5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ya benim göz kapaklarım yanıyor sanki uykusuzmuşumda birde halsizlik bugun biraz kaasık agrım oldu yarın tam 7 haftalık olacaz 8 haftada doktor çagırdı bizi bakalım son durum ne olacak hayırlısı cnm buarada seninde kandilin mübarek olsun :)

Merhaba hamiş ler ilk bebeğimi de forumdan arkadaşlarla beklemiştim.Benimde 7.haftam bitti ama mobil hamilelik takvimini kullanamadım.Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın

Çalışıyormusun canım? Ben çalışmıyorum evdeyim ama hergün eşimle birlikte 7 gibi uyanıyorum sonra uyuyamıyorum.haftada bir iki gün 10 a kadar uyuyunca o halsizlik geçiyor bende sende deneyebilirsen dene.Kasık Ağrısı arada bende de oluyor,regl olacakmışım gibi sancıda giriyor.Beni de tam 8.hafta dolunca çağırdı aynı gün gidiyoruz Perşembeye denk geliyor

Kizlar selam.bugun doktor kontrolumuz vardi.6+5 gunlukmus bebegim.kalp atisinida duyduk.5 mm boyutundaymis.allahim hepimize saglikla kucagimizada almayi nasip etsin.o kalp atisini bile duymak muhtesem tarifsiz bir duygu
Hayrlı olsun gözünüz aydın inşallah Vajinal ultrason ile mi duydunuz?

kızlar bata 10 gün var dün gece kasığım belim karnım her tarafım ağrıdı bu bir belirti mi

benim cuma günüü cnm ama ayrıca çalışıyorum inşallah bir sıkıntı yokur cnm yarın 7 haftalık oluyoruz darısı 37 lere olsun inş....
İnşallah İnşallah sıkıntılarımız yoktur çünkü en zor dönem bence şuan,tamam ufak tefek belirtiler var ama tam anlamıyla hissetmek apayrı birşeydir.Umarım Zaman hayırlısıyla tez geçer de kavuşuruz evlatlarımıza

canım 10 günün daha varsa bilirti hissetmek için çok erken. ama birçok insanhamileliğinde bu belirtileri yaşadı
ay kendimi rüyalarda hamile görmekten bebeğimi doğurdumu görmekten sıkıldım ama gerçekten hiç hamile kalmadığımdan ne desem bilemiyorum dua edin ne olursunuz hayırlısı ama bekleyeceğiz

ay kendimi rüyalarda hamile görmekten bebeğimi doğurdumu görmekten sıkıldım ama gerçekten hiç hamile kalmadığımdan ne desem bilemiyorum dua edin ne olursunuz hayırlısı ama bekleyeceğiz
rabbim hayırlısıyla dualarını kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…