• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebelik kırmızı kanama adet sancısı

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.807
1.446
63
Arkadaşlar merhaba, 5 haftalık hamileyim. Kanamam oluyordu doktor dün yine beta istedi.
İstediğimiz gibi artmamış dedi yarın kontrol var.

Normalde düşük önleyici iğne vuruldum Salı günü ve her gün progestan vuruluyorum

Şimdi aşırı derece adet sancısı başladı ve kıpkırmızı kanama başladı bunu yaşayan var mı?

Arkadaşlar merhaba, 5 haftalık hamileyim. Kanamam oluyordu doktor dün yine beta istedi.
İstediğimiz gibi artmamış dedi yarın kontrol var.

Normalde düşük önleyici iğne vuruldum Salı günü ve her gün progestan vuruluyorum

Şimdi aşırı derece adet sancısı başladı ve kıpkırmızı kanama başladı bunu yaşayan var mı?
Merhaba kese görmüş müydünüz? Benimde 4. Ve 8. Haftalarda kanamam olmustu

Kanamanız nasıldı benimde dün oldu acile gittim kese düzgün içerde kanama yok rahimagzi kapalı dediler ama çok korkuyorum
Benim ilki yerleşme kanamasıydı daha keseyi bile görmemiştim 8. Haftamdaki bianda kan boşaldı içimden adet kanı gibi 1-2 saat devam etti o gece hastanede kaldım takip ettiler gittikçe azaldı ama hep koyu renk kahverengi ve pıhtı seklinde devam etti tahminimce 10 gün kadar benim biraz kanama alanım vardı

Benim ilki yerleşme kanamasıydı daha keseyi bile görmemiştim 8. Haftamdaki bianda kan boşaldı içimden adet kanı gibi 1-2 saat devam etti o gece hastanede kaldım takip ettiler gittikçe azaldı ama hep koyu renk kahverengi ve pıhtı seklinde devam etti tahminimce 10 gün kadar benim biraz kanama alanım vardı
Yerleşme kanaması nasıl oluyor bana da yerleşme kanaması olabilir dediler sizinkinin fazlalığı felan ne kadardi

8. Haftmda olan tek seferde sanki içimden kan bosalmıs gibiydi 2-3 saat sonra oda lekelenmeye döndü bi süre sonra gecti
O neden olmuş nasıl geçti doktor ne dedi bende bugün yine kanama başladı öğlen hastaneye gitcem düşük yaptığımdan korkuyorum hiç parça gelmedi ama

O neden olmuş nasıl geçti doktor ne dedi bende bugün yine kanama başladı öğlen hastaneye gitcem düşük yaptığımdan korkuyorum hiç parça gelmedi ama
Sürekli yatıp dinleniyodum ama yinede kanama alanım oluşmuş o yüzden kanamam olmuştu bende kanamayı ilk görünce düştü sanmıstım ama bebek iyiydi

Sürekli yatıp dinleniyodum ama yinede kanama alanım oluşmuş o yüzden kanamam olmuştu bende kanamayı ilk görünce düştü sanmıstım ama bebek iyiydi
Kanama alanım yok ama kanamam var anlayamıyorum korkuyorum doktora geldim şimdi bekliyorum

Back