5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Normal kosullarda anne en büyük destekcı sende durum tam tersi sanırım. .
Zaten şu durumdayken uzak kal biraz en azindan
çok ciddi anlamda zorlanıyorum babamda yokk babam olsa herşey daha farklı olurduben böyle bir insan hayatımda görmedim ya

Canım senin stres yapmaman lazım. . Seni bukasr etkilemesine izin verme.. Şuan hissettiğin herşey bebeğini de etkiliyor unutma
doğru diyorsun ama işte insanın annesi ya annesi bunu yapınca gelde sıkma canını.Rabbim yardımcım olsun

Kızlar bebeğim vajinaya yakın hıçkırıyor sanıyorum döndü artık...bir de dünden beri müthiş çatı kemiği ağrım var

iyi geceler kızlar...diş ağrısı uyandırdı beni de
Geçmiş olsun canım parol iyi geliyor mu dişe geliyorsa iç hiç ağrı çekme bence. Ben de bu gece 2 defa uyumayı denedim ikisinde de yarım saat uyuyup uyandım pes etmiş haldeyim benim oğlan da kolunu bacağını karnımdan dışarı çıkarıyor bir de huzursuz bacak sendromu başladı gece olunca. dertler bitmiyo ki

magnezyum kullanıyor musun canım ? bi de günde bi tane sade soda iç. uyku içinde ben yoğurt yiyorum bazen fayda ediyor bazen etmiyor pek ama gece bile 2-3 tatlı kaşığı yiyorum her uyandığımda. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…