5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Benim çok bilgim yok ama arada kaynanam sekerim 500 e çıktı diyor :) ilgi istiyor bazen oyüzen bana da yüksek gelmedi rahat ol ozaman canim...
Benim kuzum da öyle yavaş hareket ediyor ki aklımda sürekli şüphe

5.6 iyi bir değer canım benim 15 gün sonra bakılacak 4.8 si en son...evdeki ölçümler fena çıkmıyor inşallah herşey yolundadır...evet çalışınca çok zor artık akşamları bir gün anneme bir gün kayınvalideme gideceğim yapsınlar bir zahmet bütün gün canım çıkıyor zaten bir de evde dön o tarafa dön bu tarafa geceleri 4 ten sonra uykusuzum zaten...inşallah iyi çıkar canım senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz.. asya_01

Kızlar benimde az önce açlık şekiri ölçtler 71 cıktı bu değer de cok düşük değil mi ?

bende de bugun ara ara iğne batması oluyor saniyelik dun aksam bıraz yoruldum heralde ondan olabılır mı 2 gundur kasık ağrısı azdı normaldı dun aksam hıne basladı
kendimizi yorunca ağrılar batmalar oluyor hepimiz öyleyiz bak kim iş yaptım yoruldum dese akşamı kötü geçiriyor.zaten çalışıyorsunuz elinizden geldiğince dinlenin

Benim çok bilgim yok ama arada kaynanam sekerim 500 e çıktı diyor :) ilgi istiyor bazen oyüzen bana da yüksek gelmedi rahat ol ozaman canim...
benimde 400 lerdeydi ama kilo verince düzene girdi.şimdi hareketsizlik hamilelik yine yükseliyor ama o zaman kuzum yoktu şimdi ödüm kopuyor ona zarar gelicek diye.kadındoğumcu doğuma 2 gün kala kalbi durdu bebeğin demiştigelde korkmaçok şüpheye düşürüyosa git dr una ben şimdiye 50 defa gitmiştim eşim kızıyor diye el mahkum bekliyorum

kendimizi yorunca ağrılar batmalar oluyor hepimiz öyleyiz bak kim iş yaptım yoruldum dese akşamı kötü geçiriyor.zaten çalışıyorsunuz elinizden geldiğince dinlenin
ya bı kac gundur annemlerdeyim evle hıc ılgılenemedım dun bıraz erken bırakınca benı kendımıde ıyı hıssedıyırdum bı yaptığım camasır toplamak bıde bulaşık makınesı çalıştırmak gece yatarken de hıssettım nasıl geçecek 2 ay bılmıyorum
bugünde ısyerınde bırısı senın 2 ay yok daha erken doğurursun dedı zaten erken doğum korkum var bebek içerde bı 37-38 hafta görsün istiorum inşallah

2 hafta öncede 74 cıkmıştı kan şekerin düşğk ama idare eder demişti ben ki sürekli meyve cukulata tatlı yiyorum anlamadım
sürekli yeme gülüm o da iyi gelmez dahiliyeye git o yönlendirsin seni.birimizin düşük birimizin yüksek bizde şaşırdık napıcağımızı yaa

Bakım mesaj yazdım doktora ne cevap verecek :)
bende sağlık ocağına gidicem hem iğnemi yazdırmam lazım hemde bu şeker duruunu anlatıcam yol gösterir bana.pazartesi de kan testine baktırıcam şu son zamanları atlatsak bir hayırlısıyla yaa

bende sağlık ocağına gidicem hem iğnemi yazdırmam lazım hemde bu şeker duruunu anlatıcam yol gösterir bana.pazartesi de kan testine baktırıcam şu son zamanları atlatsak bir hayırlısıyla yaa
Amin canım inşallah valla midemin yeri değişti resmen sol tarafıma kaydı kesin hissediyorum orada olduğunu su içinde soğuk soğuk sol yanımda hissediyorum yemeği az fazla yesem hem kaburga batıyor hem sırtım ağrıyor Rabbim su aylarımızın çabucak gecmesini dileyelim .

Gidemiyorum çünkü agda ya gidicem.. fırsat bulamadım. . İki gündür iş yerine geliyorum... belki akşam hallederim... bugün bayagi hareket etti ama çok sert değildi ya da ben takıntı yaptım bilmiyorum...

Ay Allah korusun canim bir yakinimizin da oyleydi gerci o insulin vuruyor diye hic diyet yapmıyordu, ayaginda yara cikti iyilesmedi yara ayagini kesmek zorunda kaldi drlar seker yuzunden. insallah ilgi cekmek icindir cok teklikeli yoksa. Ic organlara da vurabiliyormus

kızlar dahiliyeden geldim biraz önce görüştüm dr la pazartesine kadar ölçüm yapıp gidicem insülini ayarlicak.diyete harfiyen uy dedi.ben bişey olmuşmudur diye sordum uzun vadede sıkıntı çıkarır yüksek şeker hep yüksek olması sıkıntıdır kontrol altında tut dedi.biraz da konuştu rahatladım biraz dönüştede ufak kendimi yormicak yicek bişeyler aldım diyeti daha sağlam yapıcam artık.öğlen ölçtüm 170 çıktı

Allah korusun canim şeker kötü biliyorum

Daha çok dikkat etmeye çalış canim.. sürekli takipte tut bakalım.. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…