Bu Erkekler ne kadar rahat yaa.merak ediyoruz işte. Sen ikna et eşini git Dr açok takıntılıyım sen bu hafta gitsen önümüzdeki hafta bir daha istersin diyor ondan doktor zaten her gittigimizde 10 gün sonraya tekrar randevu veriyor arada ne için gidecen diyor
Selam Canım benim Kandil'in mübarek olsun inşallah cümlemizindecanchu canım sen ne yapıyon belirti agrı sızı varmı ?yada bulantı buarada doktora ne zaman gideceksin ?
Canım ilacını ihmal etme bence Allah korusun bebişini sen önlemini al da gerisi allaha kalmış. Eşin artık 1 saatte bir durucak bebiş için değerAmiin Allah İnşallah sağsalim bizlere kavuştursun yavrularımızıBende az önce doktorumu aradım cuma günü 7-8 saatlik bir yolculuğa çıkacağız araba ile,saate bir mola verip 10 dk yürüyüş yaparsanız ilacınızı da kullanırsanız birşey olmaz dedi.Eşimin ailesi yüzünden zorunlu seyahat çıktı başıma.Birde hamilelik troidi çıktı bende,ilaç verdi hala almadık ihmal ettik mutlaka alın kullanın yoksa zeka geriliği olabilir dedi Allah korusun .
5 yada 6 tüp kan alınıyo canım.ANNELER HAYIRLI KANDİLLER BEN CUMA GÜNÜ TESTLERİ YAPTIRICAM PZT DOKTOR CAGIRDI KALP ATIŞI İLE KONTROL İÇİN TESTLERİ YAPTIRIRKEN CIKOLATA BULUNDUR YANINDA DEDİ KIZLAR KAÇ TÜP KAN ALINIYOR YA :s
İnşallah Canım hepimizinkini korusun Rabbim.inşallah sağ salim gider geliriz.Canım ilacını ihmal etme bence Allah korusun bebişini sen önlemini al da gerisi allaha kalmış. Eşin artık 1 saatte bir durucak bebiş için değerama ilacını bir an önce al ve kullan canım
İnşallah canım inşallahİnşallah Canım hepimizinkini korusun Rabbim.inşallah sağ salim gider geliriz.
Allah razı olsun hayırlı kandiller. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bu gece birbirimize dua edelim Bebişleri sağlıkla kucağımıza almamız için ben şimdi sizin için ediyorum Rabbim bu sayfada olan tanımadığım her anne adayının sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallah bu güzel gecenin hayrına dualarımız kabul olsun hepimiz birbirimizi hatırlatıp dua edelim amin
Bence biraz daha bekle şimdi gozukmezAlttan muayene edip gorebilicek değil mi ? Acaba biraz daha mı beklesem? Ne yapicagimi sasirdim.. tecrübelisiniz merakla bekliyorum :)
Gözün aydın sağlıklo sıhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim bana nane limon cubuk kraker ve haşlanmış patates cok iyi geldi dene isyersenBende 9. Haftamdayim doğum 7 aralık olarak gözüküyor bakalım hayırlısı :) ama çok midem bulanıyor ya bir öneriniz varmı?
Amin çok teşekkür ederim deniycem mutlaka evdeki herşeyden tiksiniyorum );Gözün aydın sağlıklo sıhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim bana nane limon cubuk kraker ve haşlanmış patates cok iyi geldi dene isyersen
Rica ederim bende bir sürü şey deniyorum miden bulanmadıgı zamanlarda yediğin şeyleri abartma benim bulanmadıgında bu sefer cok sey yiyorum o zamanda istifra etmeye başlıyorum sabahlarıda limonlu ılık su ile başla güne sabah bulantısını aza indiriyoAmin çok teşekkür ederim deniycem mutlaka evdeki herşeyden tiksiniyorum );
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin deniycem mutlaka bulantim durduğunda kiraz çok yiyorum sonrada çıkartıyorum :)Rica ederim bende bir sürü şey deniyorum miden bulanmadıgı zamanlarda yediğin şeyleri abartma benim bulanmadıgında bu sefer cok sey yiyorum o zamanda istifra etmeye başlıyorum sabahlarıda limonlu ılık su ile başla güne sabah bulantısını aza indiriyo