5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar dahiliyeden geldim biraz önce görüştüm dr la pazartesine kadar ölçüm yapıp gidicem insülini ayarlicak.diyete harfiyen uy dedi.ben bişey olmuşmudur diye sordum uzun vadede sıkıntı çıkarır yüksek şeker hep yüksek olması sıkıntıdır kontrol altında tut dedi.biraz da konuştu rahatladım biraz dönüştede ufak kendimi yormicak yicek bişeyler aldım diyeti daha sağlam yapıcam artık.öğlen ölçtüm 170 çıktı
Daha çok dikkat et barı az kaldı zaten sık dişini

erken değil mi daha?şimdiden yatsan sabaha kadar uyuyabilecekmisin ben uyusam gece uyanırım sabaha kadar da yatamam.zaten kaç gündür gece hiç uyumuyorum sabah yatıyorum 8 de 10 da kalkıyorum
Gece kalkıyorum bir kaç defa.. sabahta erken saatte uyanıyorum. . Ama alıştım bu saatte yatmaya dinlenmiş hissediyorum uyandığımda. .. tabi kaç gündür griptim uyudukça toparladim sanki..

Yarın Tatılya bende bugun gec yatayım diyorum kızıma meyve yedireyım aZcık
ohh afiyet olsunn kuzuyaa:kk77:dinlen bari tatil gününde iş güç yapma.ben hastaneye gidip gelirken kısa mesafe yol vardı yürüdüm ayaklarım zonkluyor resmen daha beter şişti.ben ki zayıflarken 2 saat yürüyüş yapardım banamısın demezdi.o eski halimden eser yok şimdi:KK48:

uzanırken kafanı daha yüksekte tutmaya bak gerçi yapıyorsundur da bu haftalarda artık hep böyle.sırt üstü yatmayı bırak dönerken bile belime tekme yiyorum sanki
Sırt üstü zaten yatmak ne mümkün.dediğin gibi zaman daraliyo normaldir herhalde ama zor Allah yardımcımız olsun ne diyim.

Şu grip beni mahvetti öksürmekten hapşurmaktan yoruldum ilaçta kullanamıyorum ıhlamur limon ballar sütler karabiberler hala fayda etmedi bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum çok halsizim kafamı kaldıramıyorum:KK43: ne Zaman geçicek bu ya:KK43:

ohh afiyet olsunn kuzuyaa:kk77:dinlen bari tatil gününde iş güç yapma.ben hastaneye gidip gelirken kısa mesafe yol vardı yürüdüm ayaklarım zonkluyor resmen daha beter şişti.ben ki zayıflarken 2 saat yürüyüş yapardım banamısın demezdi.o eski halimden eser yok şimdi:KK48:
Hiçbirimizin o eski halinden eser yok şimdi :-)

Şu grip beni mahvetti öksürmekten hapşurmaktan yoruldum ilaçta kullanamıyorum ıhlamur limon ballar sütler karabiberler hala fayda etmedi bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum çok halsizim kafamı kaldıramıyorum:KK43: ne Zaman geçicek bu ya:KK43:
Canım yılma yaptığın seyler seni ayağa kaldırabılecrk seyler ayağının altına vıcks sürsen

X