- 15 Ocak 2024
- 644
- 188
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
Amin inşallah 10.50 de randevum var dua edin kötü birşey duymayayimİnşallah birşey olmaz canım aslında çoğu kişi yaşıyor endişelenme belki hafif bir kanama alanı oluşmuştur dinlenmeyle geçer inşallah. Bol bol dinlenmeye bak çok yorma kendini, uzanma bir yerlere, çok ayakta kalma. Rabbim korusun bebeklerimizi
Bu normal bence de ama doktor baksin tabi ki yine de. Enfeksiyon da olabilir diger arkadaslarin dedigi gibi. Enf varsa antibiyotik kullanmaktan cekinmeyinAmin inşallah 10.50 de randevum var dua edin kötü birşey duymayayim
İlk gebeligjm haliyle bilmiyorum yasamadigim şeyleri ogreniyorum benim için oldukça stresli bir durum gidince öğreneceğiz bakalimBu normal bence de ama doktor baksin tabi ki yine de. Enfeksiyon da olabilir diger arkadaslarin dedigi gibi. Enf varsa antibiyotik kullanmaktan cekinmeyin
Doktordan çıktım kuzum 5+2 gelişimde problem yok köyü adet ve pihtili bir şekilde kanama gelmediği sürece gelmeme gerek yokmuş istirahat dediAmin inşallah 10.50 de randevum var dua edin kötü birşey duymayayim
Doktordan çıktım kuzum 5+2 gelişimde problem yok köyü adet ve pihtili bir şekilde kanama gelmediği sürece gelmeme gerek yokmuş istirahat dediİlk gebeligjm haliyle bilmiyorum yasamadigim şeyleri ogreniyorum benim için oldukça stresli bir durum gidince öğreneceğiz bakalim
Sonucunuz ne oldu bende PROGESTAN içmeme rağmen az önce ciğer gibi parça geldi kanamam devam ediyorKızlar 5 haftalık gebeyim dün doktorum progestan başladı hafif kanamam var diye bugün yine peceteye açık pembe idrar sonrası geldi bunu yaşayan var mı çok korkuyorum.
Henüz aynı kahverengi geliyor yarın Dr gidicem ins hayırlı sonuç alirimSonucunuz ne oldu bende PROGESTAN içmeme rağmen az önce ciğer gibi parça geldi kanamam devam ediyor
Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza bende gidicem bu günHenüz aynı kahverengi geliyor yarın Dr gidicem ins hayırlı sonuç alirim
Haberleselim insSağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza bende gidicem bu gün
Sizin durumunuz nedir benim bebeğimde bir sıktını yok ama düşük tehlikem devam ediyorHaberleselim ins
Benimde durum aynı ilaclara devam ediyorumSizin durumunuz nedir benim bebeğimde bir sıktını yok ama düşük tehlikem devam ediyor
Mutlaka doktora git beklemeMerhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 5. Hafta sabah adet gibi kanamam oldu pıhtı fa vardı biraz acile gittim embriyolar duruyor 2 tane bekle sonra çarşamba kadın doktoruna git kontrol ol dedi, üzüntüden ölüyorum şuan adet sancısı gibi kramp ve kanaması olan ama doğuran var mı nasıl bir süreç bu ? Kanama olduktan sonra düşmeyeceğine inanamıyorum
İlacini kullan dinlen ve ani hareketlerden kacin yumurta protein avakado ceviz yaban mersini vs ye duzenli beslen bol su icKızlar 5 haftalık gebeyim dün doktorum progestan başladı hafif kanamam var diye bugün yine peceteye açık pembe idrar sonrası geldi bunu yaşayan var mı çok korkuyorum.
Bebeğimi kaybettim benİlacini kullan dinlen ve ani hareketlerden kacin yumurta protein avakado ceviz yaban mersini vs ye duzenli beslen bol su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?