Canım ben acile gittim acil doktoru kadın doğumcuyla görüştü ürocare diye bir kullanımlık ilaç verdi ve parol verdi. Abim doktor asistanı olunca ona sorarak içtim. Paroluda 1 tane içtim çok ağrım vardı o gün. Ağrım şu an sağ tarafta sadece dün doktorum ultrasonla güzelce baktı sol kasığımada baktı ama bebişten başka bişey göremedi :))) rahmin büyüyo onun için hissediyosun bunları dedi.Canim bnmde sag kasigimda agri cok ve idrar enfeksiyonu cikti doktorum 3 ay bitene kadar ilac vermicem dedi senin doktorun bu konuda ne dedi
Ama canım idrar yolu enfeksiyonu acil önlem alınması gereken bi hastalık. Ve önlem alınmadığında enfeksiyon böbreklere kadar çıkıyomuş, Allah korusun böbrek iltihaplanmasına kadar gidebiliyomuş. Sen başka bi doktorlada görüş istersen ama birde bol su iç. Doğal olarak tek çaresini suyla bulursun.Canim bnmde sag kasigimda agri cok ve idrar enfeksiyonu cikti doktorum 3 ay bitene kadar ilac vermicem dedi senin doktorun bu konuda ne dedi
Biz de dün duyduk. Hamdolsun Rabbime. Çok farklı bir duyguymus Rabbim isteyen herkese nasip etsin.GÜNAYDIN KIZLAR BİZ GEÇEN CUMA KALP ATIŞINI DUYDUK ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HEPİMİZİN EVLADINA SAĞLIK VERSİN ELİ AYAĞI DÜZGÜN Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Gönlünü ferah tut canim bi terslik olursa doktorun tedaviye başlar zaten. Allah hayırlı evlatlar versinİdrar kültüründe üreme olmadı diye çıktı sonucum normal sonuçmu acaba kızlar
Bebek yerleştiği için batmalar kasilmalar normal. Kendini sicak tut. Patik giy.günaydın kızlar.
özellikle otutrup kalkarken vajinada batma oluyo.. bir iki gündür ara ara oluyo. sizlerdede böyle bi şikayet varmı ve bu batma normal midir?
Ama canım idrar yolu enfeksiyonu acil önlem alınması gereken bi hastalık. Ve önlem alınmadığında enfeksiyon böbreklere kadar çıkıyomuş, Allah korusun böbrek iltihaplanmasına kadar gidebiliyomuş. Sen başka bi doktorlada görüş istersen ama birde bol su iç. Doğal olarak tek çaresini suyla bulursun.
Birsey yoktur ferah tut icini canim.boyle seyler hamilelikte olabiliyor.sıkma canini bebegin etkilenmesinkızlar ac önce tuvalette peçeteye pembe renkli akıntı geldi. DOKTORUMU aradım gideğim. Lütfen dualarını esirgemeyin cok panik oldum. inşallah bir sorun yoktur. benim gibi olan oldumu
İnşallah birşey olmaz korkma canım doktorun gerekli tedaviye başlar Rabbim Hayrlısını versin inşallah panik yapmakızlar ac önce tuvalette peçeteye pembe renkli akıntı geldi. DOKTORUMU aradım gideğim. Lütfen dualarını esirgemeyin cok panik oldum. inşallah bir sorun yoktur. benim gibi olan oldumu
sıkma canını inşallah birşey yoktur. kötü düşünme. güzel haberlerini bekliyoruzkızlar ac önce tuvalette peçeteye pembe renkli akıntı geldi. DOKTORUMU aradım gideğim. Lütfen dualarını esirgemeyin cok panik oldum. inşallah bir sorun yoktur. benim gibi olan oldumu
bende dün gittim duydum kalp atışını canım 7+6 da sanırım aramızda 5 gün var bugün 8+0 ız :) darısı başına inşallah duyarsın yakın zamanda gerçekten çok güzel bi duygu :)selam bende aranıza yeni katıldım.benimde 7 hafta 2 günlük:)muhtemelen aralığın son haftası doğacak inşh..sadece keseyi gördüler kalp atıiını henuz duymadım.meraklı duyacağım anı bekliyorum inşh:))
İnşallah cnm.Karnındanmı baktılar?bende dün gittim duydum kalp atışını canım 7+6 da sanırım aramızda 5 gün var bugün 8+0 ız :) darısı başına inşallah duyarsın yakın zamanda gerçekten çok güzel bi duygu :)
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinselam bende aranıza yeni katıldım.benimde 7 hafta 2 günlük:)muhtemelen aralığın son haftası doğacak inşh..sadece keseyi gördüler kalp atıiını henuz duymadım.meraklı duyacağım anı bekliyorum inşh:))
Gözünüz aydınbende dün gittim duydum kalp atışını canım 7+6 da sanırım aramızda 5 gün var bugün 8+0 ız :) darısı başına inşallah duyarsın yakın zamanda gerçekten çok güzel bi duygu :)
AYNEN CANIM ADET TARİHİME GÖRE YUMURTLAMAM DAHA GEÇ OLMUŞ 8+4 SANARKEN 7+6 ÇIKMIŞ ONU DEĞİŞTİRMEM LAZIM HAKLISIN DEĞİŞTİREYİM BEN ONU Bİ ARA :) SİZİNDE SAĞLIKLA SIHHATLE BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH RABBİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)Gözünüz aydınBizde yarın 8+0 oluyoruz inşallah.Aramızda bir gün var ama doğum tarihi 17.12.2016 yazıyor.sanrım doktorunuz gününü ultrasona bakınca söylemiştir ona göre 8+0 olduğunuzu biliyorsunuz ama hamilelik takviminde doğacağı tarihi 21.12.2016 olarak değiştirmeniz gerekiyor doğru bilgi için Ben de son adet tarihinden dolayı doğacağı tarihi 23.12.2016 olarak biliyordum ama doktorum ultrasondan bakınca tam gününü söyledi.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah