Valla cnm bende baya kiloluyum ama simdilik diyetisyen düşünmüyorum o stres daha yorucu gibime geliyor 10. Haftadayim henüz kilo almadım ama şu son günlerde istahim açıldı gibi yinede kontrollü gitmeye çalışıyorum ... tatlı ekmek pirinc yemiyorum geriye kalan yediklerimin de kalorisini hesapliyorum . Dr ilk aylar kilo alma sonraki aylarda da kilo almayacak şekilde yediğim yemeğe 300 kalori eklemem gerektiğini söylemişti ... yani öyle oturup çocuğa faydalı şeylerden de cok fazla yemeğe gerek yokmusİyi diyetisyen bulmakta önemli ben geçen sene 18 kilo vermiştim diyetisyenle ama kan değerlerim çok düşmüştü. Bu sene hamile kaldım ve daha 11 Haftada 4 kilo aldımdiyetisyene gitmeye de korkuyorum. Beslenmem yetmeyecek diye ama ilk üç ayda kilo almak vermekten daha kötü diyorlar hem bebek hem de annenin sağlığı için ozellikle hamilelwr ile calisan iyi bir diyetisyen bilen var mı?
Bende merak ediyorum öyle diyen de var tam tersi diyen de sol kiz sağ erkek yada sağ kiz sol erkek sklinde .. acayip bi merak sardı benibenim sol canım kız diyorlar bakalım ne olacak
Yanlış ya da doğru mu bilemiyorum ama #pdr12345 doktoruna sormuş herhalde, farketmez demiş doktor. Bende ve anladığım kadarıyla diğer arkadaşlarda ağrı yapıyor. Sanki orayı zorluyor gibi oluyor bende. O yüzden de rahat edemiyorum. Bazen yüz üstü yatıyorum, problem olmuyor ama en iyi sırt üstü geliyor.kızlar nasıl yatmak gerekiyor ben bilmiyorum sırt üstümü uyumak gerekiyor ben sag sol yatıyorum genelde yanlış mı yapıyorum
canım yazdım ben az önce sırt üstü yüz üstü sağ sol hiç fark etmez istersen amuda kalk yat sorun değil dedikızlar nasıl yatmak gerekiyor ben bilmiyorum sırt üstümü uyumak gerekiyor ben sag sol yatıyorum genelde yanlış mı yapıyorum
Benim en başından beri sağ tarafim yoğunlukta ağrıdı ve dr ultrasonu sağ tarafıma getirince keseyi daha net gördü kalp atışında da aynı şey olduBu arada bebeğin sağ yada sola yerleşmesini nasıl anladınız
Bazen daha silik bazen gozle gorulur sekilde. Gittik bugun dr a kalp atislarini duyduk bebisimizin sadece bi rahim de az bi kanama varmis progesteron verdi dusuk ihtimaline karsi ama kalp atislarini duyduk ya bisey olmaz dedi drStres yapma kendine.sakin ol lutfen.inwallah bir wey olmaz canim.sadece peceteyle silince mi oluyor ?yani azalma oldumu akintida?
Benim soldaki yumurtada tuttu kızlar biliyorum solda kız sağda erkekmi
Banada bugun sag kiz sol erkek dedi
Kahverengi lekeden korkmayin diolar genelde Rabbim meleklerimizi bize bagislasin büyük ihtimal progestan verir benimki gectiydi ama idrarda yanma olunca geri başladı malesef
benim sol canım kız diyorlar bakalım ne olacak
Bu arada bebeğin sağ yada sola yerleşmesini nasıl anladınız