5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende böyle devam ederse doktora gidicem.. çok yavaşladı haraketleri.. normalde kontrolüm haftaya ama sanırım sabredemeyecem
bende fetal el doplerı var onla aksam dınledım esımle görsen halımızı gıkımız çıkmadı kalp atım sesını duyalım dıye 10 dk uğraştım duymak ıcın nomalde tık dıye bulurdum sonra duyduk çok şükür dedik neyse gece hareketlebır dedım gece de tık yok haftaya carsamba kontrolüm ınternette okudum normal olabılıyormus pozısyın dolayısıyla ama alışınca hareketine bı olmayınca panık oluyor ınsan

benimde öyle gülüm eşimle paylaşıyorum o da yeter pimpirik yapma deyip duruyor dr a gidicektim çoktan eşim den dolayı gidemedim
kız benım eşimde uyuyodur o der umursamaz dun gece işten geldi naptı kızım bugun dedı valla hareket hissetmedim dedim 5 dk sonra geldı benım ıcıme dert oldu su dopler cıhazı ıle bı dınle dedı o oyle yapınca bende panık oldum

Ben hazirlamadim daha hastane çantasını. .
Bebek bezi ve hasta bezi de almadım daha.. çok mu tembelim
Bende almamıştımda amcamız sağolsun ilk 3 aylık bezini almış :) ıslak mendil falan yoksa bende baya beklerdim . Çantasını mecbur hazırlıyorum bebeğim cünkü iri biraz erken doğabilir 2600 gramdı en son bakalıö cumartesi görücem kaç oldu

kızlar yenı doğum yapmış yakınım söyledı bçagdas ta bebk bezınde kampanya varmış prima sanırım

Canım benim herşeyim hazır ne olacağı belli değil onun için hazırladım. Odamızın perdesiyle halısı kaldı birtek. Salı günü bi kontrolüm daha var ozaman belli olacak ne olucam tabi salıya kadar doğum gerçekleşmezse dedi doktorum. Bence sizde hazırlayın nolur nolmazz :KK66:
ay çok heyecanlı

Kızlar şu an çok sinirliyim çok hastayım sağlık ocağına gittim sabah ohalden dolayı izin vermiyorlarmış doktorum dedi ki bana kalsa sana 1 hafta rapor veririm yat dinlen diye ama yasak veremiyoruz dedi bu Nasıl iş ya napalım ölelim mi yani çok hastayım hem öksürük hem grip hapşurma burun akıntısı Allahtan okul müdürümü aradım mazeret izni yazacak bugün içinde evde yatabiliyorum yoksa çalış öl diyorlar sanırım :KK34::KK34::KK34:
aynen canım öyle bana da kendı doktrum veremeyiz dedı sağlık ocağına gıttım acıllık olduktan sonra yalvar yakar bı gun verdı normalde vermıyoruz madem geldın buraya kadar elın bos gıtme dedı hersey bızım bebeklerı vurdu sürüne sürüne geliyoruz yazık valla bıze de

ay çok heyecanlı
Ah canım gel o heycanı bana sor. Akşamları yattığımda bişeyler oluyo korkuyorum. Geçen akşam okadar hareket etti ki idrar torbamla resmen box yapıo gibi, dün gecede hep bi ıslaklık geliyo gibi eşime dedim seni gece uyandırırsam korkma panik yapma diye tamam dedi. Geceleri sancı oluyo sanki napıcamı şaşırıyorum. İnşallah 1 hafta daha bekler de kilo alır azcık daha :dua:

Ah canım gel o heycanı bana sor. Akşamları yattığımda bişeyler oluyo korkuyorum. Geçen akşam okadar hareket etti ki idrar torbamla resmen box yapıo gibi, dün gecede hep bi ıslaklık geliyo gibi eşime dedim seni gece uyandırırsam korkma panik yapma diye tamam dedi. Geceleri sancı oluyo sanki napıcamı şaşırıyorum. İnşallah 1 hafta daha bekler de kilo alır azcık daha :dua:
sen yemene içmene dikkat et inşallah sag salim alacaksın bebeğini kucagına

kız benım eşimde uyuyodur o der umursamaz dun gece işten geldi naptı kızım bugun dedı valla hareket hissetmedim dedim 5 dk sonra geldı benım ıcıme dert oldu su dopler cıhazı ıle bı dınle dedı o oyle yapınca bende panık oldum
eşim öyle gülüm ya sakindir ağrı sızı olunca hemen hastaneye götüreyim diyor ama bu tarz böyle hareket falan deyince kızıyor pimpirik yapma çocuk akşama kadar topmu koşturacak sana diyor.şu haftalar çabucak geçsin istiyorum aa inan ki bir an önce artık düşün düşün korku tedirginlikk gece gündüz bitmiyor.bide her gören yakın doğum şöyle böyle diyor ama var daha sanırım 1 ay var daha yani haftaları karıştırır oldum benimki önde ya

Ben de geldimm :KK36: disardaydik bugun gezdik biraz esimle cok rahat yuruyebildim doktor idrar yollari enfekisyonu icin monorul vermisti dun gece icmistim baya rahatlamisim bugun farkettim. Keske daha once deseydim doktora ne cekmisim yaa :KK73:

Ben de geldimm :KK36: disardaydik bugun gezdik biraz esimle cok rahat yuruyebildim doktor idrar yollari enfekisyonu icin monorul vermisti dun gece icmistim baya rahatlamisim bugun farkettim. Keske daha once deseydim doktora ne cekmisim yaa :KK73:
OH ne güzel. . Ben hafta sonunu bekliyorum :)
Ama çok gezmem ağırlaştı son günlerde gibi geliyir yada gripten böyle hissediyor olabilirim

X