• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebelikte kan değerinin kaç olması lazım yardım lütfen :-(

Enes2014

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
105
23
13
27
Mrb arkadaşlar adet tarihime gore bugün tam 5 haftalık hamileyim adetime 5 gün kala degerim 52 çıktı adetim 4 gün geçti 982 çıktı yanı 3 gün önce bugün doktor tekrar yaptı 2000-3000 olması lazım dedi ama sadece 1000 çıkmış degerim normalmiki sizce yaa kafam çok karıştı aşırı stres yaptım yaaa :-(

Mrb arkadaşlar adet tarihime gore bugün tam 5 haftalık hamileyim adetime 5 gün kala degerim 52 çıktı adetim 4 gün geçti 982 çıktı yanı 3 gün önce bugün doktor tekrar yaptı 2000-3000 olması lazım dedi ama sadece 1000 çıkmış degerim normalmiki sizce yaa kafam çok karıştı aşırı stres yaptım yaaa :-(
Normal cnm stres yapma

Hersey gayet normal canım hamile sin gözün aydin ama çok dikkat et ilk 3 ay çok önemli bebisin tutunana kadar ağır is yapma hayırdı ugurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim

Kan testini ozelde mi devlet hastanesinde mi yaptirdiniz? Benim yasadigim yerde en fazla 1000 olcuyor devlet hastanesi. Ustu cikmiyormus. Belki oyle bir seydir.

Sagol un arkadaşlar devlette yaptım aslında 3216 çıkmış Dr tekrardan değişik bi şekilde istedi sonucu laboratuvardan keseyide gorduk çok şükür bi an yolunda gitmeyen bisey var sandım ama çok şükür yokmuş Rabbim isteyen herkese versin ins

Back