Günaydın kızlarr hayırlı cumalarrGunaydin kizlar hayirli cumalar
Benim çok bilgim yok ama arada kaynanam sekerim 500 e çıktı diyor :) ilgi istiyor bazen oyüzen bana da yüksek gelmedi rahat ol ozaman canim...eşim basbas bağarıyor telefonda 140 öyle aşırı yüksek değil pimpirik yapıyon kendi kendine diye kıyamet kopardıhareketlerini hissediyorum ama kuzumun çarşambaya kontrolum var hayırlısıyla bir giteydimm dr a.bir ara 245 ti hemen dahiliyeciye gittim korkma bişey olmaz falan demişti bana kadın doğumcular felaket senaryosu çiziyor ama dahiliye dr ları daha rahat ve netler bu konuda
kendimizi yorunca ağrılar batmalar oluyor hepimiz öyleyiz bak kim iş yaptım yoruldum dese akşamı kötü geçiriyor.zaten çalışıyorsunuz elinizden geldiğince dinleninbende de bugun ara ara iğne batması oluyor saniyelik dun aksam bıraz yoruldum heralde ondan olabılır mı 2 gundur kasık ağrısı azdı normaldı dun aksam hıne basladı
benimde 400 lerdeydi ama kilo verince düzene girdi.şimdi hareketsizlik hamilelik yine yükseliyor ama o zaman kuzum yoktu şimdi ödüm kopuyor ona zarar gelicek diye.kadındoğumcu doğuma 2 gün kala kalbi durdu bebeğin demiştiBenim çok bilgim yok ama arada kaynanam sekerim 500 e çıktı diyor :) ilgi istiyor bazen oyüzen bana da yüksek gelmedi rahat ol ozaman canim...
Benim kuzum da öyle yavaş hareket ediyor ki aklımda sürekli şüphe
gülüm benim dr bir ara 80 altına düşmemesi gerek demişti.ama her dr un da yaklaşımı farklı oluorKızlar benimde az önce açlık şekiri ölçtler 71 cıktı bu değer de cok düşük değil mi ?
ya bı kac gundur annemlerdeyim evle hıc ılgılenemedım dun bıraz erken bırakınca benı kendımıde ıyı hıssedıyırdum bı yaptığım camasır toplamak bıde bulaşık makınesı çalıştırmak gece yatarken de hıssettım nasıl geçecek 2 ay bılmıyorumkendimizi yorunca ağrılar batmalar oluyor hepimiz öyleyiz bak kim iş yaptım yoruldum dese akşamı kötü geçiriyor.zaten çalışıyorsunuz elinizden geldiğince dinlenin
2 hafta öncede 74 cıkmıştı kan şekerin düşğk ama idare eder demişti ben ki sürekli meyve cukulata tatlı yiyorumgülüm benim dr bir ara 80 altına düşmemesi gerek demişti.ama her dr un da yaklaşımı farklı oluor
sürekli yeme gülüm o da iyi gelmez dahiliyeye git o yönlendirsin seni.birimizin düşük birimizin yüksek bizde şaşırdık napıcağımızı yaa2 hafta öncede 74 cıkmıştı kan şekerin düşğk ama idare eder demişti ben ki sürekli meyve cukulata tatlı yiyorumanlamadım
Bakım mesaj yazdım doktora ne cevap verecek :)sürekli yeme gülüm o da iyi gelmez dahiliyeye git o yönlendirsin seni.birimizin düşük birimizin yüksek bizde şaşırdık napıcağımızı yaa
bende sağlık ocağına gidicem hem iğnemi yazdırmam lazım hemde bu şeker duruunu anlatıcam yol gösterir bana.pazartesi de kan testine baktırıcam şu son zamanları atlatsak bir hayırlısıyla yaaBakım mesaj yazdım doktora ne cevap verecek :)
Amin canım inşallah valla midemin yeri değişti resmen sol tarafıma kaydı kesinbende sağlık ocağına gidicem hem iğnemi yazdırmam lazım hemde bu şeker duruunu anlatıcam yol gösterir bana.pazartesi de kan testine baktırıcam şu son zamanları atlatsak bir hayırlısıyla yaa
Sağlık ocağı da çağırdı beni gitmedim.. üşendim acikcasibende sağlık ocağına gidicem hem iğnemi yazdırmam lazım hemde bu şeker duruunu anlatıcam yol gösterir bana.pazartesi de kan testine baktırıcam şu son zamanları atlatsak bir hayırlısıyla yaa
Ay Allah korusun canim bir yakinimizin da oyleydi gerci o insulin vuruyor diye hic diyet yapmıyordu, ayaginda yara cikti iyilesmedi yara ayagini kesmek zorunda kaldi drlar seker yuzunden. insallah ilgi cekmek icindir cok teklikeli yoksa. Ic organlara da vurabiliyormusBenim çok bilgim yok ama arada kaynanam sekerim 500 e çıktı diyor :) ilgi istiyor bazen oyüzen bana da yüksek gelmedi rahat ol ozaman canim...
Benim kuzum da öyle yavaş hareket ediyor ki aklımda sürekli şüphe
Ay Allah korusun canim bir yakinimizin da oyleydi gerci o insulin vuruyor diye hic diyet yapmıyordu, ayaginda yara cikti iyilesmedi yara ayagini kesmek zorunda kaldi drlar seker yuzunden. insallah ilgi cekmek icindir cok teklikeli yoksa. Ic organlara da vurabiliyormus
kızlar dahiliyeden geldim biraz önce görüştüm dr la pazartesine kadar ölçüm yapıp gidicem insülini ayarlicak.diyete harfiyen uy dedi.ben bişey olmuşmudur diye sordum uzun vadede sıkıntı çıkarır yüksek şeker hep yüksek olması sıkıntıdır kontrol altında tut dedi.biraz da konuştu rahatladım biraz dönüştede ufak kendimi yormicak yicek bişeyler aldım diyeti daha sağlam yapıcam artık.öğlen ölçtüm 170 çıktı