• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebelikte kese aşağıda

Gmzhrmnsh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2025
4
0
1
26
Merhabalar yumurta olgunlaştırma ve çatlatma iğnesi ile ilk gebeliğim oluştu şuan bebeğim beş haftalık ultrason görüntüsünü gönderiyorum. Doktorumuz kese biraz aşağıda işe gitme iki hafta progrstan başlayalım sonra tekrar bakalım dedi ve çok az kahverengi akıntılarım mevcut. Çok korkularım oluştu böyle bir süreci geçiren var mı kese yukarı çıkar mı çok erken olduğu için mi aşağıda gözüktü bilgisi olan var mı konuyla ilgili

Eklentiler

• A84B8E21-0138-4310-951D-745996BA5CFE.jpeg
    A84B8E21-0138-4310-951D-745996BA5CFE.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 19
Canım arkadaşımın da öyle şu an 11 haftalık. 100 lük progestan verdi ona kullanıyor. Zamanla yukarı çıkıyor diye biliyorum
Merhabalar yumurta olgunlaştırma ve çatlatma iğnesi ile ilk gebeliğim oluştu şuan bebeğim beş haftalık ultrason görüntüsünü gönderiyorum. Doktorumuz kese biraz aşağıda işe gitme iki hafta progrstan başlayalım sonra tekrar bakalım dedi ve çok az kahverengi akıntılarım mevcut. Çok korkularım oluştu böyle bir süreci geçiren var mı kese yukarı çıkar mı çok erken olduğu için mi aşağıda gözüktü bilgisi olan var mı konuyla ilgili

Canım merhaba benimde kesem biraz Aşagıda kese oluşmuş bebek daha görünmedi senin belli oldu mı acaba doktor bana progestan verdi ilke gebeliğimde de vermişti şükür 6 yaşında oğlum İnşalalh sağlıklısıyla dalı günü bebeğin oluştuğunu da görürüm baya stres yaptım

Yok sadece kese var dedi. İki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi sadece dinlenme önerdi. Peogestanj bir hafta öncesinde başlamıştı zaten fitil olarak ona devam et dedi. Sizde başka bir sıkıntı var mı kahverengi akıntı vesaire yada size başka bir şey söyledi mi

Yok sadece kese var dedi. İki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi sadece dinlenme önerdi. Peogestanj bir hafta öncesinde başlamıştı zaten fitil olarak ona devam et dedi. Sizde başka bir sıkıntı var mı kahverengi akıntı vesaire yada size başka bir şey söyledi mi
Bana da bir hafta dinlenmemi söyledi canım progestan fitil olarak kullanıyorum bende Salı günü kontrolüm var sağlık ocağına kayıt yaptırdı ve detaylı kan tahlillerimi istedi canım

Back