5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Valla Canım ben aynıyım.Hala bulantı yok, bel ağrısı ve aşermeler var.kontrole gitmeme 10 gün var büyük sabrediyorum:anneadayı::KK200:
Sen nasılsın Can'ım?

Bende iyiyim sukur canim bulantim yok bugun agrim da yok persembe kontrole gidicem ama tedirgin oldum durum boyle olunca

Amiin Allah İnşallah sağsalim bizlere kavuştursun yavrularımızı ❤️ Bende az önce doktorumu aradım cuma günü 7-8 saatlik bir yolculuğa çıkacağız araba ile,saate bir mola verip 10 dk yürüyüş yaparsanız ilacınızı da kullanırsanız birşey olmaz dedi.Eşimin ailesi yüzünden zorunlu seyahat çıktı başıma.Birde hamilelik troidi çıktı bende,ilaç verdi hala almadık ihmal ettik mutlaka alın kullanın yoksa zeka geriliği olabilir dedi Allah korusun .[/QUOT

benim ilk hamileliğimdede hiper troid çıkmıstı ilacınızı mutlaka kullanın. troid bende miğde bulantısı ve asırı halsizlik yapmıstı inşAllah sizde yapmaz. eger hiper troid degilse normalden fazla kilo alabilirsiniz dikkat etmelisiniz geçmiş olsun.

Arkadaşlar her anneye lazım die bir kitap varmış tam olarak içeriğini ben de bilmiyorum ama bebeğin güzel ahlaklı sağlıklı olması için yapılacak dua sakınılması gereken davranışlar hadislerle falan anlatılmış. Söylemek istedim belki isteyen olursa die n11 den sipariş verdim ben de

Merhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak. :KK43:

Insallah gelisir canim mubarek ay mubarek kandilin hurmetine dua edelim Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin

Amiin Allah İnşallah sağsalim bizlere kavuştursun yavrularımızı ❤️ Bende az önce doktorumu aradım cuma günü 7-8 saatlik bir yolculuğa çıkacağız araba ile,saate bir mola verip 10 dk yürüyüş yaparsanız ilacınızı da kullanırsanız birşey olmaz dedi.Eşimin ailesi yüzünden zorunlu seyahat çıktı başıma.Birde hamilelik troidi çıktı bende,ilaç verdi hala almadık ihmal ettik mutlaka alın kullanın yoksa zeka geriliği olabilir dedi Allah korusun .

Canim cok dikkat et bizde 5 saatlik yola cikacaktik doktor skinti yok dedi riske atmayalim dedik veren de alan da Allah ama onemli olan korumamiz

Arkadaşlar her anneye lazım die bir kitap varmış tam olarak içeriğini ben de bilmiyorum ama bebeğin güzel ahlaklı sağlıklı olması için yapılacak dua sakınılması gereken davranışlar hadislerle falan anlatılmış. Söylemek istedim belki isteyen olursa die n11 den sipariş verdim ben de

Esimin arkadasinin esi hediye etti ben hamile iken icerigindekileri yapmaya calistim yavrum hep Allah diyor dedi

Merhaba arkadaslar. O kadar cok bulantim oluyor ki hic birsey yiyemez oluyorum. 6+5teyim ve 3 gundur sade ve kuru besinlerle beslenebiliyorum. Dun fenalasip hastaneye kostum. Serum baglandi ve bulanti hapi yazdi doktorum. Kendini yemek icin zorlama daha kotu olursun dedi. Sizde de oluyor mu bukadar bulanti? Benim gozum hic birsey gormez oldu. Cok zorlanıyorum.

Merhaba arkadaslar. O kadar cok bulantim oluyor ki hic birsey yiyemez oluyorum. 6+5teyim ve 3 gundur sade ve kuru besinlerle beslenebiliyorum. Dun fenalasip hastaneye kostum. Serum baglandi ve bulanti hapi yazdi doktorum. Kendini yemek icin zorlama daha kotu olursun dedi. Sizde de oluyor mu bukadar bulanti? Benim gozum hic birsey gormez oldu. Cok zorlanıyorum.
Çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.İlk 3 ay bulantı ve kusma çok olduğu için anne adayları fazla iştahlı olmuyorlar.Dr doğru söylemiş kendini yemek için zorlama zaten bebek ilk 3 ay var olandan beslenecek extra bişeye ihtiyacı yok. Benimde bulantı kusmam çok fazla iştahımda hemen hiç yok.tansiyon 7-4 lerde geziyor dr sorsan hersey çok normal her 10 kadından 8'inde durum benzer diyor.tansiyon takibini yaptır folik asit i ihmal etme geçmiş olsun tekrar.

Ya kizlar bende de bulanti yok arada hafif geliyo sonra gidiyo anlamadım bu işi .şimdilik hiç kilo almadım ama vermedimde .. zaten kilolu olduğum için almamam lazım ilk aylar bulanti fln veririm diyordum ama oda olmayınca şimdi fazlaca dikkat etmek zorundayım. . Bu 9 ay geçermi yahu gerci 2 ayı geçti bile ama :KK70:

o tedirginlik hep olucak galiba canım :) eşime diyorum ben bu 9 ayda dokuz doğururum :-)sanırım hepimiz öyle olucaz canım
canım ya sizdede belirtisiz bir hamilelik mi geçiriyrsunuz ya biran korkuyorum tedirgin oluyorum uykusuzluk dışında hiç bir şey yok normal mi korkumdan doktora erkenden gidesim geliyor eşimde izin vermiyor :KK43:

Bende iyiyim sukur canim bulantim yok bugun agrim da yok persembe kontrole gidicem ama tedirgin oldum durum boyle olunca
Tedirgin olma Canım,bınlar normal.bir gün olup bir gün olmayabilir.bazısının midesi bulanır bazısının beli ağrır başı ağrır.Sakın kasma kendini zaten 2 gün kalmış gitmene o Zaman hayırlısıyla öğrenirsin herşeyi.Bu mübarek kandil gününde hayırlısını dileyelim,evladın en hayırlısını versin Rabbim,Hayrlı Kandil'ler bu arada ☺️

Yok Can'ım hiper troid değil sadece biraz yüksek dedi ihtimale karşı ilaç verdi hatta onu da sordum bebeğe zarar verir mi diye hayır dedi umarım sıkıntı olmaz

Tedirgin olma Canım,bınlar normal.bir gün olup bir gün olmayabilir.bazısının midesi bulanır bazısının beli ağrır başı ağrır.Sakın kasma kendini zaten 2 gün kalmış gitmene o Zaman hayırlısıyla öğrenirsin herşeyi.Bu mübarek kandil gününde hayırlısını dileyelim,evladın en hayırlısını versin Rabbim,Hayrlı Kandil'ler bu arada ☺️

Hayirli kandiller canim. Yolda kendine cok dikkat et yanina limon falan da al miden bulanirsa iyi gelir

X