duyulur tatlım benim duyulmuştu :)Kızlar 6+4 deyim p.tesi doktora gtsem yani 7+0 kalp atışını duyabilir miyim acaba
MaşallahBen gittim geldim canim tekrardan dinledim kalp atışını 8+4 olmuşuz bugün.çok şükür bir yaramazlık yok :)
Merhaba canim benimde 22 mart son adet tarihim ama dongum 32 bide bir hafta gec ovulasyon olduMerhabalar. Bende yeni hamileyim 29 mart son regl tarihim dun gittim dr tam ne kadar oldugu haftaya belli olur dedi avcilarda oturan varmi aranizda araniza dun katildim biraz tanissak mi
Bende öyleyim canım psikolojikolarak yipranmis haldeyim hep evdeyim kafayı dağıtmaya ihtiyacım varArkadaşlar içimde bir sıkıntı var böyle hep daralıyorum halsızim elim ayağım tutmuyor hep yatiyorum sizede böyle oluyormu sürekli ağlamak istiyorum 8+2 hamileyim nasıl geçicek bu sıkıntılar sürekli mide bulantıları
Ben 4 ay sonra hamile kaldım elhamdulillahKac sene sonra hamile kaldınız
Gözünüz aydınDarısı bize,Ben yine klasik soruyu soracağım.vajinal ultrason ile mi duydun canım?
Kac sene sonra hamile kaldınız
Ne yazdığınızı anlamadım?Bebek fikrini aklımızdan attığımız ay gebe kaldım.Darısı size inşallahBnde 3btrp 4de grcem hala yok yaptınız herhangi birsey var mıydı
Kızlar 6+4 deyim p.tesi doktora gtsem yani 7+0 kalp atışını duyabilir miyim acaba
Merhaba arkadaşlar ben henüz hamileligin çok başındayım geç dollenmeden dolayı. 3 gün önce sadece keseyi gördük. Haftaya kesedeki gelişmeyi takip için tekrar gideceğim. Bhcg mi de sadece ilk kontrole gittiğimde istedi. Şimdi, haftaya testleri yaparız dedi doktor. Çok fazla test yapılıyor mu ve ortalama maliyeti nasıl oluyor özel hastanelerde? alternatif bir yol uygulayan var mi devlet hastanesinde yaptiran vs. ? Sizler nasıl bir yol izliyorsunuz
Yok canım o tarz bir ağrım.bakalim yarın doktorun ne diyecek.MaşallahBende bugün 8+0 yım,doktora gitmeme daha 1 hafta var ama benim belimden sırtıma doğru fena bir ağrı oluyor bütün gün uzansam bile biraz hafifliyor.yarın gidicem doktora.sizde de böyle belirti var mı?
İnşallah da olmaz canım.Bulantın var mı peki?Yok canım o tarz bir ağrım.bakalim yarın doktorun ne diyecek.
Bence şu yazdıkların direk streste olduğunu gösteriyor.Eskiden annelerimiz için ne böyle internet vardı ne de arkadaşlarıyla çekinmeyip bu durumları paylaşabilirlerdi,bu yüzden akışına bırakırlardı.Çevremde ve internette gördüğüm kadarı ile hiçbir sorunu olmayıp bu şekilde kafaya taka taka hamile kalamayan onbinlerce insan var ve ne zaman rahat olurlarsa o Zaman hamile kalıyorlar tıpkı benim gibi.Kür hiç denemedim ben sadece sabahları aç karnına bal polen karışımı yedim ve eşim hactan zemzem suyu getirdi hergüniifa niyetine içtim ve asla ilişki öncesi dua etmedik,duayı yalnızca secdede ettik ve çok istedik.Bildiğim tek dua içten olanı...Yani herhangi kür vs dua falan bildiğiniz varmı artık çok yıprandım bn stres olayına cok inanmıyorum yaa hiç alakası yok bncee annelerimiz zamanında ne sıkıntılar cekti masallah7cocugı var bnce stresle alakalı olarak bir durum yok yani bildiğiniz dua varmı yaptığınız birsey fln