Canım belirtiler için henüz erken 2 haftaya kadar anca başlar ve her bünye farklıdır o haftalarda ben de sadece akıntı başlamıştı inşallah bulantı hiç başlamadan sağlıklı gebeliğin olsunİnşallah kUzum ama ben anlamadım ilk hamileliğim bende 5+3 oldu bugün ben 4+6 da doktora gitmiştim o benim ultrasonumu çekti gebelik kesesi orda dedi embriyo omu göğüslerimde dokununca Ağrı var kUzumkötü birşey yok demi ama bana Altan bakmıştı
İnşallah kUzum ama ben anlamadım ilk hamileliğim bende 5+3 oldu bugün ben 4+6 da doktora gitmiştim o benim ultrasonumu çekti gebelik kesesi orda dedi embriyo omu göğüslerimde dokununca Ağrı var kUzumkötü birşey yok demi ama bana Altan bakmıştı
Bende göğüslerine dokunamıyorum sen rahat ol bebeğin orda rabbim yardım ederKese göründüyse dogrudur. Bebek Embryo ilk haftalarında öyle denir. O henüz göstermemistir kendini belki..
Yok kötü bir sey... Arkadas yazmis 2 haftaya baslar.. Kendin hep en iyiye odaklan. Sen iyi ol ki. Bebegin güzel gelissin. Inan birgun öyle Belirtiler gelir ki bu günlerini aratir.. Benim Icinde öyle tabi ki. Su an hersey iyi hayirlisii.. Tek bi sabah bulantisi isteve gögüslerime dokunamiyorum..
Ama herseyin agri bir güzelligi var.. Sonunda bebegimizi kucagimiza alicaksak Eger yasadigimiz hersey güzel hatirlariz canim. Rahat ol takma kafana.
Merhabakızlar ben 5 hafta 3 günlük hamileyim Allah’a şükürler olsun bende ne mide bulantısı var ne de coook agrı var hiç bir şey YÖK sanki ben hamile değilim gibi :) birde tek olan şey arasıra bel ağrısı akşamları da kasık ağrısı sol kasık ağrısı filan oluyor basen de gündüz ama mide bulantım filan hiç yok ama iyi birşey mi bu birde bu olay biraz uykularıma giriyor artık çok şükür kan görmedim hiç ama neden belirti YÖK
Merhaba hayırlı olsun öncelikleMerhaba
Şu anda nasılsınız, merak ettim?
Ben de sat 2 aralık 2018
Bugün doktora gittim 7 ocakta. Keseyi gördü, embriyoyu göremedi. Haftaya tekrar çağırdı.
Kese 0,93 cm bugün.
Beta hcg de 2 ocakta 2600 çıkmıştı.
6 ay önce boş gebelik geçirip kürtaj olmuştum.
Bu sefer umarım bu şekilde olmaz.
Doktorum olumsuz bişey söylemedi. Ama acaba kese biraz küçük mü diye takıldı kafama internette bişeyler okudukça bugün, bi de ultrasonda kese biraz yatay gibi görünüyo top gibi yuvarlak değil. Ona da takıldım neden acaba diye.
Merhaba hayırlı olsun önceliklebenim de son adet tarihim 3 Aralık, bugün kan verdim benim de 1068 çıktı betahcg değerim. Doktorum Cuma günü çağırdı, umarım herşey yolundadır ilk hamileliğim oldukça heyecanlıyım ve Cuma’ya kadar bekleyeceğim , Dua ediyorum hep , Rabbim hayırlısını versin
Kesinlikle çok heyecanlıHayırlı olsun size de
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah..
Burdan birbirimizi haberdar edelim.
Ben durumumu kimseyle paylaşamıyorum şimdilik. Birbirimize destek olalım.
Cuma günü bakalım keseyle beraber bebeğini de görebilecek misin, ay çok heyecanlı bi durum
Allah analı babalı büyüsünMerhaba hayırlı olsun önceliklebenim de son adet tarihim 3 Aralık, bugün kan verdim benim de 1068 çıktı betahcg değerim. Doktorum Cuma günü çağırdı, umarım herşey yolundadır ilk hamileliğim oldukça heyecanlıyım ve Cuma’ya kadar bekleyeceğim , Dua ediyorum hep , Rabbim hayırlısını versin