gözün aydın canım çok güzel haberlerle dönmüşsün darısı bizim başımıza ne güzelKızlar doktordan geldim nst de hiç sancı falan çıkmadışaka gibi resmen 36 haftalığım bugün suyumuz iyi hareketleride iyi maşallah. Doğum pozisyonunu almış kafası girmiş artık bide yüzü bize dönüktü. 2800 gr olmuş oğluşum haftaya salı tekrar çağırdı bu haftada dursa çok iyi ama kendi gelirse çok güzel olacak beklicez dedi. 37 yi görsek çok iyi dedi. Haftaya salıya kadar gelmezse sanırsam salıdan sonra alacak Ama benim içime doğuyo bu hafta gelir gibi geliyo ayy biraz daha rahatladım sankii
Öyle canım hakikaten arkadaşımın 35.haftada 2.250 gr doğmuştu ama peluş battaniyeyle bile anca tutabildim bebeği. Küçücüktü :)) ama sağlığı yerindeydi şükür. Şu an bıcır bıcır. Ama 3 küsür doğan bebişler daha bi ele avuca geliyo daha dirençli oluyolar gibi geliyo banada. Rabbim sağlık sorunu vermesin sadece. Onun dışında artık kilosuna takmıyorum. Benim asıl korkum plesantadan beslenemezse küçük doğarsa diye bi korkum vardı. Ama artık 2.900-3000 2.800 doğsun inşallah bi sorunu olmazz.bende senin gibi düşünüyorum canım ya . 3 kilodan fazla oldu mu şükür yani. sanki 3 kilo olunca ele avuca gelecek bi bebek olacakmış gibi geliyor. :)
Sağolasın tatlımgözün aydın canım çok güzel haberlerle dönmüşsün darısı bizim başımıza ne güzel
Evet bencede :)))Buraya bir whatsaap grubu lazım bence doğumlar yaklaştıkça haberleşmek dha kolay olcak ordan sankii :)
Canım tansiyonun mu çıktı acaba? Bi ölçseydin tansiyonunu. Bi yandanda bu haftalarda kan akışı dahada hızlanıyo burundaki kılcal damarların da çatlamış olasbilir.Kızlar acil bişey sorucam Dr a ulaşamadım öğleden sonra başlayan bas ağrım vardı az öncede burnum kanadı normal mı gıdeyım mı acıle
Hadi hayırlı olsun canım, beşiği dolabı eşyalarını görmek huzur ve heycan veriyo insanakızlarr yeni geldim eve çıktık kuzumun beşiğini aldık kalan eksiklerini tamamladık çok şükür herşeyi hazır artıkyarın dr randevum var dr dan gelince krucaz bütün eşyaları yerleştiricez artık ayy beşiği falan görünce daha da hecan sardı beniii sanki yeni hamile olduğumu öğrendim gibi inşallah kontrol de güzel geçer yarın Allahın izniyle
Benimde aklıma tansiyon geldi amaKızlar acil bişey sorucam Dr a ulaşamadım öğleden sonra başlayan bas ağrım vardı az öncede burnum kanadı normal mı gıdeyım mı acıle
bu haftalarda burun kanaması görülebiliyor. önemli olan miktarı.yoğun kanaman varsa doktora gitmelisin. birkaç damla ise beklenen bir durum olduğunu söyleyebiliriz.Kızlar acil bişey sorucam Dr a ulaşamadım öğleden sonra başlayan bas ağrım vardı az öncede burnum kanadı normal mı gıdeyım mı acıle
annem o mutluluğun içine etti de gülümHadi hayırlı olsun canım, beşiği dolabı eşyalarını görmek huzur ve heycan veriyo insanainşallah yarında dr dan güzel haberleri alırsın mutluluğun ikiye katlansın inşallah
bende bugün baya gezdim beşik için baya yoruldum da akşam uyurum hemen diyordum ama hiç uykum yok :)biraz uzandım kolum fena ağrıdı yatana kadar üstüne uzanmayım bari dedim.sen naptın nasıl geçti gününKızlar napıyosunuz ben bugün gezdim dolaştım bakalım gece nasıl uyuyacağız
Aa hayırdır canım yaa ne yaptıkii??annem o mutluluğun içine etti de gülümyine yine yine yine ama inşallah yarın dr iyi şeyler söylerde moralim yerine gelir
Eşimin iş yerine gittim gezdim biraz yemek falan derken yorulmuşum. Yarın da temizlik yapıcambende bugün baya gezdim beşik için baya yoruldum da akşam uyurum hemen diyordum ama hiç uykum yok :)biraz uzandım kolum fena ağrıdı yatana kadar üstüne uzanmayım bari dedim.sen naptın nasıl geçti günün
Canım akıntın ne renk beyaz yada şeffaf ise sorun yok demişti doktor bana kahverengi fibi ise doktora görünmelisin beyaz peynir suuu gibi benimde 2 haftadırKızlar bişey danışıcam bende akıntı çok oluyor normalde hamileliğim boyunca pek olması bu da böyle su gibi arada akıyor gidiyor yeni başladı hiç bilmiyorum sizde var mı bunu yaşayan çok korkuyorum acaba kese su mu kaçırıyor