Tamamen renksiz bi akıntı sanki su gibi o kadar sıcak su akıyor gibiCanım akıntın ne renk beyaz yada şeffaf ise sorun yok demişti doktor bana kahverengi fibi ise doktora görünmelisin beyaz peynir suuu gibi benimde 2 haftadır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamen renksiz bi akıntı sanki su gibi o kadar sıcak su akıyor gibiCanım akıntın ne renk beyaz yada şeffaf ise sorun yok demişti doktor bana kahverengi fibi ise doktora görünmelisin beyaz peynir suuu gibi benimde 2 haftadır
1 magnezyum 1 maden suyu içiyorum her gün ona rağmen bacaklarım beni öldürüyor canım. kramptan ayrı olarak sürekli hareket ettirme isteği oluyor yatınca gıdıklanma gibi ağrı gibi. sadece geceleri oluyor bir de gündüz olmuyor. her öğünümde yoğurt var ek olarak 3 ara öğünde de 1er büyük bardak süt içiyorum. acaba bidahaki gidişimde doktora sorup magnezyumu 2ye mi çıkarsam geçer mi kimagnezyum kullanıyor musun canım ? bi de günde bi tane sade soda iç. uyku içinde ben yoğurt yiyorum bazen fayda ediyor bazen etmiyor pek ama gece bile 2-3 tatlı kaşığı yiyorum her uyandığımda. geçmiş olsun
bence acile gitmende fayda var tarifine göre suyun geliyor gibi duruyor.Tamamen renksiz bi akıntı sanki su gibi o kadar sıcak su akıyor gibi
her zamanki annem işte beşik aldı onuda burnumdan getirdiAa hayırdır canım yaa ne yaptıkii??
inşallah sıkıntı olmaz canım ya. Rabbim sağsağlim kucağına almak nasip etsin inşallahÖyle canım hakikaten arkadaşımın 35.haftada 2.250 gr doğmuştu ama peluş battaniyeyle bile anca tutabildim bebeği. Küçücüktü :)) ama sağlığı yerindeydi şükür. Şu an bıcır bıcır. Ama 3 küsür doğan bebişler daha bi ele avuca geliyo daha dirençli oluyolar gibi geliyo banada. Rabbim sağlık sorunu vermesin sadece. Onun dışında artık kilosuna takmıyorum. Benim asıl korkum plesantadan beslenemezse küçük doğarsa diye bi korkum vardı. Ama artık 2.900-3000 2.800 doğsun inşallah bi sorunu olmazz.
kızlarr yeni geldim eve çıktık kuzumun beşiğini aldık kalan eksiklerini tamamladık çok şükür herşeyi hazır artıkyarın dr randevum var dr dan gelince krucaz bütün eşyaları yerleştiricez artıkayy beşiği falan görünce daha da hecan sardı beniiisanki yeni hamile olduğumu öğrendim gibiinşallah kontrol de güzel geçer yarın Allahın izniyle
1 magnezyum 1 maden suyu içiyorum her gün ona rağmen bacaklarım beni öldürüyor canım. kramptan ayrı olarak sürekli hareket ettirme isteği oluyor yatınca gıdıklanma gibi ağrı gibi. sadece geceleri oluyor bir de gündüz olmuyor. her öğünümde yoğurt var ek olarak 3 ara öğünde de 1er büyük bardak süt içiyorum. acaba bidahaki gidişimde doktora sorup magnezyumu 2ye mi çıkarsam geçer mi ki
canım bı yerde pkımustum eger keseden su gelme olayı olsa kesın farkedersınız böyle bırden foş dıye çıkıyormuş bende 2 hafta önce acıllık olduğumda akıntımın fazla olduğunu söyledım kulak cubugu gıbı bıseyler ordan sıvı aldılar bıseye batırdılar negatıf bu amnıyon sıvısı degıl normal akıntın dedıler dr randevun ne zaman bı sor ıcın rahat olması ıcın bıde ayaklarını sıcak tut oda etkılerKızlar bişey danışıcam bende akıntı çok oluyor normalde hamileliğim boyunca pek olması bu da böyle su gibi arada akıyor gidiyor yeni başladı hiç bilmiyorum sizde var mı bunu yaşayan çok korkuyorum acaba kese su mu kaçırıyor
canım görme duyma annenı bıraz bellıkı etkılenıyorsun salla dıcem zor bılıyorum ama bebekler ıcın bencıl olmak zorundayızher zamanki annem işte beşik aldı onuda burnumdan getirdi
Doktoru bi ara o zaman tatlım kıvamı su gibiyse tehlikeli olabilirTamamen renksiz bi akıntı sanki su gibi o kadar sıcak su akıyor gibi
Günaydın canım takma kafana ya benimde göbeğim küçük ama bebeğimin kilosu vs gayet iyi 2700 dü enson ama göbeğimi gören daha var diyor yapı ile alakalı birşeygünaydın kızlar
bugun hemen 2,30 gelsın dr randevum var ama ıcımde bı huzursuzluk var herkes göbegın çok buyuk erken doğuracaksın dıyıp duruyır dun aksam acıle gıttık ya orda tansıyonu ölçen hemşire bile göbeğiniz büyük dedi
yemekhanede arkadaşlar senin dpgumun yakın diyip duruyorlar 2 ay var dıyınce şaşırıyorlar dr umda üniversite hastanesındekı kafamda çok soru var inşallah sorarım hepsiini
günaydın kızlar
bugun hemen 2,30 gelsın dr randevum var ama ıcımde bı huzursuzluk var herkes göbegın çok buyuk erken doğuracaksın dıyıp duruyır dun aksam acıle gıttık ya orda tansıyonu ölçen hemşire bile göbeğiniz büyük dedi
yemekhanede arkadaşlar senin dpgumun yakın diyip duruyorlar 2 ay var dıyınce şaşırıyorlar dr umda üniversite hastanesındekı kafamda çok soru var inşallah sorarım hepsiini
Göbeğin büyük olmasıyla ne ilgisi var ki... korkma canim böyle yorumlara da kulağını tıka bence...günaydın kızlar
Ne yaptin? Bence mutlaka doktoruna danış, önemli olabilir... hiç olmazsa için rahat ederKızlar bişey danışıcam bende akıntı çok oluyor normalde hamileliğim boyunca pek olması bu da böyle su gibi arada akıyor gidiyor yeni başladı hiç bilmiyorum sizde var mı bunu yaşayan çok korkuyorum acaba kese su mu kaçırıyor
avucuma yazıp kopya çekıcem devlet hastanesı olduğu ıcın daha göbeğimdeki jeli silmeden hasta alıyorlar içeriye çok panik oluyorum bendeiçini ferah tut ya inşallah iyi geçer randevu. bana da burnun büyüyor erken doğurcan diyoryar hayırlısı sağlıklı olsunlarda. sorularını yaz bazen insan unutuyor ben yazıp soruyorum :)
inşallah canımGöbeğin büyük olmasıyla ne ilgisi var ki... korkma canim böyle yorumlara da kulağını tıka bence...
Bebişini goreceksin ona odaklan, inşallah çok güzel geçer