- 9 Kasım 2021
- 475
- 324
Hanımlar öncelikle merhaba ben daha önce dış gebelik geçirdim sağ tüpüp yok 1 yıldır uğraştık çocuk için ….bu ay hamile olduğumu öğrendim ama daha önce ki yaşadığım süreçten dolayı çok korkuyorum son adet tarihim 8 Mayıs ,10 Haziran da beta verdim 4175 çıktı o gün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı rahimde şimdilik bi sıkıntı yok dedi progesteron hap verdi reçeteyede düşük tehdidi diye girmiş (reçeteye şuan gördüm ) sadece karnın ağrırsa ve kanaman olursa iç dedi ara ara karın ağrım oluyor (adet olacakmışım gibi ) ama sadece bir tane içtim …
Dün başka bi doktora gittim normal ultrasonla baktı 5 hafta bir günlük şuan sıkıntı yok haftaya bi daha gel dedi,kan verdim progesteron değerime bakıldı 20 çıkmış gayet iyi ilaç kullanmana gerek yok dedi
Ama ben çok korkuyorum yA boş gebelik olursa yada başka bişey olursa diye çünkü tek tüple hamile kalmak benim için mucize sorum şu haftaya kalp atışı duyulur mu? Sizin de böyle ağrılarınız oldu mu?
Aramızda doktorlar varsa yorumlayabilir mi ?
Dün başka bi doktora gittim normal ultrasonla baktı 5 hafta bir günlük şuan sıkıntı yok haftaya bi daha gel dedi,kan verdim progesteron değerime bakıldı 20 çıkmış gayet iyi ilaç kullanmana gerek yok dedi
Ama ben çok korkuyorum yA boş gebelik olursa yada başka bişey olursa diye çünkü tek tüple hamile kalmak benim için mucize sorum şu haftaya kalp atışı duyulur mu? Sizin de böyle ağrılarınız oldu mu?
Aramızda doktorlar varsa yorumlayabilir mi ?
Son düzenleme: