5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

günaydın herkese
günaydın grıp mağdurları
şimdi aslında hasta değilsiniz sürekli ben hasta değilim ben hasta değilim deyin olmaz kabul etmeyın hasta olmayı bebekler dogsun 40 ı bı çıksın o zamana kadar erteleyın moral en önemlisi ve c vitamini alın
bu arada kızlar ben benım kızceyı dünden berı hıssedemıyırum aksam fatal el doplerı ıle kalbını dınledım yerını zor buldum bu haftalarda hareket azalması yasayanınız var mı

Ewet bende hareket azalması hissettim hatta acil doktora gidecektim bu durumdan dolayı sonra düzelir gibi oldu... korktüm bebeğe birşey mi oldu diye... haftaya doktor kontrolüm var doktoruma soracağım artik

merhaba kızlar bu hafta sonu eminönüne gittik bebek şekerleri aldım çikolatasını doğuma yakın alıcam eşim grafiker afiş stiker vb. hazırlıycak umarım aldıklarımı begenirsiniz. Hastane için cupcake ve kurabiye yapmak istiyoruz arkadasımla şeker hamuru vb. aldık tabiki bebiş süpriz yapıp erken gelmezse :)

Bu arada 6,5 yaşında bir prensesim var adı Nehir. İkinci prensesime Irmak yada Melis adını koymak istiyoruz. Kızım Irmak istiyor çünkü Melis isminin daha güzel oldugunu düşünüyor ve sanırım biraz kıskanıyor. biz kararsızız. Kapı süsüne Irmak yazdırdık ama değiştirsekmi diye düşünüyoruz bu isim meselesi çok çok zor. Fikrinizi alabilirmiyim.

Cok guzeller canim bana ozel mesajdan nerden aldigini ve fiyatlarni yazabilir misin ?

kızlar hamişlik haftası benimkine yakın olanlar artık iyiden iyiye yüzünüz falan şişiyor mu.benim ayaklar şişiyor bide sanırım gribinde etkisi var sabahları özellikle yüzümde şişiyor:olamaz:sabah kaynım geldi yenge nolmuş sana böyle diye tepki verdi çok kötü hissettim kendimi:KK61:

günaydın herkese
günaydın grıp mağdurları
şimdi aslında hasta değilsiniz sürekli ben hasta değilim ben hasta değilim deyin olmaz kabul etmeyın hasta olmayı bebekler dogsun 40 ı bı çıksın o zamana kadar erteleyın moral en önemlisi ve c vitamini alın
bu arada kızlar ben benım kızceyı dünden berı hıssedemıyırum aksam fatal el doplerı ıle kalbını dınledım yerını zor buldum bu haftalarda hareket azalması yasayanınız var mı
evet canım bende de olmuştu hatta acile bile gitmiştim 2 gün kadar hiç hissetmemiştim.hafta ilerledikçe kasları daha geliştikçe hareketleri daha iyi hissediliyor

valla üşenmedim işyerinde taa aşağı indim çikolota aldım hareketlensın dıye bakalım beklıyırum zilliyi durup duruken korkutuyılar

kızlar hamişlik haftası benimkine yakın olanlar artık iyiden iyiye yüzünüz falan şişiyor mu.benim ayaklar şişiyor bide sanırım gribinde etkisi var sabahları özellikle yüzümde şişiyor:olamaz:sabah kaynım geldi yenge nolmuş sana böyle diye tepki verdi çok kötü hissettim kendimi:KK61:
Bende belki çok hafif vardır ama ben hissetmiyorum beni uzun zamandır gormeyenler söylüyor. . Tuzu azalt iyice malesef ben çok tuzlu tüketiyorum. .
Şimdi sismediysem de önümüzdeki ay eminim bayagi siser im bu yuzden

Cani icinde olsun diye bi tabir var uzme kendini demekki vakti geliyor oglusun seni de yavastan hazirliyor. Masallah ona toparlar korkma insallah anne sutu de yarar. Bi de bulguru duymustum direk bebege kilo yapiyor diye
Evet canım bulgur direkt bebeğe gidiyo. Pazartesiden beri resmen yemek yeme kampına girmiş gibi hissediyorum kendimi. Sabah annem geliyo kahvaltıda şişiriyo öğlen yemekte tıkıyo ağzıma akşamda babamla eşim sağlı sollu uçak geliyo muhabbeti yapıolar :confused: sanırım doğuma 85-90 kiloyla gitçem :KK70: p.tesinden beri 76 kiloyum almadım daha ama korkar oldum :KK35:

Ben hazirlamadim daha hastane çantasını. .
Bebek bezi ve hasta bezi de almadım daha.. çok mu tembelim
Canım benim herşeyim hazır ne olacağı belli değil onun için hazırladım. Odamızın perdesiyle halısı kaldı birtek. Salı günü bi kontrolüm daha var ozaman belli olacak ne olucam tabi salıya kadar doğum gerçekleşmezse dedi doktorum. Bence sizde hazırlayın nolur nolmazz :KK66:

Bende belki çok hafif vardır ama ben hissetmiyorum beni uzun zamandır gormeyenler söylüyor. . Tuzu azalt iyice malesef ben çok tuzlu tüketiyorum. .
Şimdi sismediysem de önümüzdeki ay eminim bayagi siser im bu yuzden
tuzlu yemiyorum zaten ama bulgur falan mecbur yiyorum gülüm ya ekmekte yiyemediğim için aç kalıyorum sadece yoğurt süt vs doyurmuyor 1 saat sonra midem kazınıyor.eşime söyledin nasıl sinirlendi yenge tipin kaymış diyor terbiyesiz:KK67:yoksa komşularda gecen doğumun yakın diye her gören söyledi gocunmadım hiçbirine bu saygısızca konuşunca canımı sıktı.gribinde etkisi var.ben kaç gün kaldığını şaşırıyorum ya gülüm sen de 34 desin kaç ayımız kaldı benim hesaba göre 1 ay kaldı

Kızlar şu an çok sinirliyim çok hastayım sağlık ocağına gittim sabah ohalden dolayı izin vermiyorlarmış doktorum dedi ki bana kalsa sana 1 hafta rapor veririm yat dinlen diye ama yasak veremiyoruz dedi bu Nasıl iş ya napalım ölelim mi yani çok hastayım hem öksürük hem grip hapşurma burun akıntısı Allahtan okul müdürümü aradım mazeret izni yazacak bugün içinde evde yatabiliyorum yoksa çalış öl diyorlar sanırım :KK34::KK34::KK34:

Selam kizlar nasilsiniz? Bizim bugun kontrolumuz vardi doktora gittik belim kopuyor agridan yoruldum. Bebisim 1800 gr olmus 32+0 dayiz. Şükür sagligi yerinde herşey yolundaymis. Calisamaz raporumu da aldim. Ayak bileklerimde cok odem var doktorum cok kizdi tuz yeme dedi eger yuzun ve ellerin de siserse tedavisi yok bebegi acil almak zorunda kaliriz dedi. esimi de tembihledi tuz yedirme sakin diye. Diyetisyene de randevum vardi, ben kilo almamisim bebek almis buna sevindim :) bidahaki kontrole 3 hafta sonra cagirdi. Dogumla ilgili bisey soramadim doktoruma hala dogumdan korkuyorum :KK43:

Maşallahh iyi dinlenmeler çok sevindim.

X