- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen nıye evı sılıp süpüyosun bırak kalsınEttim adam direk cok ev işi mi yaptın yada stresli bi gün mü geçirdin dedi yuh diyorum dedim dün tüm evi sildim süpürdüm akşam eşimle tartıştık dedim kanama varmı dedi yok şükür
kız Allah için konu komşuya gidip diyormuş ki bana bakmıyorlar benim paramı yiyorlar bilmem ne daha neler nelerşok oldum ya şokk yok öyle bişey kendisi yiğenlerime 3 5 kuruş harçlık verir milletede öyle anlatmışki rezil ediyor bizi millete.komşularda yemeyip içmeyip bize yetiştiriyorsabret hayatım ınsallah bız anne olunca oyle seyler yapmayız ben su anda sunu dıyorum hep nasıl bır anne olacağımı bılmıyorum ama nasıl bır anne olmayacağımı çok ıyı bılıyorum arada benımkı de benı delı edıyor bosver
Ay sorma normalde pazartesi temizlik günümüz bayan geliyor bi tane cocugu grip mi ne olmuş bebde pazartesi temizlenecek nasılsa die her zaman rahat davranırım bide misafir cok gelir gider dedim pis durmasın gördümkız sen nıye evı sılıp süpüyosun bırak kalsın
eee ama sen çok mantıklı bişey söylüyorsun yani muhiti napıcak daha iyi bir yere gidiceksiniz işteBende kocamdan dolayı kendimin bekarken aldığım ev var orayı da suan ki evimizide satıp daha iyi bir ev alalım diyorum paşa durdugumuz evi satamazmış mujiti seviyormuş bende nefret ediyorum
Bencede artık sen ev işi yapma dikkat et.Ettim adam direk cok ev işi mi yaptın yada stresli bi gün mü geçirdin dedi yuh diyorum dedim dün tüm evi sildim süpürdüm akşam eşimle tartıştık dedim kanama varmı dedi yok şükür
Ya usuttun dediğin gibi yada yediğin bişey dokundu.Slm kizlar...
Gittim geldim bugün agridan.. midem beni katletti karnım da taş kesildi... resmen gözünü acamadim. .. çok kötüydüm sabah ama çok şükür toparladim... usuttum mu acaba oyuzden mi oldu bilmiyorum... bebeğimin hareketleri iyi çok sukur
Ya usuttun dediğin gibi yada yediğin bişey dokundu.Slm kizlar...
Gittim geldim bugün agridan.. midem beni katletti karnım da taş kesildi... resmen gözünü acamadim. .. çok kötüydüm sabah ama çok şükür toparladim... usuttum mu acaba oyuzden mi oldu bilmiyorum... bebeğimin hareketleri iyi çok sukur
canim burda bir arkadaş daha demişti hergün 1 tane muz ye bebise yarıyor dene istersenAslinda doktor demedi bisey hersey yolunda dedi ama benimle ayni hafta olanlar 2kilonun uzerinde hep ben de haliyle tedirgin oldum gerci ben de 2500 gr dogmusum ama minyon degilim :)
Teşekkür ederim .. daha dikkatli olacağım artık.. kontrolum var zaten 2 güne. . Öncesinde ağrım olursa direk gidicemYa usuttun dediğin gibi yada yediğin bişey dokundu.
Ayaklarına çorap giy mutlaka.
Geçmiş olsun
Kızlar doktordan geldim nst de hiç sancı falan çıkmadı şaka gibi resmen 36 haftalığım bugün suyumuz iyi hareketleride iyi maşallah. Doğum pozisyonunu almış kafası girmiş artık bide yüzü bize dönüktü. 2800 gr olmuş oğluşum haftaya salı tekrar çağırdı bu haftada dursa çok iyi ama kendi gelirse çok güzel olacak beklicez dedi. 37 yi görsek çok iyi dedi. Haftaya salıya kadar gelmezse sanırsam salıdan sonra alacak Ama benim içime doğuyo bu hafta gelir gibi geliyo ayy biraz daha rahatladım sankii
Maşallah benimde yapar ama dün şöle bi geçim dedim kadın gelmeyinceBencede artık sen ev işi yapma dikkat et.
Bak bana hamileligimi Ogrendigimden beri eşim süpürüyor evi :)))
Cünkü burası kaynanama 20 dk benim istediğim yer ise 1.5 saat nerdeyseeee ama sen çok mantıklı bişey söylüyorsun yani muhiti napıcak daha iyi bir yere gidiceksiniz işte
İnşallah canım inşallah, 1 haftada 300 gr aldırmışım en azından gelişimi iyi. Bu haftada bi 300-400 gr alsam süper olacak.maşallah canım inşallah sabreder bebek ya öyle deme. Kilosu da güzel ne güzel bi haftada 200 gram alsa 3 kg doğar maşallah
İnşallah canım inşallah, 1 haftada 300 gr aldırmışım en azından gelişimi iyi. Bu haftada bi 300-400 gr alsam süper olacak.
Ayy ne güzel ne heyecanlisindir şimdi :)Kızlar doktordan geldim nst de hiç sancı falan çıkmadı şaka gibi resmen 36 haftalığım bugün suyumuz iyi hareketleride iyi maşallah. Doğum pozisyonunu almış kafası girmiş artık bide yüzü bize dönüktü. 2800 gr olmuş oğluşum haftaya salı tekrar çağırdı bu haftada dursa çok iyi ama kendi gelirse çok güzel olacak beklicez dedi. 37 yi görsek çok iyi dedi. Haftaya salıya kadar gelmezse sanırsam salıdan sonra alacak Ama benim içime doğuyo bu hafta gelir gibi geliyo ayy biraz daha rahatladım sankii
Ayyy canım sorma heyecan korku stres hepsini bir arada yaşıyorum. Zaten bi aksilik olmadığı sürece yazarım giriyorum doğuma diyee. İnşallah canım hepimiz birbirimize dua edelim Rabbim kolay doğumlar versin hepimize :)Ayy ne güzel ne heyecanlisindir şimdi :)
Hayirlisiyla gelsin insallah.
Bize mutlaka yaz doğuma giderken müsait olursan dua edelim.
Seninle birlikte bizde burda dogururuz herhalde :)
Canım hayatımda yemediğim kadar muzu şu 2 haftadır tüketiyorum resmen Kaşar peynirinden de tiksinti geldiinşallah canım. muz, süt, pekmez, badem sütü, bulgur ye sürekli inşallah faydası olur. bi de kaşar peynir
Canım hayatımda yemediğim kadar muzu şu 2 haftadır tüketiyorum resmen Kaşar peynirinden de tiksinti geldi
Bu hafta keçi bozmuzu özü, bulgur,muz süt devam bakalım. İnşallah 3 ü geçsinde başka bişi istemiyorumm
kilosunun az olması sağlıksız olduğu anlamına gelmez kı canım içini ferah tutAslinda doktor demedi bisey hersey yolunda dedi ama benimle ayni hafta olanlar 2kilonun uzerinde hep ben de haliyle tedirgin oldum gerci ben de 2500 gr dogmusum ama minyon degilim :)