- 20 Haziran 2012
- 659
- 561
Canim 6+1 de bugun vajinal duydu doktor cunku ben sabredemiyordum heyecan hat safadaydi o yuzden vajinal bakti bu arada bana kac tane doktor menopoz dedi olmaz cocugun dedi dua ile rabbim bunu bana hediye etti olmayan arkadaslar ümidini kesmesin olur mu dualarim onlarla
GÖZÜN AYDIN CNM DARISI BİZE İNŞ.Duyduk kalp atisini dinletti bebeğin gelişimi haftasiyla uyumlu içerde kanama fln da yok gayet iyi herşey dedi acil bişey olmazsa 1 ay sonra gelirsin dedi.
Inşallah cnm siz ne zmn gidiyorsunuz dr aGÖZÜN AYDIN CNM DARISI BİZE İNŞ.
CANIM ÖNCELİKLE SABIRLI OL BAK BENİMDE 2 YILIN SONUNDA OLDU CNM SANA BİR YASİN BUGUN OKICAM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNMMeraba kızlar benimde cocugum olmuyor inş bir gün bnde by kervana katılırım 3.5 yıldır cocugum olmuyor 500 yasin okutmak istiyorum okumak isteyen birer tane okur mu lütfen allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inş dualarınızı bekliyorum lütfen toplu dua edin bna allah bebeklerinizi size bağışlasın
Ben gittim geldim canim tekrardan dinledim kalp atışını 8+4 olmuşuz bugün.çok şükür bir yaramazlık yok :)Herkes nerdee? Hastaneye giden yok mu?
13 MAYIS CUMA CNM DAHA ÖNCE GİTTİK DOKTOR GÖRDÜ AMA BİZ GÖREMEDİK DUYAMADIK BU SEFER İNŞALLAH HERŞEY NORMAL İLERLERInşallah cnm siz ne zmn gidiyorsunuz dr a
ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSİN İNŞ BANA DA NASIP EDER RABBİM SAĞOL BURADA OKUDUGUN İÇİN TSK EDERİM DAHA COK DAGTMM LZMCANIM ÖNCELİKLE SABIRLI OL BAK BENİMDE 2 YILIN SONUNDA OLDU CNM SANA BİR YASİN BUGUN OKICAM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM
Düşük derken daha yeni gebelik, ultrasonda göremeyiz demek istemiştir belki, merak etme. Artışı kontrol edecek. İnşallah da herşey yolundadır. Son adet tarihin neydi?Kızlar bugün hamile oldugumu ögrendim 152.44 çıktı kan degerim deger düşük çok yeni dedi 2 güne bir kanda baktır degerin yükselince ultrasonla bakarız yoktur göremeyiz dedi bu durumu yaşayan varmı korkuyorum çok
Merak etme suan deger dusuk oldugu icin ultrasonla gorulemez.stres yapma cogumuzun oyle oodu.birazcik sabir en kisa zamanda gorursunKızlar bugün hamile oldugumu ögrendim 152.44 çıktı kan degerim deger düşük çok yeni dedi 2 güne bir kanda baktır degerin yükselince ultrasonla bakarız yoktur göremeyiz dedi bu durumu yaşayan varmı korkuyorum çok
Allah razı olsun inşallah kötü bişe yoktur 4 nisan en son adet tarihimDüşük derken daha yeni gebelik, ultrasonda göremeyiz demek istemiştir belki, merak etme. Artışı kontrol edecek. İnşallah da herşey yolundadır. Son adet tarihin neydi?
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim saglıkla kucamızada almayı nasip eder inşallahKizlar acayip kafam karisiyo benim ka
Merak etme suan deger dusuk oldugu icin ultrasonla gorulemez.stres yapma cogumuzun oyle oodu.birazcik sabir en kisa zamanda gorursun
Bence normaldir herşey, daha erken. Gönlünü ferah tut :)Allah razı olsun inşallah kötü bişe yoktur 4 nisan en son adet tarihim
Çok şükür inşallah normaldir çok sagol içimi rahatlattın Allah razı olsun sizden :)Bence normaldir herşey, daha erken. Gönlünü ferah tut :)