5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Çok sevindim resmen minik mucize sizin için :)) benimde yarın sabah 9 da bakalım hayırlısı ile duyarız inşallah

Arkadaşlar içimde bir sıkıntı var böyle hep daralıyorum halsızim elim ayağım tutmuyor hep yatiyorum sizede böyle oluyormu sürekli ağlamak istiyorum 8+2 hamileyim nasıl geçicek bu sıkıntılar sürekli mide bulantıları

KIZLAR YARIN KAN TAHLİLLERİ İÇİN DR A GİTCEM ORDANDA KALP ATIŞI DİNLEMEYE AMA BUGUN HEYCANDANMIDIR NEDİR ANLAMADIM SANKİ HİÇ Bİ BELİRTİM YOK GİBİ YAAA OLUYORMU SİZEDE BÖLE BAZEB BEN İLKKEZ YAŞIYORUM

CANIM ÖNCELİKLE SABIRLI OL BAK BENİMDE 2 YILIN SONUNDA OLDU CNM SANA BİR YASİN BUGUN OKICAM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM

Kızlar bugün hamile oldugumu ögrendim 152.44 çıktı kan degerim deger düşük çok yeni dedi 2 güne bir kanda baktır degerin yükselince ultrasonla bakarız yoktur göremeyiz dedi bu durumu yaşayan varmı korkuyorum çok

Düşük derken daha yeni gebelik, ultrasonda göremeyiz demek istemiştir belki, merak etme. Artışı kontrol edecek. İnşallah da herşey yolundadır. Son adet tarihin neydi?

Kizlar acayip kafam karisiyo benim ka
Merak etme suan deger dusuk oldugu icin ultrasonla gorulemez.stres yapma cogumuzun oyle oodu.birazcik sabir en kisa zamanda gorursun

kızlar bana dün elisa testi yapıldı hepsi negatif çıktı değerlerin ama birtek anti rubella IgG pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…