5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

AYNEN CANIM ADET TARİHİME GÖRE YUMURTLAMAM DAHA GEÇ OLMUŞ 8+4 SANARKEN 7+6 ÇIKMIŞ ONU DEĞİŞTİRMEM LAZIM HAKLISIN DEĞİŞTİREYİM BEN ONU Bİ ARA :) SİZİNDE SAĞLIKLA SIHHATLE BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH RABBİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)
İnşallah Can'ım ☺️ Rica ederim.Ben de çok şükür 7+1 iken karından ultrason ile kalp atışlarını duydum bebeğimi de gördüm ☺️ Dünyanın en güzel duygularından birisiydi.doktorum 15 gün sonra gel Dedi daha 10 gün var

İnşallah Can'ım ☺️ Rica ederim.Ben de çok şükür 7+1 iken karından ultrason ile kalp atışlarını duydum bebeğimi de gördüm ☺️ Dünyanın en güzel duygularından birisiydi.doktorum 15 gün sonra gel Dedi daha 10 gün var
15 gün sonra neden çağırdı canım bana 1 ay sonra dedi ikili test yapıcaz dedi.

15 gün sonra neden çağırdı canım bana 1 ay sonra dedi ikili test yapıcaz dedi.
Valla bana da 15 gün sonra gel hem kan testlerini yenileriz hem de ikili testini yaparız Dedi ,15 gün sonra inşallah 9+2 olacak,ikili test için erken değil mi acaba

Bende idrar yolu enfeksiyonu olmustum valla sanciyi cektim ama doktora gitmedim ilac kullanmamak icin

Valla bana da 15 gün sonra gel hem kan testlerini yenileriz hem de ikili testini yaparız Dedi ,15 gün sonra inşallah 9+2 olacak,ikili test için erken değil mi acaba
İkili test ne zaman yapılır?
Gebelikte ikili tarama testi gebeliğin 11 - 14 haftaları arasında yapılır. (11 hafta 0 gün - 13 hafta 6 gün) Bu haftalardan önce veya sonra yapılamaz.
internetten aldığım bilgi böyle canım. benim 1 ay sonra 12. hafta olacak uygun oluyor

İkili test ne zaman yapılır?
Gebelikte ikili tarama testi gebeliğin 11 - 14 haftaları arasında yapılır. (11 hafta 0 gün - 13 hafta 6 gün) Bu haftalardan önce veya sonra yapılamaz.
internetten aldığım bilgi böyle canım. benim 1 ay sonra 12. hafta olacak uygun oluyor
Allah aşkına şu tarihini değiştir:kızgın::halay: Sağda isminin yazıldığı yere tıkla kişisel bilgilerime gir altta doğacağı tarihi yazıp en altta kaydet yapıyorsun.rica ediyorum :KK200:
Valla ikili test için neden böyle erken çağırdı bende anlamadım.açıkcası soramadım da bu sefer işine karışıyor olucam böyle olunda da ortamda negatif enerji oluyor.bu zamana kadar hep doktoruma bıraktım çok şükür ne dediyse yaptım herşeyde güzel gitti.Sonuçta her gidişimde belli bir ücret ödüyorum,boşuna çağırmışsa da bu sefer diyeceğimi derim.Bildiği birşey vardır umarım :kızgın:

Allah aşkına şu tarihini değiştir:kızgın::halay: Sağda isminin yazıldığı yere tıkla kişisel bilgilerime gir altta doğacağı tarihi yazıp en altta kaydet yapıyorsun.rica ediyorum :KK200:
Valla ikili test için neden böyle erken çağırdı bende anlamadım.açıkcası soramadım da bu sefer işine karışıyor olucam böyle olunda da ortamda negatif enerji oluyor.bu zamana kadar hep doktoruma bıraktım çok şükür ne dediyse yaptım herşeyde güzel gitti.Sonuçta her gidişimde belli bir ücret ödüyorum,boşuna çağırmışsa da bu sefer diyeceğimi derim.Bildiği birşey vardır umarım :kızgın:
ricanı kırmadım :KK70: yani bi bildiği vardır sanırım benim kan tahlillerimi bu gittiğimde yaptı onun için tekrar çağırmadı bakalım inşallah yapar ikiliyi de tekrar tekrar gitmezsin yada arayıp soruver belki bi an yanlış hesaplamıştır

16 mart yada 17 si net aklımda degil ama benim 22.12.2016 dogum tarihim olacak kısmetse bizde cuma gidecez kalp atışını duymaya ama bende ne mide bulantısı ne iştah hiç bir şey yok arada kasık agrısı oluyor o kadar normal mi acaba
merhaba nasılsın bebiş nasıl ya benim geceleri karnım ağrıyor ve inanılmaz mide bulantısı var ikimizin son adet tarihleri aynı olunca senin nasıl geçiyor diye merak ettim

merhaba nasılsın bebiş nasıl ya benim geceleri karnım ağrıyor ve inanılmaz mide bulantısı var ikimizin son adet tarihleri aynı olunca senin nasıl geçiyor diye merak ettim
bende en son 17martta adet olmuştum. ama ulturason muanesinde doğum tarihi 27.12.2016 çıktı

bulantı kusma yok bende. sadece hafif kasık ağrısı ve vajinadan ara ara iğne gibi batmalar oluyor bende. bide sürekli açlık hissi ve yemek yeme isteği.
valla resmen harika bir gebelik geçiriyorsun keşke bende bulanma diyorum ağrılar artık alıştım ama bu kusma heran heryerde ortaya çıkmasa süper olurdu

Canım rahim büyüdüğü içinmiş o batma ve ağrı gibi şeyler. 2 haftadır sağ kasığım ağrıdı idrar enfeksiyonu çıktı ama dün doktordaydım. Apandisttende şüphelendi. Ağrıyan noktayı gösterdim ultrasonla baktı bebeğin olduğu yer başkada bişey görünmüyo rahmin büyüyo dedi. Bazen ağrı vajina ve makat tarafına da vuruyo. Kaslar yüzünden hep. Normal yani.
Benim de oluyor canim aynen söylediğin şekil bugunde kasık ağrım bariz şekilde var inş hersey yolunda dir.

X