- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
ahhh ahhh o uykuları ne yapcaz bilemiyorum bende aynıyımuykulu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh ahhh o uykuları ne yapcaz bilemiyorum bende aynıyımuykulu
sağ kloumda beni mahfediyor sabaha kadar bir uyudum bir uyandımsonra diş başladı ya varya sanki 70 yaşını geçmişim gibi hergün bir yerim ağrıyor hergün bir ağlık problemiGeçmiş olsun canım parol iyi geliyor mu dişe geliyorsa iç hiç ağrı çekme bence. Ben de bu gece 2 defa uyumayı denedim ikisinde de yarım saat uyuyup uyandım pes etmiş haldeyim benim oğlan da kolunu bacağını karnımdan dışarı çıkarıyor bir de huzursuz bacak sendromu başladı gece olunca. dertler bitmiyo ki
Günaydın canım, 3-4 gündür devam eden bi sancım var ara ara giren. Dün akşam da çok güldük ailecek ozamanda fena oldum. Gece uykusu zaten yok ama sabaha doğru 5.30-6 da 15 dk 4 kez girdi sancı eşimi uyandırcaktım baktım ki geçti zaten uyumuşum o ara. Bugün nst de çıkar sancı olayı dr söylicem. Canım yandı çok doğuracam zannettimGünaydın kızlar
Nasılsınız ?
dr dan çıkınca yaz mutlaka aklımdasın Allahın izniyle herşey yolundadır.Günaydın canım, 3-4 gündür devam eden bi sancım var ara ara giren. Dün akşam da çok güldük ailecek ozamanda fena oldum. Gece uykusu zaten yok ama sabaha doğru 5.30-6 da 15 dk 4 kez girdi sancı eşimi uyandırcaktım baktım ki geçti zaten uyumuşum o ara. Bugün nst de çıkar sancı olayı dr söylicem. Canım yandı çok doğuracam zannettim
büyük ihtimal tartıştırğından sinir den olmuştur gülüm.problemler bitmiyor çocuğumuz için sakin olmak zorundayız zor bende birebir o sinirr harbini yaşıyorum annemden dolayı ama kuzumuz üzülmesinGünaydın kızlar benim karnın geceden beri cok gergin kasık bölgemdede müthiş ağrı var sizce nırmsl mi ?dün eşimle tartıştık baya sinşrlendim ondan sebep olabilir mi
dr un bişey demedimi canım senin kilosu az diye falan.hani anne ve babanın yapısına göre çocuk milyon olabiliyormuş yaöyle olabilir.bende yazdım hatta bugün alt taraf doğru düşecek sanıyorum wc ihtiyacım oluyor hemen.hemen hemen herkeste oluyor bence
Günaydın canım, 3-4 gündür devam eden bi sancım var ara ara giren. Dün akşam da çok güldük ailecek ozamanda fena oldum. Gece uykusu zaten yok ama sabaha doğru 5.30-6 da 15 dk 4 kez girdi sancı eşimi uyandırcaktım baktım ki geçti zaten uyumuşum o ara. Bugün nst de çıkar sancı olayı dr söylicem. Canım yandı çok doğuracam zannettim
dr sıkıntı olsa mutlaka söylerdi gülüm ya.büyük ihtimal milyondur kuzucukkAslinda doktor demedi bisey hersey yolunda dedi ama benimle ayni hafta olanlar 2kilonun uzerinde hep ben de haliyle tedirgin oldum gerci ben de 2500 gr dogmusum ama minyon degilim :)
Bende kocamdan dolayı kendimin bekarken aldığım ev var orayı da suan ki evimizide satıp daha iyi bir ev alalım diyorum paşa durdugumuz evi satamazmış mujiti seviyormuş bende nefret ediyorumbüyük ihtimal tartıştırğından sinir den olmuştur gülüm.problemler bitmiyor çocuğumuz için sakin olmak zorundayız zor bende birebir o sinirr harbini yaşıyorum annemden dolayı ama kuzumuz üzülmesin
dun aksam 8,30dan berı uyuyorum sabah 7de kalktım bıldıgın ılac verılmıs gıbı gece yıne uyandım bı ıkı sefer ama gözlerımı açamadım o dereceahhh ahhh o uykuları ne yapcaz bilemiyorum bende aynıyım
sabret hayatım ınsallah bız anne olunca oyle seyler yapmayız ben su anda sunu dıyorum hep nasıl bır anne olacağımı bılmıyorum ama nasıl bır anne olmayacağımı çok ıyı bılıyorum arada benımkı de benı delı edıyor bosvermerhaba kızlar sürekli ağrılı sızılı bir gündü.üstüne annemin yaptıkları Allah ıslah etsin yaa gerçekten böyle bir anneye sahip olmak çok yıpratıcı hele şu koşullardayken
benım kayınvalıdem cuma gunu benım evın oraya taşınıyor aramızda 200 km var yada yokya ben bu kaynanaları anlamıyorum kendileri gelmeye karar verip pat geliyorlar
arkadaş demıs ama karanfıl koy canım bana diş dr um önermişti apse yaptığında ama çok uzun sure kullanam çünkü sinir uçlarını yakabiliyır demişti bıde bı kac tane karanfılı sıcak suya koyup bıraz bekle o suyla gargara yap oda iyi geliyor geçmış olsuniyi geceler kızlar...diş ağrısı uyandırdı beni de
dun aksam 8,30dan berı uyuyorum sabah 7de kalktım bıldıgın ılac verılmıs gıbı gece yıne uyandım bı ıkı sefer ama gözlerımı açamadım o derece
stres tetiklemiş olabilir canım bı dr una telefın et çok huzursuzsanGünaydın kızlar benim karnın geceden beri cok gergin kasık bölgemdede müthiş ağrı var sizce nırmsl mi ?dün eşimle tartıştık baya sinşrlendim ondan sebep olabilir mi
kız artık sızmışım sanki biri bana morfın vermiş gibi evde işlerim vatdı onlarıda yapamadım zaten ilaçlı gibi kendımde değildim vücut artık yeter diyor çalışmak bu haldeyken çok yoruyırmaşallah ya ne güzel uyumuşun yine de nazar değmesin. ben gece 1 den önce yatamıyorum bi kere
kız artık sızmışım sanki biri bana morfın vermiş gibi evde işlerim vatdı onlarıda yapamadım zaten ilaçlı gibi kendımde değildim vücut artık yeter diyor çalışmak bu haldeyken çok yoruyır
Ettim adam direk cok ev işi mi yaptın yada stresli bi gün mü geçirdin dedi yuh diyorum dedim dün tüm evi sildim süpürdüm akşam eşimle tartıştık dedim kanama varmı dedi yok şükürstres tetiklemiş olabilir canım bı dr una telefın et çok huzursuzsan