Normal kosullarda anne en büyük destekcı sende durum tam tersi sanırım. .
Zaten şu durumdayken uzak kal biraz en azindan
Canım senin stres yapmaman lazım. . Seni bukasr etkilemesine izin verme.. Şuan hissettiğin herşey bebeğini de etkiliyor unutmaçok ciddi anlamda zorlanıyorum babamda yokk babam olsa herşey daha farklı olurdu ben böyle bir insan hayatımda görmedim ya
Aynen kilosu normal.Maşallah kilosu çok iyi değil mi?
Allah korusun sagsalim gelsin insallah..
doğru diyorsun ama işte insanın annesi ya annesi bunu yapınca gelde sıkma canını.Rabbim yardımcım olsunCanım senin stres yapmaman lazım. . Seni bukasr etkilemesine izin verme.. Şuan hissettiğin herşey bebeğini de etkiliyor unutma
Benim de gözüm aydın kv gelıyormus
Belki gorumceme gider bilmiyorum eşim bana sormadan orda rahat edemeSınız burda kalın deyıverdı. Ben nasıl rahat edicem acaba???ya ben bu kaynanaları anlamıyorum kendileri gelmeye karar verip pat geliyorlar
Aaaaa bende kumsal koyucam adınıKızlar rüyamda çok güzel bir erkek çocuğu doğurmuşum hatta yürüyormuş :) ki kismetse kizim olacak adı da kumsal olacak..
Doğum yaklaştığı için mi bu tarz rüyalar görüyorum siçe bir anlamı var mıdır?
Bende bu eşleri ablayamıyorum ne diim umarım sendede uzun süre kalmazlarBelki gorumceme gider bilmiyorum eşim bana sormadan orda rahat edemeSınız burda kalın deyıverdı. Ben nasıl rahat edicem acaba???
iyi geceler kızlar...diş ağrısı uyandırdı beni de
Geçmiş olsun canım parol iyi geliyor mu dişe geliyorsa iç hiç ağrı çekme bence. Ben de bu gece 2 defa uyumayı denedim ikisinde de yarım saat uyuyup uyandım pes etmiş haldeyim benim oğlan da kolunu bacağını karnımdan dışarı çıkarıyor bir de huzursuz bacak sendromu başladı gece olunca. dertler bitmiyo kiiyi geceler kızlar...diş ağrısı uyandırdı beni de
Geçmiş olsun canım parol iyi geliyor mu dişe geliyorsa iç hiç ağrı çekme bence. Ben de bu gece 2 defa uyumayı denedim ikisinde de yarım saat uyuyup uyandım pes etmiş haldeyim benim oğlan da kolunu bacağını karnımdan dışarı çıkarıyor bir de huzursuz bacak sendromu başladı gece olunca. dertler bitmiyo ki
Günaydın canım bi tuhafım ben üşüttüm mu nedir çok gazım var içim hava dolu sankiGünaydın kızlar
Nasılsınız ?
Günaydın canım bi tuhafım ben üşüttüm mu nedir çok gazım var içim hava dolu sanki
uykuluGünaydın kızlar
Nasılsınız ?
Çıkardımgeçmiş olsun canım. evdeysen sıcak su torbasını koy ayaklarının altına yada ayaklarını sıcak suya sok. gaz içeride dolanıp çıkamayınca bi de daha kötü oluyor insan
Çıkardımama var hala