- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 39
bendede hiç bir belirti yok. uykuda çok az var. bu yüzden dün doktora gittim. bana normal dedi. bünyeden bünyeye değişir. böyle olması iyi bişey dedi. korkulacak bişey yokmuş.canım ya sizdede belirtisiz bir hamilelik mi geçiriyrsunuz ya biran korkuyorum tedirgin oluyorum uykusuzluk dışında hiç bir şey yok normal mi korkumdan doktora erkenden gidesim geliyor eşimde izin vermiyor
Yok Can'ım hiper troid değil sadece biraz yüksek dedi ihtimale karşı ilaç verdi hatta onu da sordum bebeğe zarar verir mi diye hayır dedi umarım sıkıntı olmaz
canım sendede sadece uyku mu var başka belirti yok degilmi?
Tamam canım inşallahHayirli kandiller canim. Yolda kendine cok dikkat et yanina limon falan da al miden bulanirsa iyi gelir
Aralarında ne kadar var canım bebişlerinin?Kızlar benim ikinci bebişim olacak inşallah ilk hamileliğimde hic belirti yaşamadım hatta yok ya hamile değilim derdim cok şükür sağlıklı bir oğlum oldu.yorumlarda 9 ay nasıl geçecek diyenler var zaman o kadar hızlı geçiyor ki sanki oğluma daha dün hamileydim
CANIM BENDEDE BELİRTİ YOK DİYE İÇİM İÇİMİ YİYOR ÖYLE DEİDN BİRAZ RAHATLADIM VALLAHİ...YA KANAMA LEKELENME GİBİ AKINTI GELMEDİKTEN SONRA KORKMAYALIM DEGİLMİ?Kızlar benim ikinci bebişim olacak inşallah ilk hamileliğimde hic belirti yaşamadım hatta yok ya hamile değilim derdim cok şükür sağlıklı bir oğlum oldu.yorumlarda 9 ay nasıl geçecek diyenler var zaman o kadar hızlı geçiyor ki sanki oğluma daha dün hamileydim
Ben de troid hastasıyım. Ama genelde normal geliyor değerlerim. Doktoruma söyledim ama henüz kan testi istemediği için ona da bakılmadı. İlaç kullanıyorsan ilaç dozun değişti mi acaba?Canım canını sıkma gebelik döneminde hormon dengeleri bozulduğu için cok normal dengesinin bozulmuş olması. İlacını mutlaka al ve iç sabah aç karnına. Ben 5 yıldır tiroid hastasıyım suanda normal değerlerim. her ayda rutin kontrollerimi yaptırıyorum. Özellikle gebelik döneminde çok daha dikkat etmek gerekiyor. Doktrounda gerekli açıklamayı yapmıştır diye düşünüyorum.
Oğlum 21 aylık daha cok küçükAralarında ne kadar var canım bebişlerinin?
Herkesin bir olmuyor kötü düşünmemek gerekiyor 41 haftada doğum yaptım 41 haftada belirti olarak sadece göbegim çıktıCANIM BENDEDE BELİRTİ YOK DİYE İÇİM İÇİMİ YİYOR ÖYLE DEİDN BİRAZ RAHATLADIM VALLAHİ...YA KANAMA LEKELENME GİBİ AKINTI GELMEDİKTEN SONRA KORKMAYALIM DEGİLMİ?
Sizin ki daha küçükmüş hayırlısı sağlıkla büyüsünler deBenim kızımda daha 11 aylık :)
Ben de troid hastasıyım. Ama genelde normal geliyor değerlerim. Doktoruma söyledim ama henüz kan testi istemediği için ona da bakılmadı. İlaç kullanıyorsan ilaç dozun değişti mi acaba?
Benimde hic belirtim yok, karin kaslarimda bir gerilme hissediyordum sadece ama hergun degil ve su an sadece kese gorulmesine ragmen karnimin sistigini hissediyorumCANIM BENDEDE BELİRTİ YOK DİYE İÇİM İÇİMİ YİYOR ÖYLE DEİDN BİRAZ RAHATLADIM VALLAHİ...YA KANAMA LEKELENME GİBİ AKINTI GELMEDİKTEN SONRA KORKMAYALIM DEGİLMİ?
Yok canim o belirsizlik ten değil tedirginlik ten.acaba bişey oldu mu olmadı mı diye insan korkuyor.Dr a git canım neden bırakmıyor esincanım ya sizdede belirtisiz bir hamilelik mi geçiriyrsunuz ya biran korkuyorum tedirgin oluyorum uykusuzluk dışında hiç bir şey yok normal mi korkumdan doktora erkenden gidesim geliyor eşimde izin vermiyor
çok takıntılıyım sen bu hafta gitsen önümüzdeki hafta bir daha istersin diyor ondan doktor zaten her gittigimizde 10 gün sonraya tekrar randevu veriyor arada ne için gidecen diyorYok canim o belirsizlik ten değil tedirginlik ten.acaba bişey oldu mu olmadı mı diye insan korkuyor.Dr a git canım neden bırakmıyor esin
Net bir cevap için beta HCG kan testi yaptırırsanız eğer herşey daha net olur çünkü idrar testleri yanıltıcı olabiliyor birde sabah ilk idrarla yapılması daha sağlıklı.Ya kizlar bende test yaptim ama yukleyemiyrm buraya bellek yetersiz dyor benim testim de aksam yapmstim sikisik degildim idrara ikinci cizgi o idrar dokulen yere yakindi hatta en sondaydi cizgi ama silik sonra ben testi cikardim icini orda silik cizgi görünüyor t nin altinda degilde ilerde acaba hamilemiyim yaa adetme 5 gun var