- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
evet yapıyla alakalı bısey bunu içten içe bende biliyorum ama 10 kişiden 8i bunu söyleyince insanın içini bi huzursuzluk kaplıyor hamilelik demek vesvese demekmiş onu anladımGünaydın canım takma kafana ya benimde göbeğim küçük ama bebeğimin kilosu vs gayet iyi 2700 dü enson ama göbeğimi gören daha var diyor yapı ile alakalı birşey
avucuma yazıp kopya çekıcem devlet hastanesı olduğu ıcın daha göbeğimdeki jeli silmeden hasta alıyorlar içeriye çok panik oluyorum bende
özeldeki dr umda öyle ama maalesef üniversite hastanesi yoğun ve karısıkaaa bizim burada doktor bekliyor şükür canım ya. sonuç bile almıyor içeride hasta varken
özeldeki dr umda öyle ama maalesef üniversite hastanesi yoğun ve karısık
evet laboratuvarda çalışıyorum çalıştığım ünşversşte hastanesinde muayene oluyorum personel olduğum için nasıl olsa mesai bitimine kadar burdasın sen diyip ya geç giriyorum randevu saatınde degılde yada böyle acele oluyırüniversite hastanesinde prof muayne yada doçent muayneye gidince biraz ilgileniyorlar ki hatırladığım kadarıyla sen sağlık çalışanısın di mi ?
evet laboratuvarda çalışıyorum çalıştığım ünşversşte hastanesinde muayene oluyorum personel olduğum için nasıl olsa mesai bitimine kadar burdasın sen diyip ya geç giriyorum randevu saatınde degılde yada böyle acele oluyır
yok yanlış yazmışım özeldeki dr um öyle değil diyecektimo yüzden sıkıntı oluyordur canım ya. özeldeki doktorun neden öyle yapıyor anlamadım.
Canım günaydıngünaydın kızlar :)
gece çok ağrım oldu bi uyudum ayak parmağıma kadar uyuştum. sonra da sağ kasığımdan bi ağrı girdi dedim sancı heralde bu karnım kasıldı semsert oldu. böyle değişik bişiler oluyor artık
Nasıl ya, neler demiş böyle... ne yapman gerekiyor onu söylesin. . Bu kadar kötü konuşulur mu bugüne kadar nerdeymiskızlar dr dan geldimşekerden dolayı adam felaket senaryosu çizgi ya kilosu iyi olur ama organları gelişmezmiş doğarmış nefes alamaz ölürmüş tek şeker hastası olan benmiyimm yaa ayaklar şiş diyor evet şiş 8 aydır bana yat kalkma diyorsunuz bende yatmak zorundaydım ister istemez şişiyor diyorum eee şişmicek işte diyorrr kafamı duvara vurasım geldi ya.ayrıntılıya alıcak nsty bağlicak öğlen molasına girdiler çatlicamm ya çatlicammm.normal doğum yapmayın o zman çocuk sıkıntıya girmesin diyorum ağzını eğip yok olmaz öyle diyor çatlak ya
O nasil bi doktormus cnm ole hem yat demis hemde sismemesi lazim demis ne alaka yuruyus olmazsa haliyle sisecek yani ne yapilmasi gerektigini sole demi ama kotu seneryolar cizene kadar sen ii dusun cnm hersey ii olsun doktorlarin her dedigi ciksaydi ooooo hic kendinide bebeginide strese koyma Allahin izniyle hersey ii olucak insallahkızlar dr dan geldimşekerden dolayı adam felaket senaryosu çizgi ya kilosu iyi olur ama organları gelişmezmiş doğarmış nefes alamaz ölürmüş tek şeker hastası olan benmiyimm yaa ayaklar şiş diyor evet şiş 8 aydır bana yat kalkma diyorsunuz bende yatmak zorundaydım ister istemez şişiyor diyorum eee şişmicek işte diyorrr kafamı duvara vurasım geldi ya.ayrıntılıya alıcak nsty bağlicak öğlen molasına girdiler çatlicamm ya çatlicammm.normal doğum yapmayın o zman çocuk sıkıntıya girmesin diyorum ağzını eğip yok olmaz öyle diyor çatlak ya
sıkıntılarına bi çözüm bulmak yerine olmamalı demiş benım dr umda bazen oyle dıyor gır bakalım bı ayrıntılıya bebekte sancı varmı bakılsın moralını yüksek tut bız guclu olalımkı bebıslerde güçlü olsunkızlar dr dan geldimşekerden dolayı adam felaket senaryosu çizgi ya kilosu iyi olur ama organları gelişmezmiş doğarmış nefes alamaz ölürmüş tek şeker hastası olan benmiyimm yaa ayaklar şiş diyor evet şiş 8 aydır bana yat kalkma diyorsunuz bende yatmak zorundaydım ister istemez şişiyor diyorum eee şişmicek işte diyorrr kafamı duvara vurasım geldi ya.ayrıntılıya alıcak nsty bağlicak öğlen molasına girdiler çatlicamm ya çatlicammm.normal doğum yapmayın o zman çocuk sıkıntıya girmesin diyorum ağzını eğip yok olmaz öyle diyor çatlak ya
Canım bu devletteki doktormu acaba?? Ya git başka doktora? Sanki bi şeker hastası sensinkızlar dr dan geldimşekerden dolayı adam felaket senaryosu çizgi ya kilosu iyi olur ama organları gelişmezmiş doğarmış nefes alamaz ölürmüş tek şeker hastası olan benmiyimm yaa ayaklar şiş diyor evet şiş 8 aydır bana yat kalkma diyorsunuz bende yatmak zorundaydım ister istemez şişiyor diyorum eee şişmicek işte diyorrr kafamı duvara vurasım geldi ya.ayrıntılıya alıcak nsty bağlicak öğlen molasına girdiler çatlicamm ya çatlicammm.normal doğum yapmayın o zman çocuk sıkıntıya girmesin diyorum ağzını eğip yok olmaz öyle diyor çatlak ya
kızlar dr dan geldimşekerden dolayı adam felaket senaryosu çizgi ya kilosu iyi olur ama organları gelişmezmiş doğarmış nefes alamaz ölürmüş tek şeker hastası olan benmiyimm yaa ayaklar şiş diyor evet şiş 8 aydır bana yat kalkma diyorsunuz bende yatmak zorundaydım ister istemez şişiyor diyorum eee şişmicek işte diyorrr kafamı duvara vurasım geldi ya.ayrıntılıya alıcak nsty bağlicak öğlen molasına girdiler çatlicamm ya çatlicammm.normal doğum yapmayın o zman çocuk sıkıntıya girmesin diyorum ağzını eğip yok olmaz öyle diyor çatlak ya
Canım günaydınArtık gerçek hamileliğin nasıl olduğunu zorlukların hepsini bu haftalardan itibaren yaşamaya başlıyoruz. Zaman ilerledikçe dahada zorlaştığını hissediyorum ben. Allah yardımcımız olsun
Canım inşallah benimki gibi zor geçmez. Ben bu bacak ağrısından ölücem resmenamin canım. yavaştan başladı benim de demek ki sıkıntılar. ilerleyen zamanda bakalım neler bekliyor bizleri... senin ki abi olacak benim ki gelene kadar inşallah :)
Canım inşallah benimki gibi zor geçmez. Ben bu bacak ağrısından ölücem resmenay olarak büyük olucaz canım. İnşallah 37. Haftana kadar çalışabilirsin canım.
Öyle canım çalışma arkadaşı çok önemli. Rabbim iyi yürekli insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Hangi kurumdasın?benimde ağrılarım çok. evet büyük olacak. inşallah canım 37 ye kadar çalışmak istiyorum ama dayanamazsam ayrılırım buranın stresi yetiyor. insanın çalışma arkadaşı çok önemli sonuçta.
Öyle canım çalışma arkadaşı çok önemli. Rabbim iyi yürekli insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Hangi kurumdasın?