- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 39
inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamilelik haberini alırsınay kendimi rüyalarda hamile görmekten bebeğimi doğurdumu görmekten sıkıldım ama gerçekten hiç hamile kalmadığımdan ne desem bilemiyorum dua edin ne olursunuz hayırlısı ama bekleyeceğiz
ay hayırlarla inş gülüminşallah tez zamanda hayırlısıyla hamilelik haberini alırsın
allah vakti zamanı gelince duaları karşılıksız bırakmıyor cnm dua et rabbims sanada verecek emin olrabbim hayırlısıyla dualarını kabul etsin canım
canım duydunuzmu inşallah...Kizlar bende dr deyim. Kalp atisi için 8+2 yiz bugün inşallah karindan duyarız dua edin ...
Ne güzel darısı bize inşallah bizde bugün 6+6 olduk,haftaya perşembe günü 8+0 olcaz.bakalım nasipSagolunYok normal ultrason ile gorduk.
Can'ım benimde 10 gün kala aşırı kasık ve bel Ağrı'm vardı hatta ağrıdan dolayı acile gittik orda öğrendik.göç döllenme olmadığı için değerim 16.88 çıkmıştı.inşallah sende hamilesindir dualarımız sizinleyorum yok muuuuuuuuuuuuu banaaaaaaaaaa
ay gerçekten mi canım ay sevineyim mi bilemedim gece çok ağrım vardı şimdi de hafif kasıklarımda ağrı var ama canım geceki kadar yanmıyorCan'ım benimde 10 gün kala aşırı kasık ve bel Ağrı'm vardı hatta ağrıdan dolayı acile gittik orda öğrendik.göç döllenme olmadığı için değerim 16.88 çıkmıştı.inşallah sende hamilesindir dualarımız sizinle
Aynen kuzum ya say say bitmiyor bir an önce o pıt pıt kalp atışlarını duyup onu görmek istiyorumgünler geçmiyor kızlar
Amin canim darisi size isteyrn herkese olsun insallah.cok guzel bir duyguNe güzel darısı bize inşallah bizde bugün 6+6 olduk,haftaya perşembe günü 8+0 olcaz.bakalım nasip
Sabredebilirsen bir kaç gün daha sabret tabi Ağrı'ların çok artmazsa,eğer artarsa acile git zaten bu kasık ve bel ağrısı diyince kanda gebelik testi yapıyor doktor hayrlısı Hakkı'ndaay gerçekten mi canım ay sevineyim mi bilemedim gece çok ağrım vardı şimdi de hafif kasıklarımda ağrı var ama canım geceki kadar yanmıyor
Öyle ki ben o kasık Ağrı'sından sol bacağımı atamıyordum,gece uyuyamıyordum ve zaten gece en az 7 defa tuvalete gitmek zorunda kalıyordumay gerçekten mi canım ay sevineyim mi bilemedim gece çok ağrım vardı şimdi de hafif kasıklarımda ağrı var ama canım geceki kadar yanmıyor
bu gece hiç uyuyamadım ter içinde kalmışım garp garip rüyalar gördüm birkaç kez kalktım sağa dönsem sola dönsem bilemedim snki karnımın alt kısmında bir şey var hissettim orada bir şey var gibi belim ağrıdı bayağı şimdi gündüz kasıklarımda hafif bir sızı varÖyle ki ben o kasık Ağrı'sından sol bacağımı atamıyordum,gece uyuyamıyordum ve zaten gece en az 7 defa tuvalete gitmek zorunda kalıyordum
Hissetmen mümkün değil ama bekle bakalım bir kaç gün hayrlısı hakkındabu gece hiç uyuyamadım ter içinde kalmışım garp garip rüyalar gördüm birkaç kez kalktım sağa dönsem sola dönsem bilemedim snki karnımın alt kısmında bir şey var hissettim orada bir şey var gibi belim ağrıdı bayağı şimdi gündüz kasıklarımda hafif bir sızı var
belki de çok istediğimde psikolojik karnımın altında sızı var ağrı var onu hissediyorum da hissettim gece acaba bir şey var da ondan mı ağrıyor dedimHissetmen mümkün değil ama bekle bakalım bir kaç gün hayrlısı hakkında
Merhaba kizlar bizde cok yeniyiz 6+1 de kalp atisi duyulur mu sizce ??
Canım bana da aynısı olmuştu daha donanımlı bir hastaneye gittim 5 gün sonra orada karnımdan duyduk kalp atışlarını. inşallah duyarsın dualarım seninleMerhaba güzel anneler,
Hatırlayanlar bilir Pazartesi günü kesemiz gelişmediği için doktorum 4 gün daha bekleyelim yine aynı kalırsa Cuma günü kürtaj demişti. BUgün farklı bir doktora gittim. Kese 15mm ölçüldü, Pazartesi 9mm'di yani büyümüş. Ancak henüz bebek görünmüyor. Doktor geç döllenme olmuş, kürtaj için acele etme 10 gün daha bekleyelim bebek geç görünebilir dedi. Yüzde 50 boş gebelik olma ihtimali de var dedi tabii. Kafam karmakarışık oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin, oluruna bıraktım artık...
gerçekten mi, maaşallah ne güzel çok sevindim senin adına canım... Hayırlısıysa ben de duyarım inşaallah. Kaç haftalıkken duydun peki?Canım bana da aynısı olmuştu daha donanımlı bir hastaneye gittim 5 gün sonra orada karnımdan duyduk kalp atışlarını. inşallah duyarsın dualarım seninle
Merhaba güzel anneler,
Hatırlayanlar bilir Pazartesi günü kesemiz gelişmediği için doktorum 4 gün daha bekleyelim yine aynı kalırsa Cuma günü kürtaj demişti. BUgün farklı bir doktora gittim. Kese 15mm ölçüldü, Pazartesi 9mm'di yani büyümüş. Ancak henüz bebek görünmüyor. Doktor geç döllenme olmuş, kürtaj için acele etme 10 gün daha bekleyelim bebek geç görünebilir dedi. Yüzde 50 boş gebelik olma ihtimali de var dedi tabii. Kafam karmakarışık oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin, oluruna bıraktım artık...