Arkadaslar ben mikro enjeksiyon tedavisi ile gebe kaldım.
12. gün Beta Hcg: 186 ve14. Gun: 367 idi.
Dun ilk kez ultrason için doktorumuza gittik ve bir tane keseye rastladık. Bunun yanında keseye benzer kütleler var ama kese demek zor dedi. Yani bir bebek olma olasılığı yüksek ama kan değerlerin de çok yüksek, şimdiden konuşmak yanlış oluır dedi.
Kalp atışı için 8 Nisan’da gittiğimde bir sürprizle karşılaşabilir miyim sizce?
Çünkü Avrupa ve Amerika'daki ikiz annelerinin yazdıklarına göre ilk 5. hafta ultrasonunda sadece 1 kese goren tüpbebek anneleri, 7. haftada kalp atışı dinlemeye gittiklerinde 2 kese ve 2 kalp atışı duymuşlar ve bu tip anneler çoğunlukta.
Sizlerin arasında 1 kese görüp daha sonra 2 kese ve 2 kalp atışı duyan var mı?
Teşekkürler, sevgiler
Sevgili Sakura;
Sanirim endiselisin biraz..belkide yolk sac kesesidir canim..hem ikizde olsa yeterki saglikli olsun oyle degilmi??Yuce mevlam verdiya kolayliginida verir elbet!!
canım öncelikle hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben haftalarını hatırlamıyorum ama 30 kasımda aşılama oldum.18 aralıkta test yaptık değerim 1582 çıkmıştı.dr.um 29 aralıkta ultrasonla keseye bakalım dedi.
29 aralıkta 1 kese ve kalp atışını gördü.bendede keseye benzer yuvarlaklar vardı 2 tane.kanama ,kan birikmesi olabilir.dedi.şekilleride düzgün kesede olabilir dedi.
2 hafta sonra tekrar gittiğimizde o 2 taneninde kese olduğunu ve kalp atışlarını gördük.yani üçüzlere hamileydim ve şuan 19 haftalık hamileyim. hiç bi proplem yok allaha şükür.dengeli ,aynı aynda tek gibi gelişiyorlar dedi doktor.
Sevgili Sakura;
Sanirim endiselisin biraz..belkide yolk sac kesesidir canim..hem ikizde olsa yeterki saglikli olsun oyle degilmi??Yuce mevlam verdiya kolayliginida verir elbet!!
canım öncelikle hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben haftalarını hatırlamıyorum ama 30 kasımda aşılama oldum.18 aralıkta test yaptık değerim 1582 çıkmıştı.dr.um 29 aralıkta ultrasonla keseye bakalım dedi.
29 aralıkta 1 kese ve kalp atışını gördü.bendede keseye benzer yuvarlaklar vardı 2 tane.kanama ,kan birikmesi olabilir.dedi.şekilleride düzgün kesede olabilir dedi.
2 hafta sonra tekrar gittiğimizde o 2 taneninde kese olduğunu ve kalp atışlarını gördük.yani üçüzlere hamileydim ve şuan 19 haftalık hamileyim. hiç bi proplem yok allaha şükür.dengeli ,aynı aynda tek gibi gelişiyorlar dedi doktor.
Sevgili Ele-Gözlüm,
Biliyo musun bu cevabınla içimi ne kadar rahatlattın. Yani en azından biraz daha umutlu olmamı sağladın. Allah inşallah senin de bebeklerini kucağına alacağın günleri gösterir arkadaşım.
Benim de esas kesinin dışında yuvarlak birşeyler var ama doktor sanırım ümitlendirmek istemiyor. 2 hafta sonra inşallah en az senin kadar güzel haberler alırım. Cevabın için binlerce teşekkürler,
Sevgi ile
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün ben sana bişey sorcam bende asılama yaptırdım göbekten vurununan ignelerden kulnadım bugün 1 hafta oldu asılama yaptıralı benim 3 tane yumurtam gelişmişti ama şimdi hiç bişey hissetmiyorum asılama yaptırdıgım farkında degilim sende herhangi bi kasık agrısı felan oldumu tutmadı herhalde benimki yaiçim sıkılıyo :çok üzgünüm:
arkadaşım sonuç noldu ben merak ettim
Arkadasim ilgin için teşekkür ederim. Aslina 8 Nisandı doktorla randevum ama hislerim bana doktora gştmemi söyledi... Ve 1 Nisanda iki kese ve iki kalp atışı duydum şükürler olsun...
Darısı tüm olmayanlara,
Sen nasılsın ne yaptın,şu an kaç aylıksın,nasıl gidiyor gebelik?
Sevgi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?