5 haftalık gebeyim kesem büyükmüş

busra3161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
8
0
29
5 haftalık gebeyim bugün kontrolde doktor kesesin 4 mm olması gerekirken 6 mm olduğunu ve ay görünümünde olması gerekirken öyle olmadığını söyledi . Doktor aşırı negatif konuştu engelli dahi olabilir dedi çok üzgünüm Biri yardım etsin nolur var mı yaşayan

Boyutun küçük olmasıyla ilgili negatif çok şey var ama büyük olmasıyla ilgili hiç yorum görmedim bende çok tecrübesizim doktorda çok korkuttu

Yani neler neler yasaniyor da doktorlar olumsuz konuşmuyor da bu doktor nasil hemen bu kaniya vardi. Nitekim yanlis bile olcmus olabilir sadece 2mm

İnan hiç bilemiyorum 36 yaşındayım bu etken olabilir dedi vardır bi bildiği muhakkak ama bu kadarı normal gelmiyo bana da

Merhaba sanki başka doktora gitseniz iyi olur. Kese görüntüsünden bebeğin engelli olduğunu yorumlamasına inanamadım. Ben 5+5 te gittiğimde 10 mm dedi doktorum ve biraz küçük dedi. Düşünün her gün 1mm büyüyor. 5 mm eklerseniz 11 mm yani gayet iyi. Bir çok doktor keseden yorum yapmaz, 10 gün sonra kalp atışına çağırır. O zaman netleşir çoğu sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…