- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
yok gülüm niye olsun mutlaka gitmelisin zaten kontroleYarına randevu aldım.canım.ama.saat 3 e aldım.sorun olur u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok gülüm niye olsun mutlaka gitmelisin zaten kontroleYarına randevu aldım.canım.ama.saat 3 e aldım.sorun olur u
canım benim dr 8. haftaya denk getirdi kalp atışı için çağardığı günü ayın 25. de gidicem daha 3 hafta varBu arada ne Zaman duyarız acaba kalp atışını yarın doktora gidicem 3 gün önce 1387 hcg ikiye katladıysa görürüz diye düşünüyorum içinizde kesesini gören var mı hcg kaçken gördünüz keseyi?
hiiiiiçç korkma Allahın izniyle herşey güzel olur.Ya ben zaten hep.ikiz istiyordum.ama şimdi başa gelince korktum :) şimdi sağlık ocağına gideceğim hemşire gel dedi
öyle tabi bizler tedbirimizi alıp tevekkül edip herşeyi Allaha bırakacaz.hiçbirimizin kucağı boş kalmasın inşallahİnşallah canım bugün doktora gideceğim bakalım nasip de e varsa o olur
9 binlerde değerin gülüm bilemiyorum bir an önce git bir kadın doğumcuna.acaba yumurtlaman adetin bittikten bir kaç gün içinde mi oldu kiİnşallah canım.sağlık ocağına gittim yok doktor ikiz değildir dedi
canım o değerler yumurtlama gününe göre de değişiyor.ancak dr un takipte söyler sana durumu.yarın inş güzel şeyler duyarsın dr undan .Kızlar Günaydın hepinize...ve bebişlerimiz hayırlı olsun ben de dün adet günümde kan verdim 118 çıktı sonucu yarın sabah kendi dr gidicem.ama gidene kadar panik yapıyorum. Sizce düşük mu değer ? Sizlerin kaç çıkmış tı.
gülüm kendi adıma söyleyim burcunu düşünmedim bile acaba anne olabilecekmiyim diye düşünüp durdum hepahhh ne isterdim bir çocuğum olursa aralıkta doğsun, yay burcu olsun :/ İmrendim kızlar size.Güzel güzel hakkı hukuku bilen, hakkaniyetli yaylar doğurun :)
gülüm kendi adıma söyleyim burcunu düşünmedim bile acaba anne olabilecekmiyim diye düşünüp durdum hep
inş gülüm geçen yıl1 kaybım oldu kalbi atmıyordu o yüzden şu an pek sevinemedim de hep korku var içimde kalp atışını duyana kadar da geçmicek heralde.rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın inşallahbende öyle düşünebilecek durumda değilim, olalım hayırlısıyla anne de.ama içten içe yay burçlarının hakkaniyetli, haksızlığa gelemeyen tavırlarına hayran olduğum için, bir çocuğum olduğunda yay olsun isterdim herhalde. Canım, Rabbim bir an önce sağlıkla eline, elimize almayı nasip etsin inşallah.
Yok düşük değil korkma bi kaç gün sonra çift katlaması lazım takip t hemen kötü düşünme canımKızlar Günaydın hepinize...ve bebişlerimiz hayırlı olsun ben de dün adet günümde kan verdim 118 çıktı sonucu yarın sabah kendi dr gidicem.ama gidene kadar panik yapıyorum. Sizce düşük mu değer ? Sizlerin kaç çıkmış tı.