5 haftalık bebeğim düştü

ebruirem

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
21
1
6
İstanbul
Arkadaşlar merhaba bende çıkolata listeleri var her iki rahımdede biri 3cm diğeri 4.5 cm femara kullanarak 2ay tedavinin ardından hamile kaldım.ama 5haftalıkken bebeğim düştü.tekrar ne zaman hamile kalabilirim? Dr bana mucize bu kadar erken gebe kaldın dedi ama sevıncım kursağımda kaldı tekrar bir mucizemi bekliycem

Canım bence doktorunla görüş bir daha ne zaman hamile kalabilirim diye benim 6 haftalık düşüğüm olmuştu 1 kez adet gör sonra gene korunmanı bırak demişti senin düşüğünde çok küçükken olmuş bence bir risk olmaz ama dediğim gibi görüş doktorunla bana doktorum öyle dedi ama biz tam 1,5 sene uğraştık yeni gebelik için çünkü psikolojik olarak engelliyordum gebe kalmamı hep düşünmekten çok fazla üstünde durmaman sana tavsiyem

Ben bebeğimi düşüreli 8 ay oldu ama cesaret edemiyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum

Allah sabır versin canım yeni bi gebelik için tavsiyem 3 ay bekle
ancak o zaman saglıklı bi gebelik gecirirsin.

Geçmiş olsun arkadaşım rahim en erken 3 ayda toparlanır daha sonra rabbim tekrar bebeğini nasip etsin inş..

Merhaba ebruirem, sanirim Cemil Hoca'ya gidiyosun, ben de ona gitmeyi planliyorum. Endometriazis ve cikolata kistlerim var. Cemil beyle ilgili biraz bilgi verebilirsen ameliyat-tedavi konusunda cok sevinirim. Tesekkurler

Eburiem bnce korunma btnm bn 5düşük yaptım ama korunman için kürtaj veya 2,3aylk olması gerektgini düşünüyorum...

16 aralıkta 12 haftalık bır dusuk yasadım aynı korkular bendede var ALLAH sakınır ınsallah tekrar yasamayız bu durumu , benımde kronık ıdrar yolu enfeksıyonum var ve bu sekılde hamıle kaldım dusmesınde ne kadar etkı ettı bılmıyorum gercı sebebınıde bılmıyoruz ama kıst enfeksıyon ıltıhap erken dogum ve dusuge sebep oluyor , doktorum ban ahamıle kalırsan dusuk yada erken dogum yapabılırsın demıstı ve olduda ama kronık olunca tedavısı cok zor

Katılıyorum canm muckss sana bende 5düşk yaptım aynı hamam aynı tas degsn yok
rahatsızlıgım kronık ıgne antıbıyotık bırcok tedavı gordum ama her ay tekrarlıyor malesef hele de kendını usuttunce yandın amam bekarlıgımdan hatta dogumumdan olan bır hastalık ne yaptıysak olmadı gecıremedık tıbbı tedavı gordum 6 aya yakın bıtkısel urunlerı denedım olmadı zaten bu sekılde hamıle kalmak bıle zordu ya ALLAH nne buyukmus kı nasıp ettı ama elınde olan yıne bısey yok elde var sıfır rabbım uzmesın uzdurmesın ınsallah kaybetmek cok zor ınsan tereddut edıyor ya yıne olursa gercı dusuk nedenıde bellı degıl agırlık cok kaldırmıstım gebelıgımı bılmedıgımden 3 ay haberım olmadı o yuzdende dusmus olabılır

kese oluşmuydu? ben 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ama kese bile doğru dürüst oluşmamıştı 1 ay ara verip deneyebilirsiniz demişti doktor. Vucudunun durumuna göre en doğru kararı verecektir. Ve psikoloji çok önemli..

başlığı görünce içim cız etti çünkü bende 3 ay arayla 2 düşük yaptım gecen yıl.cok zor toparlanması psikolojik olarak cok yıpratıyor benim hiçbir sorun yoktu,miyom vardı sadece ve 2kez olunca miyomdan kaynaklanabilecegini düşündük ve aldırdım miyomu.bide miyomsuz deniycem bakalım,az da olsa cesaret geldi en azından.Allah kimseye yaşatmasın,herkesin kucagına almayı nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…