5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar yüm kan tahlilleri ve hormonlatım normal hamile kaldımtan sonra geceleri ayaklarım yanmaya başladı resmen ayaklatım dışarda uyuyorum benim gbi olan varmı aranızda 8 haftalık hamileyim

Meraba kızlar benimde cocugum olmuyor inş bir gün bnde by kervana katılırım 3.5 yıldır cocugum olmuyor 500 yasin okutmak istiyorum okumak isteyen birer tane okur mu lütfen allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inş dualarınızı bekliyorum lütfen toplu dua edin bna allah bebeklerinizi size bağışlasın

Kizlar bugun doktora gidicem kalp atisi icin uyku tutmuyor resmen ya icten ice bi heyecan sardi beni heralde bi de kasik agrim var ne saga ne sola yatabiliyorum

Sendiiii insallah ben bir tane okurum. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin benim de 2 yildan sonra oldu. Rabbim isteyen herkese aratmadan versin insallah saglikli bebis

Kızlar yüm kan tahlilleri ve hormonlatım normal hamile kaldımtan sonra geceleri ayaklarım yanmaya başladı resmen ayaklatım dışarda uyuyorum benim gbi olan varmı aranızda 8 haftalık hamileyim
Benim de oluyo bazen. Birkaç gün çok fazla olmuştu, çıldırcaktım, ne yapsam fayda etmiyodu, beynimin içi bile yanıyodu sanki. Allahtan öyle devam etmedi, delirebilirdim.

canım bende okurum hemen bugün.rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın inşallah

Bugün de ben okuyacağım Canım bir adet Yasin'i Şerif ,Rabbim inşallah kabul eder.

Merhabalar. Bende yeni hamileyim 29 mart son regl tarihim dun gittim dr tam ne kadar oldugu haftaya belli olur dedi avcilarda oturan varmi aranizda araniza dun katildim biraz tanissak mi

Çok teşekkür ederim degerli arkadsslarım siz hamilesinz kimin duası kabul olur belli olmaz yani toplu dua sonucta berat kandilinde teslim etcm allah bugzel ayların hürmetine sizin gibi güzel hamilelrn duası kabul eder ini

Canım bende okuyacağım hatta annemede söylerim o da okur. Rabbim tez vakitte dileğini kabul etsin.

Sagol cnm ama okuyun mutlaka olur mu tam 500 olması lazım zaten buradakiler bna yardım etmese kim etckti burasıda bnm bi ailem işte

Bize de haber ver Canım merakla bekliyorum Hayrlı haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…