5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kimsenin dediklerine kulak asmamak lazım kızlar, geçen kaç kilo aldın diye sordu uzaktan bi akraba, 11-12 dedim oooo çok almışsın diyor. Kendisi 27 kilo almış doğumunda :) Pardon şaka mısın sen dedim.
Ağzı olan konuşuyor yani, herkesin bünyesi, genetiği, fiziksel özellikleri birbirinden çok farklı. Dolayısıyla herkesin hamilelik süreci, bebeği de farklı olur.
Allah sağlık sıhhat versin bize ve bebişlerimize. Böyle olur olmaz konuşanları da Allah ıslah etsin..

Günaydın canım takma kafana ya benimde göbeğim küçük ama bebeğimin kilosu vs gayet iyi 2700 dü enson ama göbeğimi gören daha var diyor yapı ile alakalı birşey
evet yapıyla alakalı bısey bunu içten içe bende biliyorum ama 10 kişiden 8i bunu söyleyince insanın içini bi huzursuzluk kaplıyor hamilelik demek vesvese demekmiş onu anladım

üniversite hastanesinde prof muayne yada doçent muayneye gidince biraz ilgileniyorlar ki hatırladığım kadarıyla sen sağlık çalışanısın di mi ?
evet laboratuvarda çalışıyorum çalıştığım ünşversşte hastanesinde muayene oluyorum personel olduğum için nasıl olsa mesai bitimine kadar burdasın sen diyip ya geç giriyorum randevu saatınde degılde yada böyle acele oluyır

o yüzden sıkıntı oluyordur canım ya. özeldeki doktorun neden öyle yapıyor anlamadım.

kızlar dr dan geldim şekerden dolayı adam felaket senaryosu çizgi ya kilosu iyi olur ama organları gelişmezmiş doğarmış nefes alamaz ölürmüştek şeker hastası olan benmiyimm yaaayaklar şiş diyor evet şiş 8 aydır bana yat kalkma diyorsunuz bende yatmak zorundaydım ister istemez şişiyor diyorum eee şişmicek işte diyorrr kafamı duvara vurasım geldi ya.ayrıntılıya alıcak nsty bağlicak öğlen molasına girdiler çatlicamm ya çatlicammm.normal doğum yapmayın o zman çocuk sıkıntıya girmesin diyorum ağzını eğip yok olmaz öyle diyor çatlak ya

Canım günaydın Artık gerçek hamileliğin nasıl olduğunu zorlukların hepsini bu haftalardan itibaren yaşamaya başlıyoruz. Zaman ilerledikçe dahada zorlaştığını hissediyorum ben. Allah yardımcımız olsun

Nasıl ya, neler demiş böyle... ne yapman gerekiyor onu söylesin. . Bu kadar kötü konuşulur mu bugüne kadar nerdeymis

O nasil bi doktormus cnm ole hem yat demis hemde sismemesi lazim demis ne alaka yuruyus olmazsa haliyle sisecek yani ne yapilmasi gerektigini sole demi ama kotu seneryolar cizene kadar sen ii dusun cnm hersey ii olsun doktorlarin her dedigi ciksaydi ooooo hic kendinide bebeginide strese koyma Allahin izniyle hersey ii olucak insallah

sıkıntılarına bi çözüm bulmak yerine olmamalı demiş benım dr umda bazen oyle dıyor gır bakalım bı ayrıntılıya bebekte sancı varmı bakılsın moralını yüksek tut bız guclu olalımkı bebıslerde güçlü olsun

Canım bu devletteki doktormu acaba?? Ya git başka doktora? Sanki bi şeker hastası sensin son aya gelen bi insanı niye korkutursun kii. Sinir oluyorum böyle doktorlara. Sakinleştirip rahatlatacağına dediklerine bak

ne demek o öyle canım ya. sen devletteki doktoruna mı özeldeki doktoruna mı gittin ? hangisi bunu demişse ona gitme son zamanların sıkıntıdan doğurcan ya da stresten. ayrıca sıkıntı varsa neden illa normal doğum ? ilginç yani sen diğer doktoruna da git. hareket etmeyen ayak tabiki şişecek doğal yani

amin canım. yavaştan başladı benim de demek ki sıkıntılar. ilerleyen zamanda bakalım neler bekliyor bizleri... senin ki abi olacak benim ki gelene kadar inşallah :)

amin canım. yavaştan başladı benim de demek ki sıkıntılar. ilerleyen zamanda bakalım neler bekliyor bizleri... senin ki abi olacak benim ki gelene kadar inşallah :)
Canım inşallah benimki gibi zor geçmez. Ben bu bacak ağrısından ölücem resmen ay olarak büyük olucaz canım. İnşallah 37. Haftana kadar çalışabilirsin canım.

Canım inşallah benimki gibi zor geçmez. Ben bu bacak ağrısından ölücem resmen ay olarak büyük olucaz canım. İnşallah 37. Haftana kadar çalışabilirsin canım.

benimde ağrılarım çok. evet büyük olacak. inşallah canım 37 ye kadar çalışmak istiyorum ama dayanamazsam ayrılırım buranın stresi yetiyor. insanın çalışma arkadaşı çok önemli sonuçta.

Öyle canım çalışma arkadaşı çok önemli. Rabbim iyi yürekli insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Hangi kurumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…