5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

3 gündür sabah 4 te uyanıyorum :KK43: sırtım belim ağrıyor bu zamana kadar hiç ilaç içmedim ama artık parol içsem diyorum dayanamıyorum...uykusuzlukta bir taraftan kalkıp işe gidiyorum bir de eve gelince bir bardak su içecek halim kalmıyor...duş bile almak zor geliyor...

3 gündür sabah 4 te uyanıyorum :KK43: sırtım belim ağrıyor bu zamana kadar hiç ilaç içmedim ama artık parol içsem diyorum dayanamıyorum...uykusuzlukta bir taraftan kalkıp işe gidiyorum bir de eve gelince bir bardak su içecek halim kalmıyor...duş bile almak zor geliyor...
çalışınca daha da zor gülüm Rabbim yardımcımız olsun inşallah.şeker durumun nasıl gülüm beni çok tedirgin ediyor pazartesi gidip 3 aylık şeker değeri için kan vericem.enson 5,6 dı.çok merak ediyorum.

Dur hemen sıkma canını biraz saat ilerlesin Dr unu ara sor ne yapabilirim bi zararı olur mu dşye peşin peşin sıkma canını bide ekşi bişeyler tesen düşmez mi
dr uma ulaşamıyorum ki telden devlet hastanesinde ya.bugün alışverişe çıkıcam daha düzene sokmam lazım bu diyeti hoşş zaten ekmek yiyordum çeyrek onu da kesicem.normalde en yüksek 115 olması lazımken 140 çıktı işte gülüm yüksek yani

dr uma ulaşamıyorum ki telden devlet hastanesinde ya.bugün alışverişe çıkıcam daha düzene sokmam lazım bu diyeti hoşş zaten ekmek yiyordum çeyrek onu da kesicem.normalde en yüksek 115 olması lazımken 140 çıktı işte gülüm yüksek yani
Yine ölç birazdan yüksek çıkarsa bence bir doktoruna mutlaka ulaş :KK43:

Yine ölç birazdan yüksek çıkarsa bence bir doktoruna mutlaka ulaş :KK43:
eşim basbas bağarıyor telefonda 140 öyle aşırı yüksek değil pimpirik yapıyon kendi kendine diye kıyamet kopardı:KK51:hareketlerini hissediyorum ama kuzumun:anne:çarşambaya kontrolum var hayırlısıyla bir giteydimm dr a.bir ara 245 ti hemen dahiliyeciye gittim korkma bişey olmaz falan demişti bana kadın doğumcular felaket senaryosu çiziyor ama dahiliye dr ları daha rahat ve netler bu konuda

bende de bugun ara ara iğne batması oluyor saniyelik dun aksam bıraz yoruldum heralde ondan olabılır mı 2 gundur kasık ağrısı azdı normaldı dun aksam hıne basladı

X