5 Haftalık Gebelik Öneriler

Sareali36

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2023
555
189
18
Kızlar 5 haftalığım eşim çamaşır asarken refleks verip bende astım ve bi anda ipe uzanır uzanmaz karın bölgeme bi sancı girdi sizce bir şey olmuş mudur ilk gebeliğim olduğu için çok endişeliyim kanama vs olmadı sadece ağrı etrafımda herkes rafa ipe uzanma hareketleri yapma vs diyordu bu yüzden kafama taktım henüz keseyi bile görmedik salı günü kontrolüm var

Panik yapma Dikkat et tabi ama kendim çılgınca temizlik yapıp kilometrelerce yürüdüm ettim bir şeycik olmadı. Riskli bir durum yoksa sorun olmaz. Kasların genişlediği için kramp ağrı olur ilk aylarda

Panik yapma Dikkat et tabi ama kendim çılgınca temizlik yapıp kilometrelerce yürüdüm ettim bir şeycik olmadı. Riskli bir durum yoksa sorun olmaz. Kasların genişlediği için kramp ağrı olur ilk aylarda
İçimi rahatlattınız eşim çok panik yapıyor gebe kalıp hala deli gibi spor yapanları görüyorum, yerimden hiç kaldırmıyor henüz keseyi de görmedik WC harici kalkmıyorum geç bir gebelik olduğu için pcos dolayı, dr beta takibi yapıyor riskli bir durum yok gibi görünüyor dedi, bu arada çılgınca temizlik ve yürüyüşü ilk aylarda mı yapıyordunuz ve normalde de gebeliğimin başından beri kasık ağrım var çok endişelendim bi an

Ben gebeliği 5+4 te öğrendim. 10 gün sonra kalp atışını duydum.

Ben gene kaldığımı düşünmediğim ve aklıma gelmediği için sancım da çoktu adet olamadım diye adet söktürücü almaya ve bu ağrı neymiş üşüttüm mü diye doktora gittim test yaptım silik çıktı bir huylandım ama sancım çoktu aaa heralde kimyasal oldu diye yine inanmadım ikna olamadım bir türlü.. ultrasonda bakıp hamilesin dedi ben şok :) öğrenmeden evvel duvar silme dahil her türlü dip köşe temizlik yaptım. Sonrasında yurt dışına gezmeye gittim kilometrelerce yürüdüm günlerce çalışıyorum izin hakkıma kadar çalıştım ...
Dediğim gibi dikkat et ama aşırı da abartma tabi normal hayatına devam et..

Benim ikna olmadığım gebelik bitti, 2.5 aylık bir bebeğim var artık tecrübeli hamile yeni anneyim aklına takılan olursa sorabilirsin

Beta değerlerim böyle inanın bende inanamıyorum çok farklı bir hismiş kese görünmediği için beta takibi yapıyoruz sizce normal mi salı günü kontrole gideceğim kese için stres kalp atışı duyar mıyım stres hep böyle kafaya takıyorum sizin gibi geç öğrenmeyi çok isterdim bu arada sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah benimki de sağlıklı bir gebeliktir çünkü buna eşimin de benim de çok ihtiyacımız var bu arada çok teşekkür ederim

Ben hiç kan testi yaptırmadım pat diye keseyi gördük eğer kesin beşinci hafta olduğuna eminsen cihazı düzgün bir doktorda keseyi görürsün :) son adet tarihinin ilk adet olduğun gününden bu güne kadar kaç hafta geçti onu bir hesapla...
O yüzden bu referans aradıklarını bilmiyorum
Cihazı(ultrason) yeni olanlarda geç döllenme de değilse 5. Haftada bilr kalp sesi duyan olmuş. Ben duymadım. 5. Hafta kese, 10 gün sonraya çağırdı kalp sesini duydum

Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıklı bir bebiş sağlıklı bir gebelik ve çok kolay bir doğum nasip etsin hayırla birbirinize kavuşun

En son 11 mayıs da adet gördüm uygulamaya göre 5 hafta 5 gün yazıyor inşallah bir problem çıkmaz keşke bende geç öğrenseydim amin çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

En son 11 mayıs da adet gördüm uygulamaya göre 5 hafta 5 gün yazıyor inşallah bir problem çıkmaz keşke bende geç öğrenseydim amin çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
Gitsen kese görünür. Benim 5+4 te gördü doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…