5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

çok takıntılıyım sen bu hafta gitsen önümüzdeki hafta bir daha istersin diyor ondan doktor zaten her gittigimizde 10 gün sonraya tekrar randevu veriyor arada ne için gidecen diyor
Bu Erkekler ne kadar rahat yaa.merak ediyoruz işte. Sen ikna et eşini git Dr a

canchu canchu canım sen ne yapıyon belirti agrı sızı varmı ?yada bulantı buarada doktora ne zaman gideceksin ?
Selam Canım benim Kandil'in mübarek olsun inşallah cümlemizinde ☺️ Benim düne kadar bel ağrım vardı bugün çok çok azaldı,bulantım hiç yok ama mide ekşimedi başladı çünkü oturduğum yerde bazen yediklerim çıkacak gibi oluyor bulantı olmadan sonra geçiyor.Geçen hafta tatlı hiç yiyemiyordum artık hem tatlı hem tuzlu yiyorum,çok çabuk acıkıyorum.yarın sağlık ocağına gidicem tahlillerimi vermeye,haftaya perşembe günü doktor randevum var.Böyle Canım senin belirtilerin varmı? Doktora ne Zaman gidiyorsun?

Bugün ders anlatırken dalgınlıkla öğretmen masasını bir öğrenciyle beraber kenara çektim çok korktum sonra aklıma geldi, ağır mıydı acaba bilemedim ağır kaldırmam yasak daha önce düşük yapmıştım. Ağır derken kaç kiloya kadar normaldir acaba?

Amiin Allah İnşallah sağsalim bizlere kavuştursun yavrularımızı ❤️ Bende az önce doktorumu aradım cuma günü 7-8 saatlik bir yolculuğa çıkacağız araba ile,saate bir mola verip 10 dk yürüyüş yaparsanız ilacınızı da kullanırsanız birşey olmaz dedi.Eşimin ailesi yüzünden zorunlu seyahat çıktı başıma.Birde hamilelik troidi çıktı bende,ilaç verdi hala almadık ihmal ettik mutlaka alın kullanın yoksa zeka geriliği olabilir dedi Allah korusun .
Canım ilacını ihmal etme bence Allah korusun bebişini sen önlemini al da gerisi allaha kalmış. Eşin artık 1 saatte bir durucak bebiş için değer :KK66: ama ilacını bir an önce al ve kullan canım

ANNELER HAYIRLI KANDİLLER BEN CUMA GÜNÜ TESTLERİ YAPTIRICAM PZT DOKTOR CAGIRDI KALP ATIŞI İLE KONTROL İÇİN TESTLERİ YAPTIRIRKEN CIKOLATA BULUNDUR YANINDA DEDİ KIZLAR KAÇ TÜP KAN ALINIYOR YA :s
5 yada 6 tüp kan alınıyo canım.

Canım ilacını ihmal etme bence Allah korusun bebişini sen önlemini al da gerisi allaha kalmış. Eşin artık 1 saatte bir durucak bebiş için değer :KK66: ama ilacını bir an önce al ve kullan canım
İnşallah Canım hepimizinkini korusun Rabbim.inşallah sağ salim gider geliriz.

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bu gece birbirimize dua edelim Bebişleri sağlıkla kucağımıza almamız için ben şimdi sizin için ediyorum Rabbim bu sayfada olan tanımadığım her anne adayının sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallah bu güzel gecenin hayrına dualarımız kabul olsun hepimiz birbirimizi hatırlatıp dua edelim amin

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bu gece birbirimize dua edelim Bebişleri sağlıkla kucağımıza almamız için ben şimdi sizin için ediyorum Rabbim bu sayfada olan tanımadığım her anne adayının sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallah bu güzel gecenin hayrına dualarımız kabul olsun hepimiz birbirimizi hatırlatıp dua edelim amin
Allah razı olsun hayırlı kandiller. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.

Bende 9. Haftamdayim doğum 7 aralık olarak gözüküyor bakalım hayırlısı :) ama çok midem bulanıyor ya bir öneriniz varmı?

Bende 9. Haftamdayim doğum 7 aralık olarak gözüküyor bakalım hayırlısı :) ama çok midem bulanıyor ya bir öneriniz varmı?
Gözün aydın sağlıklo sıhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim bana nane limon cubuk kraker ve haşlanmış patates cok iyi geldi dene isyersen

Amin çok teşekkür ederim deniycem mutlaka evdeki herşeyden tiksiniyorum );
Rica ederim bende bir sürü şey deniyorum miden bulanmadıgı zamanlarda yediğin şeyleri abartma benim bulanmadıgında bu sefer cok sey yiyorum o zamanda istifra etmeye başlıyorum sabahlarıda limonlu ılık su ile başla güne sabah bulantısını aza indiriyo

Rica ederim bende bir sürü şey deniyorum miden bulanmadıgı zamanlarda yediğin şeyleri abartma benim bulanmadıgında bu sefer cok sey yiyorum o zamanda istifra etmeye başlıyorum sabahlarıda limonlu ılık su ile başla güne sabah bulantısını aza indiriyo
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin deniycem mutlaka bulantim durduğunda kiraz çok yiyorum sonrada çıkartıyorum :)

Kiraz daha hiç yemedim midemin tepkisini bilmiyorum o yüzden kaşarlı tost yiyorım genelde

X