detaylıda benım kız yuzunu kapattığı ıcın sol lens ve dudağı görememıştı yıne kapattı yıne göremedı
magnorm dıye bı magnezyum başlattı
ne zaman ızne çıkarım birimim soruyor dedım 2 hafta sonra dedi su anda bebgın gelışımı 29+4 olsa bıle 2 hafta sonra 31+4 oluyorum bu tarıhtede ızne çıkartıyorlar mı

kızlar geldim şimdi sağ böbrek büyükmüş yaa:KK61:nst ye falan bişey demedi 1 hafta sonra çağardı şekerime baktı şu an normal dedi ama beni normale zorlicak baya sonrada şekerin şöyle böyle dicekk:KK51:çok canım sıkıldı yaa:olamaz:

kızlar geldim şimdi sağ böbrek büyükmüş yaa:KK61:nst ye falan bişey demedi 1 hafta sonra çağardı şekerime baktı şu an normal dedi ama beni normale zorlicak baya sonrada şekerin şöyle böyle dicekk:KK51:çok canım sıkıldı yaa:olamaz:
Sen başka bir doktora bir gitsene ya.. doğum şekline kadar herşeyi konus

canım sen tek dr a mı gıdıyordun bıde sen sezeryan mı olmak ıstıyordun
böbrek büyümesini çok duyuyorum hamilelerde daha erken gebelik haftalarında başlayanda vardı az kaldı sık dişini

Bu nasil bi doktor ben anlamadım gitti.
Ozel deki doktoruna ne zaman gideceksin peki

asya_01 asya_01 canım sen başka doktora git, görün. Benim bildiğim,duyduğum ve burda okuduğum kadarıyla şeker hastalarında doğum sezeryanla ve 38-39. haftalarda yapıo doktorlar. Seni ve bebeğini nasıl riske atıyoki? Canım ne cavap alabiliyosun bu doktordan ne de bi ilgi alaka, yazdıklarına göre. Bence acilen başka bir doktor bulup onunla devam et. Seni bu şekilde üzüp strese sokmaya hakkı yok.

asya_01 asya_01 canım sen başka doktora git, görün. Benim bildiğim,duyduğum ve burda okuduğum kadarıyla şeker hastalarında doğum sezeryanla ve 38-39. haftalarda yapıo doktorlar. Seni ve bebeğini nasıl riske atıyoki? Canım ne cavap alabiliyosun bu doktordan ne de bi ilgi alaka, yazdıklarına göre. Bence acilen başka bir doktor bulup onunla devam et. Seni bu şekilde üzüp strese sokmaya hakkı yok.
böbrek genişlemesine çok takıldım ya doğum dan ziyade ona canım sıkıldı.

böbrek genişlemesine çok takıldım ya doğum dan ziyade ona canım sıkıldı.
Canım benim eltim hamileyken bebeğine böbrek genislemesi şişmesi var demişti. . doğumdan sonra da takip edildi... sonradan düzeldi suan herhangi bir sorunu yok.. oyuzden sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle birşey olmaz, gecer

X