5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Valla cnm bende baya kiloluyum ama simdilik diyetisyen düşünmüyorum o stres daha yorucu gibime geliyor 10. Haftadayim henüz kilo almadım ama şu son günlerde istahim açıldı gibi yinede kontrollü gitmeye çalışıyorum ... tatlı ekmek pirinc yemiyorum geriye kalan yediklerimin de kalorisini hesapliyorum . Dr ilk aylar kilo alma sonraki aylarda da kilo almayacak şekilde yediğim yemeğe 300 kalori eklemem gerektiğini söylemişti ... yani öyle oturup çocuğa faydalı şeylerden de cok fazla yemeğe gerek yokmus

kızlar nasıl yatmak gerekiyor ben bilmiyorum sırt üstümü uyumak gerekiyor ben sag sol yatıyorum genelde yanlış mı yapıyorum
Yanlış ya da doğru mu bilemiyorum ama #pdr12345 doktoruna sormuş herhalde, farketmez demiş doktor. Bende ve anladığım kadarıyla diğer arkadaşlarda ağrı yapıyor. Sanki orayı zorluyor gibi oluyor bende. O yüzden de rahat edemiyorum. Bazen yüz üstü yatıyorum, problem olmuyor ama en iyi sırt üstü geliyor.

tabi benimki şuan 7hafta+6 günlük ve küçük daha bir şey olmaz ilerde önemli o dedi sola yatmak uygun diye duydum demiştim evet ama ilerde dedi. 8 aylık hamile de yüz üstü yatamaz yani. nasıl rahat ediyorsak öyle yatmamız en iyisi

Benim soldaki yumurtada tuttu kızlar biliyorum solda kız sağda erkekmiymis

Benim soldaki yumurtada tuttu kızlar biliyorum solda kız sağda erkekmiymis

Stres yapma kendine.sakin ol lutfen.inwallah bir wey olmaz canim.sadece peceteyle silince mi oluyor ?yani azalma oldumu akintida?
Bazen daha silik bazen gozle gorulur sekilde. Gittik bugun dr a kalp atislarini duyduk bebisimizin sadece bi rahim de az bi kanama varmis progesteron verdi dusuk ihtimaline karsi ama kalp atislarini duyduk ya bisey olmaz dedi dr

Canım Dr mu söyledi bunu yoksa hani konukomsu mu söyledi benim için önemli değil de sırf merak tan soruyorum.

Kızlar 20 dk yurudum çok çok küçük adımlar la şeffaf beyaz akıntı olmuş bir sıkıntı olurmu sizce

Ben daha gitmrdim kalp atislari icin 14 unden once gelme dedi priblem olmassa da bnm kahverengi oluo camasirim ve kokuyor enfeksiyon mu var acaba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…