5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Maşallah ☺️ Bende bugün 8+0 yım,doktora gitmeme daha 1 hafta var ama benim belimden sırtıma doğru fena bir ağrı oluyor bütün gün uzansam bile biraz hafifliyor.yarın gidicem doktora.sizde de böyle belirti var mı?
canım senle aynıyız biz bugun 7+1 degilmiyiz

Selam kizlar benimde mide bulantim daha baslamadi . bulantim fln yok yani. Sadece gaz problemim var Bu yuzden gaz yapan herseyden uzak duruyorum. Çalışmıyorum ev hanimiyim dinlendigim surece hic bir sikintim yok ama uzun sure ayakta olursam adet sancisi gibi agrilarim oluyor hemen. Birde ayaklarim cok hassaslasti eskiden yalinayak gezerdim evin icinde corap terlik fln giymezdim ve hic usudugumu hissetmezdim hamile kaldigimdan beri disari ciktigimda ta ayakkabinin corabin icinden ayaklarimin usudugunu hissesiyorum acayip hassaslasti ayak usumem eve geliykrum2 ayaklarimin altina sicak su torbasi koyuyorum agrim sizim geçiyor
Benim de ayaklarım çok üşüyo, geçenlerde yazmıştım, o kadar üşüdüler ki belimi iki gün kaldıramadım, ağrıdan ağladım. Şimdi işyerine sıcak su torbası getiriyorum, sabahları ayaklarımın üzerine koyuyorum tekrar üşütmemek için.

Bugün 6+2 olarak gittim karından görünmedi alttan göründü kese ile bebek ama kalp atışı duyulmadı, 15 gün sonra çağırdı, günler geçmez şimdi :KK43: rahimde yerleşimi güzel dedi ama duyulmadi daha

Bugün 6+2 olarak gittim karından görünmedi alttan göründü kese ile bebek ama kalp atışı duyulmadı, 15 gün sonra çağırdı, günler geçmez şimdi :KK43: rahimde yerleşimi güzel dedi ama duyulmadi daha
Merak etme Can'ım benim de 7. Haftada duyulmadı doktor atıyor gördüm dedi ben göremedim anlamadım ya da sorun yok 1 ay sonra gel dedi senin hiç değilse 15 gün geçer sabret ben napıyım Nasıl geçecekse bir ay

Anladım normal demek ki geç döllenme filansa , evet ya artık rutin aylık olacak kontroller zaman hiç geçmez :)

Benim de ayaklarım çok üşüyo, geçenlerde yazmıştım, o kadar üşüdüler ki belimi iki gün kaldıramadım, ağrıdan ağladım. Şimdi işyerine sıcak su torbası getiriyorum, sabahları ayaklarımın üzerine koyuyorum tekrar üşütmemek için.
Bende kaloriferi yaktim ayaklarimi dayadim canim ne den acaba boyle oluyo

X