• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebelikte ağrı

esbed

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
9
0
1
24
5 haftalık hamileyim 2 gün kasık ağrılarım bulantım oluyor gece bile bazen ağrılarım oluyordu hafif ağrılar ama 2 gün sonra azalıyor sonra bir anda ağrılarım oluyor bir gün iyiysem diğer gün öyle oluyorum iyi oluncada korkuyorum bir şey mi oldu diye yaşayan varmı benim gibi

Canım benimde oluyordu herkesinde oluyor cok normal o agrılar hepde olucak hiç korkma bunlar sürecin bir parçası regl agrısı gibi mi agrın

Benim de bacak ağrılarım oluyor

Canım benimde oluyordu herkesinde oluyor cok normal o agrılar hepde olucak hiç korkma bunlar sürecin bir parçası regl agrısı gibi mi agrın
O adet olacağım vakit oldu şuan kasıklarım ara ara batıyor hafif şekilde

Size bir şey dedimi doktor
Ben doktora gitmedim sadece telefondan iletişim kurdum ama bacak ağrımı vs sormadım kan sulandırıcı kullanıyorum belki onun etkisidir cuma günü gidicem inşallah

O adet olacağım vakit oldu şuan kasıklarım ara ara batıyor hafif şekilde
Oluyor korkma benim kasığım bacaklarım özellikle sağ bacak cok agrıyor doktorum gayet normal dedi batma agrı sancı hepsi normalmiş ve yapılabilcek bişeyde yok başlarsa yerlesme sonradan büyüme agrıları hepsi olur doktorunuza danışın yinede ama bunlar hep bir süreç

Back