5 haftalık gebelik belirtileri neler dir

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
32
kızlar ben 5 hafta 3 günlük hamileyim Allah’a şükürler olsun bende ne mide bulantısı var ne de coook agrı var hiç bir şey YÖK sanki ben hamile değilim gibi :) birde tek olan şey arasıra bel ağrısı akşamları da kasık ağrısı sol kasık ağrısı filan oluyor basen de gündüz ama mide bulantım filan hiç yok ama iyi birşey mi bu birde bu olay biraz uykularıma giriyor artık çok şükür kan görmedim hiç ama neden belirti YÖK

Yat kalk şükret
Bulantıdan ve kusmadan dünyam karardı 3 aydır
Rahat bir hamilelik geçirmek gibi nimet yok:KK43:

Merhaba icinizi Rahat tutun baslar bence. Ama her Kadin da olcak diye bisey. Yokmus tabi... Gögüsleriniz hassaslastimi.?
bende ptesi ve carsamba günü Doktordaydim. Son regl göre 5+3 olmali ama Embryo görunmedi Su an cok kücük.. Doktor gec döllenme den daha geri saymamiz gerekebilir dedi.. Kese henüz 10 mm.

Mide bulantisi Embryo büyürken oluyormus.. Ben 3 gündür Sabah bulantisi yasiyorum.. Kahvalti Yaptigim. Zaman geciyor cok sükür..
Insallah daha fenaa durumlara düsmem cok kötü bulanti gelince onu hissetmek :KK43:
Sanirim 1-2 haftaya büyür de kendisini gösterir boncugum.

İnşallah kUzum ama ben anlamadım ilk hamileliğim bende 5+3 oldu bugün ben 4+6 da doktora gitmiştim o benim ultrasonumu çekti gebelik kesesi orda dedi embriyo omu göğüslerimde dokununca Ağrı var kUzum :KK43: kötü birşey yok demi ama bana Altan bakmıştı

İnşallah kUzum ama ben anlamadım ilk hamileliğim bende 5+3 oldu bugün ben 4+6 da doktora gitmiştim o benim ultrasonumu çekti gebelik kesesi orda dedi embriyo omu göğüslerimde dokununca Ağrı var kUzum :KK43: kötü birşey yok demi ama bana Altan bakmıştı
Canım belirtiler için henüz erken 2 haftaya kadar anca başlar ve her bünye farklıdır o haftalarda ben de sadece akıntı başlamıştı inşallah bulantı hiç başlamadan sağlıklı gebeliğin olsun

Kese göründüyse dogrudur. Bebek Embryo ilk haftalarında öyle denir. O henüz göstermemistir kendini belki..

Yok kötü bir sey... Arkadas yazmis 2 haftaya baslar.. Kendin hep en iyiye odaklan. Sen iyi ol ki. Bebegin güzel gelissin. Inan birgun öyle Belirtiler gelir ki bu günlerini aratir.. Benim Icinde öyle tabi ki. Su an hersey iyi hayirlisii.. Tek bi sabah bulantisi iste :KK43: ve gögüslerime dokunamiyorum..

Ama herseyin agri bir güzelligi var.. Sonunda bebegimizi kucagimiza alicaksak Eger yasadigimiz hersey güzel hatirlariz canim. Rahat ol takma kafana.

Bende de öyleydi ne bir ağrı ne mide bulantısı hiçbir şeyim olmadan 17.haftaya geldim. Takılma böyle şeylere.

Kese göründüyse dogrudur. Bebek Embryo ilk haftalarında öyle denir. O henüz göstermemistir kendini belki..

Yok kötü bir sey... Arkadas yazmis 2 haftaya baslar.. Kendin hep en iyiye odaklan. Sen iyi ol ki. Bebegin güzel gelissin. Inan birgun öyle Belirtiler gelir ki bu günlerini aratir.. Benim Icinde öyle tabi ki. Su an hersey iyi hayirlisii.. Tek bi sabah bulantisi iste :KK43: ve gögüslerime dokunamiyorum..

Ama herseyin agri bir güzelligi var.. Sonunda bebegimizi kucagimiza alicaksak Eger yasadigimiz hersey güzel hatirlariz canim. Rahat ol takma kafana.
Bende göğüslerine dokunamıyorum sen rahat ol bebeğin orda rabbim yardım eder

kızlar ben 5 hafta 3 günlük hamileyim Allah’a şükürler olsun bende ne mide bulantısı var ne de coook agrı var hiç bir şey YÖK sanki ben hamile değilim gibi :) birde tek olan şey arasıra bel ağrısı akşamları da kasık ağrısı sol kasık ağrısı filan oluyor basen de gündüz ama mide bulantım filan hiç yok ama iyi birşey mi bu birde bu olay biraz uykularıma giriyor artık çok şükür kan görmedim hiç ama neden belirti YÖK
Merhaba
Şu anda nasılsınız, merak ettim?
Ben de sat 2 aralık 2018
Bugün doktora gittim 7 ocakta. Keseyi gördü, embriyoyu göremedi. Haftaya tekrar çağırdı.
Kese 0,93 cm bugün.
Beta hcg de 2 ocakta 2600 çıkmıştı.
6 ay önce boş gebelik geçirip kürtaj olmuştum.
Bu sefer umarım bu şekilde olmaz.
Doktorum olumsuz bişey söylemedi. Ama acaba kese biraz küçük mü diye takıldı kafama internette bişeyler okudukça bugün, bi de ultrasonda kese biraz yatay gibi görünüyo top gibi yuvarlak değil. Ona da takıldım neden acaba diye.

Merhaba
Şu anda nasılsınız, merak ettim?
Ben de sat 2 aralık 2018
Bugün doktora gittim 7 ocakta. Keseyi gördü, embriyoyu göremedi. Haftaya tekrar çağırdı.
Kese 0,93 cm bugün.
Beta hcg de 2 ocakta 2600 çıkmıştı.
6 ay önce boş gebelik geçirip kürtaj olmuştum.
Bu sefer umarım bu şekilde olmaz.
Doktorum olumsuz bişey söylemedi. Ama acaba kese biraz küçük mü diye takıldı kafama internette bişeyler okudukça bugün, bi de ultrasonda kese biraz yatay gibi görünüyo top gibi yuvarlak değil. Ona da takıldım neden acaba diye.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle :anneadayı: benim de son adet tarihim 3 Aralık, bugün kan verdim benim de 1068 çıktı betahcg değerim. Doktorum Cuma günü çağırdı, umarım herşey yolundadır :KK200: ilk hamileliğim oldukça heyecanlıyım ve Cuma’ya kadar bekleyeceğim , Dua ediyorum hep , Rabbim hayırlısını versin

Merhaba hayırlı olsun öncelikle :anneadayı: benim de son adet tarihim 3 Aralık, bugün kan verdim benim de 1068 çıktı betahcg değerim. Doktorum Cuma günü çağırdı, umarım herşey yolundadır :KK200: ilk hamileliğim oldukça heyecanlıyım ve Cuma’ya kadar bekleyeceğim , Dua ediyorum hep , Rabbim hayırlısını versin

Hayırlı olsun size de
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah..
Burdan birbirimizi haberdar edelim.
Ben durumumu kimseyle paylaşamıyorum şimdilik. Birbirimize destek olalım.
Cuma günü bakalım keseyle beraber bebeğini de görebilecek misin, ay çok heyecanlı bi durum

Hayırlı olsun size de
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah..
Burdan birbirimizi haberdar edelim.
Ben durumumu kimseyle paylaşamıyorum şimdilik. Birbirimize destek olalım.
Cuma günü bakalım keseyle beraber bebeğini de görebilecek misin, ay çok heyecanlı bi durum
Kesinlikle çok heyecanlı :KK71: beklemek çok zormuş İnanın, biz çok erken öğrendik bebek beklediğimizi , henüz küçücüktü kanda da değeri az çıktı, bekliyoruz değerin yükselmesini ve ultrasonda görünmesini , buradan birbirimize gelişmeleri yazalım , Rabbim kalp atışlarını da görmemizi nasip etsin inşallah :KK200:

Allah analı babalı büyüsün ❤️

X