benim kv deye de bişeyler oldu sürekli bişeyler alıp getiiyor ev işine yardım etmeye kalkıyor şaşırtıyor beniHiçbirimizin o eski halinden eser yok şimdi
Nazar degmesın ne güzel işte yapacaklar tabı torun geliyor öyle bedavadan nıne dede olmak yokbenim kv deye de bişeyler oldu sürekli bişeyler alıp getiiyor ev işine yardım etmeye kalkıyor şaşırtıyor beni
evi sermeye gelicek cam kapı silecekmiş sürekli Allah bir seslle kurtarsın seni diyor eşimde vicdanını rahatlatmaya çalışıyor çok yaptı sana diyor o da olabilir ama yardım ediyor şimdi yani nankörlüğü sevmem ben.doğruya doğruNazar degmesın ne güzel işte yapacaklar tabı torun geliyor öyle bedavadan nıne dede olmak yok
Yorgunluktan benim. Bi şey de yapmadım ama çok yorgunumkızlar pek sessiz buralar yaa
Kızlar kafama takılıyor kaç gündür doğuma yakın malum bölgeye ağda yaptırmak hakkında ne düşünüyorsunuz? doktorlar ağdada kıl kökleri açıldığı için enfekisyon riski daha fazla ve açılma riski var diye tavsiye etmiyormuş forumda gördüm az önce. temizlik konusunu düşünüyordum tırstım ağdadan tüy dökücü zaten yasakmış. jilet yapın diyorlarmış o da nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karıştı
Benim güvendiğim ağdacım manisada kaldı ben batmandayım. burada hiç başkasına yaptırmadım şimdi de göbekten göremiyorum eğilemiyorum. o yüzden de tereddütteyim şimdi biyere giderim steril olmaz bi enfekisyon kaparım veya kadına güvenemem kendimi kasarım doğum başlar vs diye. e yaptırmazsam daha kötü bu defa iki arada bi derede kaldım çözüm bulamadım. Aynen bir de göbek mevzuu jilette de sorun zaten.Canım ben 2 gün önce yaptırdım ve artık ne olur ne olmaz sık gitmem gerekiyor diye düşündüm...akıntım vardı zaten biraz fazlalaştı ondan kaynaklandığını düşünmüyorum gerçi ama gerçekten çok hassaslaşmış artık cildim canım çok yandı...zaten göbekten göremiyorum jileti yapmam da imkansız
Ben hala uyanmaya çalışıyorum bırı kahvaltıyı ayağıma getirse keskeGünaydın kızlarrrrnasılsınız bakalım
Ahhh ahh gün içinde annem eşim herşeyi hallediyolar da sabah kahvaltıları biraz daha zor, ben normal ekmek peynir zeytin yiyorum da eşim illa özel bişey istiyo, 2 senedir her hafta sonu 2 saat kahvaltı hazırlamakla geçti ama şu 2-3 aydır sallıyorum artık çünki gücüm yok. Tükenmişlik sendromundayım sankiBen hala uyanmaya çalışıyorum bırı kahvaltıyı ayağıma getirse keske
Haftasonları bende özel bişeyler yapardım hep şimdi evde yemek yapmıyorum annemlerde halledıp eve geliyorum dolap ay sonu memur dolabı gibi oldu kızda içerden tekmeliyor acıktı sanırımAhhh ahh gün içinde annem eşim herşeyi hallediyolar da sabah kahvaltıları biraz daha zor, ben normal ekmek peynir zeytin yiyorum da eşim illa özel bişey istiyo, 2 senedir her hafta sonu 2 saat kahvaltı hazırlamakla geçti ama şu 2-3 aydır sallıyorum artık çünki gücüm yok. Tükenmişlik sendromundayım sanki
yeni kuaförden geldim kaş aldırdım çok acıdı yaa neden böyle oldu acı eşiğimiz düşüyor galibaSlm kizlar....
Benim agdam var bugün... nasıl tırsıyorum, öncekinde canim cok yanmıştı
Aa daha önce yaşadın mı böyle birşey. .. Sen telefonla doktoruna ulaşamıyordun değil mi? Danışmak lazım onemli birşey olabilirkızlar benim burnum kanıyorr
Benımde Kaş alma işkenceye dönüşmüştü alan kadında normal demıştıyeni kuaförden geldim kaş aldırdım çok acıdı yaa neden böyle oldu acı eşiğimiz düşüyor galiba