5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ya ben zaten hep.ikiz istiyordum.ama şimdi başa gelince korktum :) şimdi sağlık ocağına gideceğim hemşire gel dedi

Bu arada ne Zaman duyarız acaba kalp atışını yarın doktora gidicem 3 gün önce 1387 hcg ikiye katladıysa görürüz diye düşünüyorum içinizde kesesini gören var mı hcg kaçken gördünüz keseyi?
canım benim dr 8. haftaya denk getirdi kalp atışı için çağardığı günü ayın 25. de gidicem daha 3 hafta var

Kızlar Günaydın hepinize...ve bebişlerimiz hayırlı olsun :anneadayı: ben de dün adet günümde kan verdim 118 çıktı sonucu yarın sabah kendi dr gidicem.ama gidene kadar panik yapıyorum. Sizce düşük mu değer ? Sizlerin kaç çıkmış tı.:KK17:

İnşallah canım.sağlık ocağına gittim yok doktor ikiz değildir dedi
9 binlerde değerin gülüm bilemiyorum bir an önce git bir kadın doğumcuna.acaba yumurtlaman adetin bittikten bir kaç gün içinde mi oldu ki

Kızlar Günaydın hepinize...ve bebişlerimiz hayırlı olsun :anneadayı: ben de dün adet günümde kan verdim 118 çıktı sonucu yarın sabah kendi dr gidicem.ama gidene kadar panik yapıyorum. Sizce düşük mu değer ? Sizlerin kaç çıkmış tı.:KK17:
canım o değerler yumurtlama gününe göre de değişiyor.ancak dr un takipte söyler sana durumu.yarın inş güzel şeyler duyarsın dr undan .

ahhh ne isterdim bir çocuğum olursa aralıkta doğsun, yay burcu olsun :/ İmrendim kızlar size.Güzel güzel hakkı hukuku bilen, hakkaniyetli yaylar doğurun :)
gülüm kendi adıma söyleyim burcunu düşünmedim bile acaba anne olabilecekmiyim diye düşünüp durdum hep

gülüm kendi adıma söyleyim burcunu düşünmedim bile acaba anne olabilecekmiyim diye düşünüp durdum hep

bende öyle düşünebilecek durumda değilim, olalım hayırlısıyla anne de.ama içten içe yay burçlarının hakkaniyetli, haksızlığa gelemeyen tavırlarına hayran olduğum için, bir çocuğum olduğunda yay olsun isterdim herhalde. Canım, Rabbim bir an önce sağlıkla eline, elimize almayı nasip etsin inşallah.

bende öyle düşünebilecek durumda değilim, olalım hayırlısıyla anne de.ama içten içe yay burçlarının hakkaniyetli, haksızlığa gelemeyen tavırlarına hayran olduğum için, bir çocuğum olduğunda yay olsun isterdim herhalde. Canım, Rabbim bir an önce sağlıkla eline, elimize almayı nasip etsin inşallah.
inş gülüm geçen yıl1 kaybım oldu kalbi atmıyordu o yüzden şu an pek sevinemedim de hep korku var içimde kalp atışını duyana kadar da geçmicek heralde.rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın inşallah

Yok düşük değil korkma bi kaç gün sonra çift katlaması lazım takip t hemen kötü düşünme canım

X