5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar bende erkek diye düşünüyordum hep erkek gibi hissedip isim bile koydum ama üzüldüklerini hiç bilmiyordum şuan ben çok üzüldüm uyardığınız için teşekkürlerr eğer kızsa insan hiç yavrusunu üzmek ister mi :KK43:
Selam yeni katıldım :KK66: ben de hep erkek hissediyorum ama ilk olduğu için zaten ne olursa güzel olur :anne:ben ve gorumcem hariç herkes de kız diyor :eek:hatta komşumun kızı var 3 yaşında ona sordum o da kız olacak diyo adını da zeynep koymus :KK48::KK48:

kızlar çin takviminde kafam karıstıı.. yaşım 21 mart da hamıle kaldım buna göre bebegım kız ama çin takvımıne göre yaşım 22 o zman da erkek bebek oluyo ? bilen var mı hangısi ?

Bana hiç gün aymadı canlar :KK43: bugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke :KK43:peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdihastaneye doğru gidiyoruz

Bayanlar günaydın :KK45: Bir şey sorcam size, tansiyonu yükselen var mı? Benim 2 gündür tansiyonum yükseliyor sabah uyandığımda. Kulaklarım uğulduyo, midem bulanıyo, başım ağrıyo. Benim gibi olan oldu mu hiç? Geçici bir şey mi acaba? Yoksa bir şey yapmak gerekli mi?

Bana hiç gün aymadı canlar :KK43: bugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke :KK43:peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdihastaneye doğru gidiyoruz
Çok geçmiş olsun canım, problem yoktur inşallah.

Geçmiş olsun birsey yoktur inşaallah rabbım yardımcin olsun kuzularini sağlıkla al kucağına inşaallah

geçmiş olsun canım ya benim doktorum kahverengiden korkma kırmızı olmadıkça dedi kırmızı olursa hemen gel dedi

Endişelenme cnm bendede kahverengi lekelenme olmuştu progestan verdiler geçti bu haftalar normalmis lekelenme bebek plalesantaya geçiş yapiomus o yüzden dio doktorlar II düşünelim II olsun cnm

Çok geçmiş olsun. Dr. Ne dedi? İstirahat et bol bol dinlenmeye çalış :KK43: inşallah mühim bir şey yoktur?

Canım inşallah büyük bi sorun yoktur. Rabbim onları korusun. Ama kafhve akıntı değilde kırmızı olursa endişelenmelisin. Kahve akıntı çoğu kişide olabiliyomuş. İçini ferah tut. İnşallah herşey yolundadır.

günaydın kızlar benim sorum özel olucak ama bu konuda da birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum cinsel ilişki durumunuzu ne yaptınız giriyormusunuz girmiyormusunuz ??

benim doktorum hiç bir şekilde sıkıntı olmaz dedi ama yine de dikkat etmeye çalışmak daha iyi diye düşünüyoruz biz

günaydın kızlar benim sorum özel olucak ama bu konuda da birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum cinsel ilişki durumunuzu ne yaptınız giriyormusunuz girmiyormusunuz ??
Yok canım ne özeli :KK70: cinsellik diye bişi kalmadı 3-4 haftadır. Normalde canım istemiyo bu durumda ama eşime acıyorum. Onun için istediğim zaman kendisi reddediyo, bebeğe zararı olur falan diye. Artık bıraktım ama yazık haline üzülüyorum sadece.

benim doktorda ilk üç aydan sonra girebilirsiniz dedi. ama benim eşim orada çocuğum var olmaz dedi kapadı konuyu :)

X