5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

İnşallah da olmaz canım.Bulantın var mı peki?
Valla doktorum biraz ters erken gelmişsin felan diyebilir bakalım ne diyecek:KK12:
Inşallah senin de hemen geçer agrin.
Bulantı var aynen ama yiyebiliyorum sadece yemek yapamıyorum.istifra da olmadi şükür.
Aman doktorlara bakma sen :)

Canım benim stresten degil bn cok iyi biliyorum stresi kafamdan attım aylar okadar oldu ki ama yine olmadı bn strese bglamıyorım nedense

Inşallah senin de hemen geçer agrin.
Bulantı var aynen ama yiyebiliyorum sadece yemek yapamıyorum.istifra da olmadi şükür.
Aman doktorlara bakma sen :)
İnşallah hayırlısıyla geçer valla.Herkeste farklı tepkiler oluyor ya.ben yemek yapabiliyorum afiyetle de yiyorum ama sonra Afedersin boğazdan bir gaz yapıyor böyle mahvediyor beni,bu yüzden ağır şeyler yiyemiyorum.günümü kısır yada kahvaltılık gibi aparatiflerle geçiştiriyorum tabi meyve yiyorum süt içiyorum falan ☺️ Doktorların hepsi gıcık bence.gıcık olmayanlar da var ama bir muayene ücreti 200 den başlıyor Allah onları ıslah etsin

İnşallah hayırlısıyla geçer valla.Herkeste farklı tepkiler oluyor ya.ben yemek yapabiliyorum afiyetle de yiyorum ama sonra Afedersin boğazdan bir gaz yapıyor böyle mahvediyor beni,bu yüzden ağır şeyler yiyemiyorum.günümü kısır yada kahvaltılık gibi aparatiflerle geçiştiriyorum tabi meyve yiyorum süt içiyorum falan ☺️ Doktorların hepsi gıcık bence.gıcık olmayanlar da var ama bir muayene ücreti 200 den başlıyor Allah onları ıslah etsin
Yemek yapabilmen güzel afiyetler olsun.evet iyi doktorlar da var tabi.ama fiyatlar cidden fazla.o fiyatlara bakınca benimkisi az geliyo :)) 80tl.hayirlisiyla doguralimda.
Bende su icemiyorum doktorum iç ama icemezsen de süt ayran madensuyu bunları iç dedi.keşke herşeyi yapabilsek ama nerde.

Yemek yapabilmen güzel afiyetler olsun.evet iyi doktorlar da var tabi.ama fiyatlar cidden fazla.o fiyatlara bakınca benimkisi az geliyo :)) 80tl.hayirlisiyla doguralimda.
Bende su icemiyorum doktorum iç ama icemezsen de süt ayran madensuyu bunları iç dedi.keşke herşeyi yapabilsek ama nerde.
Suyun içine limon doğra birazcık çok lezzetli oluyor hemde sade su gibi mide bulandırmıyor.Ben de 40 veriyorum ama başka hastaneye geçicem orası da 50 gerçi çok değil.Yarını ip ile çekiyorum ❤️

Suyun içine limon doğra birazcık çok lezzetli oluyor hemde sade su gibi mide bulandırmıyor.Ben de 40 veriyorum ama başka hastaneye geçicem orası da 50 gerçi çok değil.Yarını ip ile çekiyorum ❤️
Tamam canim yaparım insallah sağol.erken yat biran önce sabah olsun :) güzel haberlerle gel.

Amin hepimizin inşallah. Sağol canım cevap için. Fikir sahibi olup gitmek lazım. :KK15:

Hayirli evlat olsun insallah. Ben ozel hastaneye gidiyorum fakat muayne ucretine dahil tahliller bugun 4 tup kan ve bi kap idrar testi verdim
Amin canım inşallah hepimie hayırlı evlat nasip etsin Rabbim. Fikrim olursa önceden herhangi bir durumda Bu planım olsun diye sorayım dedim. İnşallah benim hastanede de ekstra ücreti yoktur :KK54:

Ben Almanyada yasiyorum Burda özel yada devlet. ayrimi yok Ama Dr larin belirledigi hafta hafta rutin kontroller var onlarda sanirim ilk 34 haftaya kadar her 4 haftada bir gidiliyor 34 haftadan sonra her 2 haftada bir Sona dogru da her hafta görmek istiyorlar.
gecen hafta carsamba gitmistim Dr a sonrasinda 2 hafta sonraya randevu verdi
Ama 3 hafta gercekten Cok uzunmus
Senanur Almanya'da nerede yasıyorsun canm

Canım benim stresten degil bn cok iyi biliyorum stresi kafamdan attım aylar okadar oldu ki ama yine olmadı bn strese bglamıyorım nedense
Ben de stresin önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum. Eskiden annelerimiz bu konuyu düşünmeden hamile kalıyorlardı. Onların da hayat mücadeleleri başka konulardaydı. #canchu arkadaşıma katılıyorum. Rahat olun, iyi beslenin, tatil yapın. Ben de strese girdikten sonra uzun zaman olmadı. İnsan illa ki düşünüyor. İnşallah en kısa zamanda olur.

Yani herhangi kür vs dua falan bildiğiniz varmı artık çok yıprandım bn stres olayına cok inanmıyorum yaa hiç alakası yok bncee annelerimiz zamanında ne sıkıntılar cekti masallah7cocugı var bnce stresle alakalı olarak bir durum yok yani bildiğiniz dua varmı yaptığınız birsey fln
Ben ilk çocuğunda 11. Ayda hamile kaldım ,artık bir sorunum var Dr gitmeliyiz diye düşünüyordum .Gün saymalari bıraktım çok sakindim sadece hanği doktora gitmeliyiz vardı aklımda.Stres çok önemli bir etken bence,siz tedavi oldunuzmu 3 yıl çok uzun bir süre.

Cocuk konusunda en onemli faktor stres ben diyarbakir surda calisiyordum cok sukur tayinimiz coktida artik bursadayiz :KK76: neyse bana o stresli donemde doktorlar menepoz dedi adetim o kadar azaldiki her ay gittim hormon baktirdim cocugun olmaz dediler tup bebek dediler gittik bi ton para sayip lanet bi hastanede tup bebek yaptirdim tuttu ama pihtilasma sorunum varmis o doktor bakmadigi icin buna bebislerim dustu normal yolla denemeye basladim ama 22 yasinda senin cocugun olmaz damgasi canimi cok yakti her gece agliyodum calistigim yerde cabasiydi inanabiliyomusun tayinim cikti bursaya gittim o ay hamile kaldim :emir_bebek: canim inan bana herşey stresten eskiden ona bakarsan amnelerimiz hastaneyede gitmezmis dogurmak icin eskiden bizim kadar nazlida deillermis eskiyle suani kiyaslamak bence cok yanlis o zamanin turkiyesiyle suanin turkiyesinin sartlari cok farkli ayrica onlarin yedigi saglikli seylerle bizim yedigimiz gdo o da cabasi bence :KK68:

Yani herhangi kür vs dua falan bildiğiniz varmı artık çok yıprandım bn stres olayına cok inanmıyorum yaa hiç alakası yok bncee annelerimiz zamanında ne sıkıntılar cekti masallah7cocugı var bnce stresle alakalı olarak bir durum yok yani bildiğiniz dua varmı yaptığınız birsey fln
Sendi sen nerde oturuyosun

Selam kizlar benimde mide bulantim daha baslamadi . bulantim fln yok yani. Sadece gaz problemim var Bu yuzden gaz yapan herseyden uzak duruyorum. Çalışmıyorum ev hanimiyim dinlendigim surece hic bir sikintim yok ama uzun sure ayakta olursam adet sancisi gibi agrilarim oluyor hemen. Birde ayaklarim cok hassaslasti eskiden yalinayak gezerdim evin icinde corap terlik fln giymezdim ve hic usudugumu hissetmezdim hamile kaldigimdan beri disari ciktigimda ta ayakkabinin corabin icinden ayaklarimin usudugunu hissesiyorum acayip hassaslasti ayak usumem eve geliykrum2 ayaklarimin altina sicak su torbasi koyuyorum agrim sizim geçiyor

Bide acayip susuyorum dilim damagim kuruyor gunde litre litre su iciyorum. Birde goguslerim karincalaniyor hep. Istahim pek yok. Ben tatli canavariydim serbetli tatlilara ölur geberirdim cok severdim 1 aydir agzima tatli koymuyorum canim hic tatli istemiyor.
Birde insanlarin kilo alma kilo alma laflarina inanilmaz gicik oluyorum. Sana mi kaldi benim kilom? Diyesim geliyo diyemiyorum :kızgın:

X