Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu uygulamayı nasıl yapıyorsunuzSelamlar. Ben de inşallah aralık annesiyim. Tahmini 11 aralık dedi doktorum. Hepimize hayırlı olsun :) Allah bekleten herkese bu duyguyu yaşatsın
amin cümlemizinİnşallah suada Hakkı'nda hayırlısını nasip etsin Rabbim
Canım profiline gir tahmini doğum tarihini yaz ve kaydet. Otomatikman çıkıyor sonrabu uygulamayı nasıl yapıyorsunuz
canım hamlelik takviini nasıl kullandınCanım profiline gir tahmini doğum tarihini yaz ve kaydet. Otomatikman çıkıyor sonra
Canım aynen bu yazdığımı yap iştecanım hamlelik takviini nasıl kullandın
canım ben tahmini doğum tarihini giriyorum ama formata uygun yazın diyor neden öyle oluyor anlamadım gülümCanım aynen bu yazdığımı yap işte
aralara çizgi koy Asya öyle oluyorcanım ben tahmini doğum tarihini giriyorum ama formata uygun yazın diyor neden öyle oluyor anlamadım gülüm
evet gülüm sonradan çözdümnetteki otomatik hesaplayıcılara göre 5+5 günlük ama takvimde 6. hafta içinde çıktı neden acabaAral
aralara çizgi koy Asya öyle oluyor
5+5 olunca 6. Haftanın içinde sayılıyor Can'ım zatenevet gülüm sonradan çözdümnetteki otomatik hesaplayıcılara göre 5+5 günlük ama takvimde 6. hafta içinde çıktı neden acaba
öylemi oluyor yaa ben bir çok şeyi bilmiyorum farklı şekil okuyuncada tedirgin oluyorum5+5 olunca 6. Haftanın içinde sayılıyor Can'ım zaten
Yok yok canını sıkma doktorun keseyi gösterdiyse kalp atışını da görünce biraz rahatla stres kötü etkiliyor çünküöylemi oluyor yaa ben bir çok şeyi bilmiyorum farklı şekil okuyuncada tedirgin oluyorum
evet canım haklısın.Allahın izniyle kalp atışını duysam çok rahatlicam.Yok yok canını sıkma doktorun keseyi gösterdiyse kalp atışını da görünce biraz rahatla stres kötü etkiliyor çünkü
tire koy aralara. 10-12-2016 gibicanım ben tahmini doğum tarihini giriyorum ama formata uygun yazın diyor neden öyle oluyor anlamadım gülüm
teşekkür ederim...Suada internette var tahmini doğum tarihini hesapla diye Oray'a bilgileri giriyorsun sana söylüyor