- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Allah korusun Canım ya peki kalp atışı için ne zaman çağırdılarCanım burda biti yazmıştı vajinalden hemen sonra kanama olmuş düşük yapmış. Ama sanırım çok nadir bi durum. Ben de vajinal oldum ama kalp atışı için gittiğimde kesinlikle yaptırmiycam. Bekliycem. Allah korusun umarım duyarım da mecbur kalmam
erhaba arkadaşlar ben 1.5 aylik hamileyim ancak sirtimda 12 yildan beri platin var kilometre normal benim durumumda olan duyan var mı aranızda ve goguslerimde de protez var nasıl bir hamilelik geçireceğim endiseliyim tskler[/
haftada 1 defayı geçmesin dedi canım.Kızlar doktorunuz ilişki konusunda size ne dedi yasak yada şerbet benimki serbest dedi ama ben korkuyorum
19unda benim canım.Ayy Allah korusun Canım ya peki kalp atışı için ne zaman çağırdılar
Anladım bizim Dr a kalsa serbest ben haftaya düzgün bir Dr gideyimhaftada 1 defayı geçmesin dedi canım.
bana da yasak canımAnladım bizim Dr a kalsa serbest ben haftaya düzgün bir Dr gideyim
Bende de yok canım bence korkma herkeste olmuyor. Sadece araba çok çalkalayınca midemi bir iki kez oldu.Kızlar benim hiç bulantım yok 5 +2 deyim normalimi ? Ayrıca sol kasıgım bazen agrıyor.. Korkuyorum henüz doktora gitmedim.. Haftaya gidicem.. Sizde bulantı var mı?
canım o düşük tehlikesi olanlara yasak diyor tamamen. Bence doktor değiştirmek gereksiz. KorkmaAnladım bizim Dr a kalsa serbest ben haftaya düzgün bir Dr gideyim
Canım benimde kistkm var beş cm aşılama ile kaldım bende o yüzden korkuyorum gittigim yer eğitim araştırma tüp bebek merkezi olduğu için bizi biraz kobay misali kullanıyorlar haklarını yememk lazım sayelerinde hamile kaldım ama haftaya da vajinal bakicam deyi hiçbir bilgi vermemesi iyi değil ultrason kagidimi bile alıp dosyoya koyuyor larBende de yok canım bence korkma herkeste olmuyor. Sadece araba çok çalkalayınca midemi bir iki kez oldu.
canım o düşük tehlikesi olanlara yasak diyor tamamen. Bence doktor değiştirmek gereksiz. Korkma
Sende bebis için ugrasiyordun demi cAnım seni görünce sevindim çok diyet topiginden hatırlıyorumbana da yasak canım
Ne dedi peki Canım yasak sakıncalı mı dedibana da yasak canım
Bulantı kişiye gore değişir Canım benim var erken başladı kusmalardayım ama eltimin yok hiç anlamadi bile hamile olduğunu o kişiye bünyeye gore değişir sıkıntı yapmaKızlar benim hiç bulantım yok 5 +2 deyim normalimi ? Ayrıca sol kasıgım bazen agrıyor.. Korkuyorum henüz doktora gitmedim.. Haftaya gidicem.. Sizde bulantı var mı?
Canım vajinal baktırmamaya çalış. Değerlerin iyiyse ultrasonda görününceye kadar içini ferah tut bekle. Eğer zor elde ettiysen bebişini tabi ki üç ay bekle ilişki için :) Allah bizimle olsunCanım benimde kistkm var beş cm aşılama ile kaldım bende o yüzden korkuyorum gittigim yer eğitim araştırma tüp bebek merkezi olduğu için bizi biraz kobay misali kullanıyorlar haklarını yememk lazım sayelerinde hamile kaldım ama haftaya da vajinal bakicam deyi hiçbir bilgi vermemesi iyi değil ultrason kagidimi bile alıp dosyoya koyuyor lar
Amin Canım Rabbim hepimizin meleklerini korusun bize bağıslasınCanım vajinal baktırmamaya çalış. Değerlerin iyiyse ultrasonda görününceye kadar içini ferah tut bekle. Eğer zor elde ettiysen bebişini tabi ki üç ay bekle ilişki için :) Allah bizimle olsun
Canım moralini bozma bazı doktor lar böyle konuşuyor kese gorunmus ne güzel tadını çıkar ve kalp atışlarını dinleyeceğiz zamanı hayal etselam arkadaşlar dün doktora gittim kese göründü ama gebelik takibine başlamadı bu arada devlete gidiyorum.sağlıklı olup olmadığını kalp atışından sonra söyleyebilirim dedi 2 haftaya gel dedi..sizlerin doktoru nasıl yol izledi moralim bozuldu açıkçası.
evet gülüm aynen öyle.Allah razı olsun canımSende bebis için ugrasiyordun demi cAnım seni görünce sevindim çok diyet topiginden hatırlıyorum
eşinle ilişkiye girmeyin dedi tamam dedim sonra progestan verdi bide karın dan iğne kan pıhtılaşması için.1 düşüğüm olmuştu ya gülüm bunları önlem amaçlı verdi ama düşük falan demedi hiçNe dedi peki Canım yasak sakıncalı mı dedi
Kendiliğinden mi oldu Canım tedavimi benim aşılama olduevet gülüm aynen öyle.Allah razı olsun canım