5 haftalık bebeğim düşüyor

Benzinkokusu

Dünyada iki bilinmeyen vardır;Kutuplar, Türkler.
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
470
231
33
Hamile olduğumu öğrendim 2 hafta oluyo. Beta önce 68 sonra 138 sonra 659 ve en son 1500 dü. İlk doktor dış gebelik dedi. İkincisi düşük dedi alttan bakıcam dedi baktırdım.. ultrasonda görememiştik 1500 iken. Ama dün keseyi gördük alttan bakınca.. haftaya çarşamba kontrolüm vardı bebeğimi görecektim ama nasip olmadı... doktor herşey yolunca dedi.. ilaç verdi vitamin kan hapı beraber birde lekelenmem vardı onun için verdi. Lekelenmem için gitmiştim zaten. bu sabah derin bi adet sancısıyla uyandım kanamayla beraber lavaboya gittim et parçasıyla kan geliyodu o an anladım bebeğimin gittigini.. ve şuan sanırım düşük devam ediyo.. parmagım kadar et parçaları geliyo böyle solucan gibi... hem üzgünüm hem ağlıyorum hayırlısı böyleymiş.. şuan adet görüyorum bu parçalar ne zaman biter

Hemen acilen doktora gidin. Düşük yaptığınızı teyit etsin. Hem müdahale gereken bir durum da olabilir. Değilse de sizi net olarak bilgilendirir. Herşeyde bir hayır vardır mutlaka. Sağlıklı bir gebelik değilmiş demekki. Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın

Sabah kendi doktoruma gittim adetle birlikte atacaksın dedi ilaçları da bırak kullanma dedi başka bi yere de gittim kan testi yaptılar beta 1500 den 900 e düşmüş. Teşekkür ederim amin

Tecrübeli birilerine danışmak istiyorum sabah 3 kere büyük et parçası düştü. Düşük hala devam ediyor mu yoksa sonlandı mı? Hala regl ım devam ediyor. Ara ara da minik et parçaları düşüyor her ay regl ımda bu oluyordu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…