5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende de sizinkine benzerdi hafif bulantilar, ve gittikce artti, sonbir haftadif surekli bulantim ve her aksam kusmalarim var, dayanamayacak haldeyim.yemek de yesem,midemde kazinma hissi ve bulanti hic gecmiyor.cok caresizim
Geçmiş olsun. Kötü olmana üzüldüm. Hep öyle olmak çok zordur. Kısa sürede rahatlarsın inşallah. Belki benim de öyle olcak, aklıma gelmiyor değil, belki başlangıçtayım..

Sen kolon olmasada yürüyüş yapmalısınız canım ve tavu
sen yürüyüşü yap canım sağlık için elbet etkisi oluyor baskıyı azaltıyor tavuktan uzak dur paket ürün yeme elinden geldiğince ev yemeyi yap ye yapiyosundur da sen tedbir al gerisini zaten guzel Rabbime emanet.bende kilo da vardı 1 buçuk yılda 18 kilo verdim hala kilom vardı gerçi 72 ile hamile kaldım ama 90 a merdiven dayamistim.çok çok zor günler yaşadım eşimle ailesinin çocuk baskisindan boşanma aşamasına geldim.1 ayin 20 gunu gozyasiyla yatağa girdim çoğu zaman aglamaktan sizin yattığımi bilirim.canım benim şu an bile kucağıma almadan rahat edemicegimi biliyorum Rabbim gönlümüze ferahlık versin.senin içinde tanıdık tanımadı herkesede kendıme de duâ ediyorum hep
ALLAH sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım cok kötü günler geçirmişsin bnde 70 kiloyum cnm ama boyum uzun ondan okadar agır geliyor tartı cok kilom yok dediğim gibi göbek tek var evde spor yapıyorum yani yürüyüş hergün yapıyorum bilmiyorum cnm tek anldm inş en kısa zamanda hamile kalmak bn stresliyim kabul ediyorum allah aklımdan atsın inş

Ben genel olarak bisey sormak istiyorum, keseyi gordum diyenler kesenin icindede bisey goruyormu? Biz pazartesi sadece keseyi gorduk icinde henuz Bisey gorunmuyordu, 18.05. De ikinci randevum var
İlk keseyi gördüğümüzde içnde bişi göremedik anca 6+1 ken kalp atışı için gittiğimizde minnak bişi vardi 4.3 mm

ALLAH sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım cok kötü günler geçirmişsin bnde 70 kiloyum cnm ama boyum uzun ondan okadar agır geliyor tartı cok kilom yok dediğim gibi göbek tek var evde spor yapıyorum yani yürüyüş hergün yapıyorum bilmiyorum cnm tek anldm inş en kısa zamanda hamile kalmak bn stresliyim kabul ediyorum allah aklımdan atsın inş
Rabbim yardımcımız olsun canım

Aaaaa cnm meraba bnde diyarbakır surda otryordum bnde stresten olmuyor diyip annemler bursa da oturuyordu onların yanına taşındım cok rahatladım öyle böyle degil cocuk umrumda bile degildi ama yine olmadı sonra kardesim evlendi hemen hamile kaldı kıskanmıyorum ama özeniyorum sadece neden benim olmuyor diye tekrar stres oldım şimdş cok üzülüyorum napıyor um ne ediyorum olmuyor elimden geleni yapıyorum olmuyor tek carm duaa kii hep ediyorum zaten ama Allah vermedikten sonra npabilirz ki elimizden bişi gelmiyor tedavi oluyorum şuan ama nasip kısmet burdaki herkes hamile nolur duanıza benide ekleyin adım seda hamilelerin duası kabul olurmuş bu aylar mübarek aylar
Canim valla bazi seyleri aslinda biz hic takmiyoruz sanariz ama iste bilinc altimiz oyle degildir ben saglikciydim surda ambulansta calistim cok kotuydum zor sartlarda calismak oranin psikolojisi mahfetti beni iste zihnini baska biseye yor ne bilim bi ugras bul kendine bak ben o ara ev tasima telasindan beynim baska seylere yogunlasti galiba o yuzden gelisti ne bilim canim inan bana doktorlar menopoz dedi bak rabbim nelere kadir aklimdasin her duanda olucaksin emin ol bundan

Canim valla bazi seyleri aslinda biz hic takmiyoruz sanariz ama iste bilinc altimiz oyle degildir ben saglikciydim surda ambulansta calistim cok kotuydum zor sartlarda calismak oranin psikolojisi mahfetti beni iste zihnini baska biseye yor ne bilim bi ugras bul kendine bak ben o ara ev tasima telasindan beynim baska seylere yogunlasti galiba o yuzden gelisti ne bilim canim inan bana doktorlar menopoz dedi bak rabbim nelere kadir aklimdasin her duanda olucaksin emin ol bundan
ALLAH razı olsun senden yaa ne bilim herseyin hyrlısı senin zamanın gelmiş demkki allah nasip etmiş bn ugrack seyler yapıyorum ama elim yapıyor beynim degil beynim kayıyor oraya bilmiyorum ypcak bişi yok tek carm duaa allaha sığınıyorum

ALLAH razı olsun senden yaa ne bilim herseyin hyrlısı senin zamanın gelmiş demkki allah nasip etmiş bn ugrack seyler yapıyorum ama elim yapıyor beynim degil beynim kayıyor oraya bilmiyorum ypcak bişi yok tek carm duaa allaha sığınıyorum
Rabbim tez zamanda nasp etsn emi cifter cifter insallah :emir_bebek:

Kızlar benim midem bulanıyor ama cıkarmıyorum cıkarmaya calışsam yediğim herşey gidecek ama bölede ne uyuyabiliyorum ne de oturabiliyprum cıkarsam yediğimim vitaminleride gidermi ?sizce

ACİLLL!!! yardım :KK43:
hayırlı geceler arkadaşlar. gecen cuma hamile olduğumu öğrendim. yarın sat günüme göre tam beş haftalık olacak. iki güne bir beta hcg ölçtürdük son beta dündü yükselmen az dedi doktor. ilaçları bırak dedi progestan folikasiti. düşük oluyor dedi :KK43: :KK43: :KK43: ama iki gündür kanamam vs yok neye göre düşük. sizin kese ne zaman göründü değerlerim çok mu kötü lütfen yardım edin :KK43:
adetime bi gün kala

29nisan 211 beta
1mayıs 450
3mayıs 873
5mayıs 1378

ACİLLL!!! yardım :KK43:
hayırlı geceler arkadaşlar. gecen cuma hamile olduğumu öğrendim. yarın sat günüme göre tam beş haftalık olacak. iki güne bir beta hcg ölçtürdük son beta dündü yükselmen az dedi doktor. ilaçları bırak dedi progestan folikasiti. düşük oluyor dedi :KK43: :KK43: :KK43: ama iki gündür kanamam vs yok neye göre düşük. sizin kese ne zaman göründü değerlerim çok mu kötü lütfen yardım edin :KK43:
adetime bi gün kala

29nisan 211 beta
1mayıs 450
3mayıs 873
5mayıs 1378
Canım hgc kişiden kişiye değişiyor benim 215 ile başladı 48 saatte 755 oldu daha sonra 2100 dü 2100 iken 5 haftalık falandı keseyi gördük ama bildiğim kadarı ile kanama olmadanda düşük gerçwkleşebiliyormuş sen başka bi doktorada görün yinede

Canım hgc kişiden kişiye değişiyor benim 215 ile başladı 48 saatte 755 oldu daha sonra 2100 dü 2100 iken 5 haftalık falandı keseyi gördük ama bildiğim kadarı ile kanama olmadanda düşük gerçwkleşebiliyormuş sen başka bi doktorada görün yinede

ultrasonda rahim duvarın hala kalın sıvı vs yok dedi. değer 1600 çıkmadı diye bu değer iyi değil dedi :KK43: yarın tekrar bakacaklar. bu ikinci düşük olacak diğerini hiç bilemedim malesef

ultrasonda rahim duvarın hala kalın sıvı vs yok dedi. değer 1600 çıkmadı diye bu değer iyi değil dedi :KK43: yarın tekrar bakacaklar. bu ikinci düşük olacak diğerini hiç bilemedim malesef
Tatlım kendini üzme streste düşüge sebep oluuor biliyorsun düşük olan bebeklerde zaten sağlıksız olan bebekler demişti doktorum gönlünü ferah tut yarın inşallah güsel haberler alırsın

X