- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 39
Ben de çok korkuyorum her anMerhaba; bende pazar günü hamile olduğumu öğrendim. 122 çıktı hcg dünde test yaptırdım 228 ... doktor şimdilik yolunda dedi 23 ünde muayene gideceğim. Çok korkuyorum bişey olacak diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok korkuyorum her anMerhaba; bende pazar günü hamile olduğumu öğrendim. 122 çıktı hcg dünde test yaptırdım 228 ... doktor şimdilik yolunda dedi 23 ünde muayene gideceğim. Çok korkuyorum bişey olacak diye
gülüm sen neden bu kadar bekledin dr a gitmek içinBen daha bugün gitçem doktora birazdan kese bile görmedim daha ben napıyım
kızlar sanırım hepimiz aynıyız.pimpirikli oluyoruz.inşallah sağlıklıdırlarBen de çok korkuyorum her an
Aynen ya. Millete güldüğüm şeyleri yaşıyorum şuan. Hapşırmaktan bile korkuyorum :)kızlar sanırım hepimiz aynıyız.pimpirikli oluyoruz.inşallah sağlıklıdırlar
canım sen keseni ve yolk sac keseni gördün mü ?Kızlar benim gibi çok yeni hamile olduğunu öğrenen aralıkta doğum yapacakları bekliyorum hadi paylaşalım mutluluklarımızı veya sorunlarımızı .yarın doktor randevum var tam beş aylık ama çok tecrübesizim ne olacak bişey belli olacak mı kese falan hiç bişey bilmiyorum
Ben gördümarkadaşlar keseleri gördünüz mü ?
sen görmedin mi daha canımarkadaşlar keseleri gördünüz mü ?
aynen öyle yaa.hep böyle sürmez inşallahAynen ya. Millete güldüğüm şeyleri yaşıyorum şuan. Hapşırmaktan bile korkuyorum :)
pazartesi 4+6 iken gittim karnımdan göremedi vajinal baktı o zaman gördü 7.15 mm kese vardı. ama yolk sac kesesinden falan hiç bahsetmedi erken diye mi acaba ?sen görmedin mi daha canım
karından mı gördü canım yoksa vajinal usg ile mi ?Ben gördüm
canım kesenin içinde birde yolk sac kesesi olurmuş. bu kese boş gebelik olmadığını gösterirmiş valla bende bu forumda öğrendim.sac kesesi neymiş gülüm ya
pazartesi kan değerim 7083 çıktı :) seninle aramızda 4 gün var . doktor herşey normal ilerliyor şuan dedi kese boyutumda normalmiş ama hiç yolk sac kesesinden bahsetmedi. haftaya tekrar gel dedi sadece. benimde aklıma takıldıcanım seninki çok erken sanırım ondan görememiş tir.5 haftalıkken falan görünürmüş kan değeri 1500 ün üstüne çıkınca.senin kan değerin kaç
yaa gülüm nette araştırıp kafanı doldurma ya bende dr dedi sandım sen dr un dediğine bak takma kafanı öyle şeylere hangimizin dr u yolk kesesi dedi ki sanki.bu kan değeri tam olarak kaç haftalıkken çıktıpazartesi kan değerim 7083 çıktı :) seninle aramızda 4 gün var . doktor herşey normal ilerliyor şuan dedi kese boyutumda normalmiş ama hiç yolk sac kesesinden bahsetmedi. haftaya tekrar gel dedi sadece. benimde aklıma takıldı
tam adet tarihime göre 4 hafta 6 günlükken 7083 çıktı kan değerim.yaa gülüm nette araştırıp kafanı doldurma ya bende dr dedi sandım sen dr un dediğine bak takma kafanı öyle şeylere hangimizin dr u yolk kesesi dedi ki sanki.bu kan değeri tam olarak kaç haftalıkken çıktı
benimkide 5+3 günlükken 4552 çıktı seninki daha yüksekmiş yumurtlama zamanlarına görede değişiyor gerçi.inşallah sağsağlim alırız kucağımıza gülümtam adet tarihime göre 4 hafta 6 günlükken 7083 çıktı kan değerim.
ben 13 martta yumurtladımbenimkide 5+3 günlükken 4552 çıktı seninki daha yüksekmiş yumurtlama zamanlarına görede değişiyor gerçi.inşallah sağsağlim alırız kucağımıza gülüm
adetinin kaçıncı günü yani canım ben 16. günü yumurtlama olduben 13 martta yumurtladım