- 14 Mart 2016
- 710
- 735
- 33
Evat canım karından baktılar karından baksınlar diye baya bekledim ben önceki doktorum 4 mayısta çağırmıştı ben 10 mayısta gittimİnşallah cnm.Karnındanmı baktılar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evat canım karından baktılar karından baksınlar diye baya bekledim ben önceki doktorum 4 mayısta çağırmıştı ben 10 mayısta gittimİnşallah cnm.Karnındanmı baktılar?
İnşallah Can'ım Rica ederim.Ben de çok şükür 7+1 iken karından ultrason ile kalp atışlarını duydum bebeğimi de gördüm Dünyanın en güzel duygularından birisiydi.doktorum 15 gün sonra gel Dedi daha 10 gün varAYNEN CANIM ADET TARİHİME GÖRE YUMURTLAMAM DAHA GEÇ OLMUŞ 8+4 SANARKEN 7+6 ÇIKMIŞ ONU DEĞİŞTİRMEM LAZIM HAKLISIN DEĞİŞTİREYİM BEN ONU Bİ ARA :) SİZİNDE SAĞLIKLA SIHHATLE BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH RABBİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)
15 gün sonra neden çağırdı canım bana 1 ay sonra dedi ikili test yapıcaz dedi.İnşallah Can'ım Rica ederim.Ben de çok şükür 7+1 iken karından ultrason ile kalp atışlarını duydum bebeğimi de gördüm Dünyanın en güzel duygularından birisiydi.doktorum 15 gün sonra gel Dedi daha 10 gün var
Valla bana da 15 gün sonra gel hem kan testlerini yenileriz hem de ikili testini yaparız Dedi ,15 gün sonra inşallah 9+2 olacak,ikili test için erken değil mi acaba15 gün sonra neden çağırdı canım bana 1 ay sonra dedi ikili test yapıcaz dedi.
Bende oluyo cnm arada igne batması gibi dr sordum normal dedigünaydın kızlar.
özellikle otutrup kalkarken vajinada batma oluyo.. bir iki gündür ara ara oluyo. sizlerdede böyle bi şikayet varmı ve bu batma normal midir?
Kizlar bendede idrar enfeksiyonu vardi dun doktor tek doz suya karistirilip içmeli birşey verdi bebeğe zarari olmuomus hamd olsun sabaha gectiCanim bnmde sag kasigimda agri cok ve idrar enfeksiyonu cikti doktorum 3 ay bitene kadar ilac vermicem dedi senin doktorun bu konuda ne dedi
İkili test ne zaman yapılır?Valla bana da 15 gün sonra gel hem kan testlerini yenileriz hem de ikili testini yaparız Dedi ,15 gün sonra inşallah 9+2 olacak,ikili test için erken değil mi acaba
Allah aşkına şu tarihini değiştir Sağda isminin yazıldığı yere tıkla kişisel bilgilerime gir altta doğacağı tarihi yazıp en altta kaydet yapıyorsun.rica ediyorumİkili test ne zaman yapılır?
Gebelikte ikili tarama testi gebeliğin 11 - 14 haftaları arasında yapılır. (11 hafta 0 gün - 13 hafta 6 gün) Bu haftalardan önce veya sonra yapılamaz.
internetten aldığım bilgi böyle canım. benim 1 ay sonra 12. hafta olacak uygun oluyor
nasıl hesaplanıyor o cinsiyeti hesaplamaçin takviminde canım benim de batıma 3 gün var acaba hamişmiyim ben deSevgili hamiş arkadaslarim çin takvimine gore bebegimin cinsiyeti kizmis batil bile olsa 2 dakkaligina mutlu oldum yaw
ricanı kırmadım yani bi bildiği vardır sanırım benim kan tahlillerimi bu gittiğimde yaptı onun için tekrar çağırmadı bakalım inşallah yapar ikiliyi de tekrar tekrar gitmezsin yada arayıp soruver belki bi an yanlış hesaplamıştırAllah aşkına şu tarihini değiştir Sağda isminin yazıldığı yere tıkla kişisel bilgilerime gir altta doğacağı tarihi yazıp en altta kaydet yapıyorsun.rica ediyorum
Valla ikili test için neden böyle erken çağırdı bende anlamadım.açıkcası soramadım da bu sefer işine karışıyor olucam böyle olunda da ortamda negatif enerji oluyor.bu zamana kadar hep doktoruma bıraktım çok şükür ne dediyse yaptım herşeyde güzel gitti.Sonuçta her gidişimde belli bir ücret ödüyorum,boşuna çağırmışsa da bu sefer diyeceğimi derim.Bildiği birşey vardır umarım
merhaba nasılsın bebiş nasıl ya benim geceleri karnım ağrıyor ve inanılmaz mide bulantısı var ikimizin son adet tarihleri aynı olunca senin nasıl geçiyor diye merak ettim16 mart yada 17 si net aklımda degil ama benim 22.12.2016 dogum tarihim olacak kısmetse bizde cuma gidecez kalp atışını duymaya ama bende ne mide bulantısı ne iştah hiç bir şey yok arada kasık agrısı oluyor o kadar normal mi acaba
bende en son 17martta adet olmuştum. ama ulturason muanesinde doğum tarihi 27.12.2016 çıktımerhaba nasılsın bebiş nasıl ya benim geceleri karnım ağrıyor ve inanılmaz mide bulantısı var ikimizin son adet tarihleri aynı olunca senin nasıl geçiyor diye merak ettim
ben 7h lıkken gittim dr ozaman 6h 1 gün çıkmıştı açıkcası bu durumu dr 12 haftadan sonra netleştiricem dedibende en son 17martta adet olmuştum. ama ulturason muanesinde doğum tarihi 27.12.2016 çıktı
peki sende nasıl durum ağrı sızı olayı varmı bulantı kusma gibi etkilerbende en son 17martta adet olmuştum. ama ulturason muanesinde doğum tarihi 27.12.2016 çıktı
bulantı kusma yok bende. sadece hafif kasık ağrısı ve vajinadan ara ara iğne gibi batmalar oluyor bende. bide sürekli açlık hissi ve yemek yeme isteği.peki sende nasıl durum ağrı sızı olayı varmı bulantı kusma gibi etkiler
valla resmen harika bir gebelik geçiriyorsun keşke bende bulanma diyorum ağrılar artık alıştım ama bu kusma heran heryerde ortaya çıkmasa süper olurdubulantı kusma yok bende. sadece hafif kasık ağrısı ve vajinadan ara ara iğne gibi batmalar oluyor bende. bide sürekli açlık hissi ve yemek yeme isteği.
Benim de oluyor canim aynen söylediğin şekil bugunde kasık ağrım bariz şekilde var inş hersey yolunda dir.Canım rahim büyüdüğü içinmiş o batma ve ağrı gibi şeyler. 2 haftadır sağ kasığım ağrıdı idrar enfeksiyonu çıktı ama dün doktordaydım. Apandisttende şüphelendi. Ağrıyan noktayı gösterdim ultrasonla baktı bebeğin olduğu yer başkada bişey görünmüyo rahmin büyüyo dedi. Bazen ağrı vajina ve makat tarafına da vuruyo. Kaslar yüzünden hep. Normal yani.
canım geçmiş olsun önceden hiç doktora gitmemişmiydin ?8+0 hamileliğim boş kese dediler kürtaj oldum hayırlısı böyleymiş