Arkadaşlar merhaba bende çıkolata listeleri var her iki rahımdede biri 3cm diğeri 4.5 cm femara kullanarak 2ay tedavinin ardından hamile kaldım.ama 5haftalıkken bebeğim düştü.tekrar ne zaman hamile kalabilirim? Dr bana mucize bu kadar erken gebe kaldın dedi ama sevıncım kursağımda kaldı tekrar bir mucizemi bekliycem
Geçmiş olsun arkadaşım rahim en erken 3 ayda toparlanır daha sonra rabbim tekrar bebeğini nasip etsin inş..
Ben bebeğimi düşüreli 8 ay oldu ama cesaret edemiyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum
Ben bebeğimi düşüreli 8 ay oldu ama cesaret edemiyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum
rahatsızlıgım kronık ıgne antıbıyotık bırcok tedavı gordum ama her ay tekrarlıyor malesef hele de kendını usuttunce yandın amam bekarlıgımdan hatta dogumumdan olan bır hastalık ne yaptıysak olmadı gecıremedık tıbbı tedavı gordum 6 aya yakın bıtkısel urunlerı denedım olmadı zaten bu sekılde hamıle kalmak bıle zordu ya ALLAH nne buyukmus kı nasıp ettı ama elınde olan yıne bısey yok elde var sıfır rabbım uzmesın uzdurmesın ınsallah kaybetmek cok zor ınsan tereddut edıyor ya yıne olursa gercı dusuk nedenıde bellı degıl agırlık cok kaldırmıstım gebelıgımı bılmedıgımden 3 ay haberım olmadı o yuzdende dusmus olabılırKatılıyorum canm muckss sana bende 5düşk yaptım aynı hamam aynı tas degsn yok
bana yardım edecek kimse yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?