- 27 Mayıs 2015
- 156
- 347
- 36
Canım gözünüz aydın. darısı bize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun cok sevindim bende yarın gidicem dr. inşAllah bende duyarım gözün aydınDoktora gittim 7+1 karından ultrason ile duydum kalp atışlarını çok şükür kanamam da azaldı
canım senle aynıyız biz bugun 7+1 degilmiyizMaşallah Bende bugün 8+0 yım,doktora gitmeme daha 1 hafta var ama benim belimden sırtıma doğru fena bir ağrı oluyor bütün gün uzansam bile biraz hafifliyor.yarın gidicem doktora.sizde de böyle belirti var mı?
Benim de ayaklarım çok üşüyo, geçenlerde yazmıştım, o kadar üşüdüler ki belimi iki gün kaldıramadım, ağrıdan ağladım. Şimdi işyerine sıcak su torbası getiriyorum, sabahları ayaklarımın üzerine koyuyorum tekrar üşütmemek için.Selam kizlar benimde mide bulantim daha baslamadi . bulantim fln yok yani. Sadece gaz problemim var Bu yuzden gaz yapan herseyden uzak duruyorum. Çalışmıyorum ev hanimiyim dinlendigim surece hic bir sikintim yok ama uzun sure ayakta olursam adet sancisi gibi agrilarim oluyor hemen. Birde ayaklarim cok hassaslasti eskiden yalinayak gezerdim evin icinde corap terlik fln giymezdim ve hic usudugumu hissetmezdim hamile kaldigimdan beri disari ciktigimda ta ayakkabinin corabin icinden ayaklarimin usudugunu hissesiyorum acayip hassaslasti ayak usumem eve geliykrum2 ayaklarimin altina sicak su torbasi koyuyorum agrim sizim geçiyor
Evet ben yalnış yazmışım Bugün 7+1 ,yalnışlıkla gelecek perşembe gün olacağım tarihi yazmışımcanım senle aynıyız biz bugun 7+1 degilmiyiz
Merak etme Can'ım benim de 7. Haftada duyulmadı doktor atıyor gördüm dedi ben göremedim anlamadım ya da sorun yok 1 ay sonra gel dedi senin hiç değilse 15 gün geçer sabret ben napıyım Nasıl geçecekse bir ayBugün 6+2 olarak gittim karından görünmedi alttan göründü kese ile bebek ama kalp atışı duyulmadı, 15 gün sonra çağırdı, günler geçmez şimdi rahimde yerleşimi güzel dedi ama duyulmadi daha
Gozun aydin canim bizim icin de dua et en duymak istedigim sey o kalp atisi su gunlerdeDoktora gittim 7+1 karından ultrason ile duydum kalp atışlarını çok şükür kanamam da azaldı
Bende kaloriferi yaktim ayaklarimi dayadim canim ne den acaba boyle oluyoBenim de ayaklarım çok üşüyo, geçenlerde yazmıştım, o kadar üşüdüler ki belimi iki gün kaldıramadım, ağrıdan ağladım. Şimdi işyerine sıcak su torbası getiriyorum, sabahları ayaklarımın üzerine koyuyorum tekrar üşütmemek için.
Keseyide mi gormedi ustte alta mi yerlesmis ? Ama kalbini rahat tut sende benim gibi paniksin galiba anlayabiliyorum seni ama sabret tatlim hayirlisiyla o sesi sende duy emigöründü
İnşallah :)inşallah bi kaç hafta sonra da burada bebeklerimizin cinsiyetlerini paylaşacak oluruz
Hiç bilmiyorum gerçektenBende kaloriferi yaktim ayaklarimi dayadim canim ne den acaba boyle oluyo
İnşallah Canım.sıra vardı bekleye bekleye az daha kalp krizinden gidecektim Doktorda gülümsedi halime,çok şükür duyduk umarım siz de duyarsınızGozun aydin canim bizim icin de dua et en duymak istedigim sey o kalp atisi su gunlerde
Cok sevindim gozun aydin boyle saglikla devam etsin insallahDoktora gittim 7+1 karından ultrason ile duydum kalp atışlarını çok şükür kanamam da azaldı
Doktora gittim 7+1 karından ultrason ile duydum kalp atışlarını çok şükür kanamam da azaldı