Duyduk kalp atisini dinletti bebeğin gelişimi haftasiyla uyumlu içerde kanama fln da yok gayet iyi herşey dedi acil bişey olmazsa 1 ay sonra gelirsin dedi.canım duydunuzmu inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyduk kalp atisini dinletti bebeğin gelişimi haftasiyla uyumlu içerde kanama fln da yok gayet iyi herşey dedi acil bişey olmazsa 1 ay sonra gelirsin dedi.canım duydunuzmu inşallah...
Canim bakim ben yarin 6+1 gitcem doktora bakalim duyarsak yazarim sana insallahCuma günü gidicem 6+1 olarak, inşallahhh duyarım görürüm de rahatlarız ya böyle ilk haftalar beklemek çok stres yapıyor
sat'a göre 7.0 dı canım ama dr 6+3 demiştigerçekten mi, maaşallah ne güzel çok sevindim senin adına canım... Hayırlısıysa ben de duyarım inşaallah. Kaç haftalıkken duydun peki?
Benim de oluyo bazen. Birkaç gün çok fazla olmuştu, çıldırcaktım, ne yapsam fayda etmiyodu, beynimin içi bile yanıyodu sanki. Allahtan öyle devam etmedi, delirebilirdim.Kızlar yüm kan tahlilleri ve hormonlatım normal hamile kaldımtan sonra geceleri ayaklarım yanmaya başladı resmen ayaklatım dışarda uyuyorum benim gbi olan varmı aranızda 8 haftalık hamileyim
canım bende okurum hemen bugün.rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın inşallahMeraba kızlar benimde cocugum olmuyor inş bir gün bnde by kervana katılırım 3.5 yıldır cocugum olmuyor 500 yasin okutmak istiyorum okumak isteyen birer tane okur mu lütfen allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inş dualarınızı bekliyorum lütfen toplu dua edin bna allah bebeklerinizi size bağışlasın
Bugün de ben okuyacağım Canım bir adet Yasin'i Şerif ,Rabbim inşallah kabul eder.Meraba kızlar benimde cocugum olmuyor inş bir gün bnde by kervana katılırım 3.5 yıldır cocugum olmuyor 500 yasin okutmak istiyorum okumak isteyen birer tane okur mu lütfen allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inş dualarınızı bekliyorum lütfen toplu dua edin bna allah bebeklerinizi size bağışlasın
Çok teşekkür ederim degerli arkadsslarım siz hamilesinz kimin duası kabul olur belli olmaz yani toplu dua sonucta berat kandilinde teslim etcm allah bugzel ayların hürmetine sizin gibi güzel hamilelrn duası kabul eder ini
Bize de haber ver Canım merakla bekliyorum Hayrlı haberleriniKizlar bugun doktora gidicem kalp atisi icin uyku tutmuyor resmen ya icten ice bi heyecan sardi beni heralde bi de kasik agrim var ne saga ne sola yatabiliyorum
Sendiiii insallah ben bir tane okurum. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin benim de 2 yildan sonra oldu. Rabbim isteyen herkese aratmadan versin insallah saglikli bebis
Gözünüz aydın Darısı bize,Ben yine klasik soruyu soracağım.vajinal ultrason ile mi duydun canım?6+2 de duyduk kalp atislarini sukur pit pit
Canim 6+1 de bugun vajinal duydu doktor cunku ben sabredemiyordum heyecan hat safadaydi o yuzden vajinal bakti bu arada bana kac tane doktor menopoz dedi olmaz cocugun dedi dua ile rabbim bunu bana hediye etti olmayan arkadaslar ümidini kesmesin olur mu dualarim onlarlarahatlarız