• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.haftada kanama normal mi?

cherrphe

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
776
1.382
333
Kızlar 4+3 günlük hamileyim. 2 haftadır bulantılarım ve baş dönmelerim vardı. Geçtiğimiz mayıs ayında bebeğinin kalp atışları durduğu için kürtaj olmuştum. Bu durumdan dolayı test yapmayı erteliyordum.. Hafta içi kan testi yaptırırım derken 1 saat önce çok açık renkli lekelenmelerim olmaya başladı, oldukça az ama beni korkutmaya yetti. Hemen bir test alıp yaptım, silik bir 2.çizgi var. Zaten idrar testlerinde bat tam 5 gün sonra doğru sonuçlar vermeye başlıyor. Korkuyorum haftasonu da ne yapmalıyım. Fikirlerinize ihtiyacım var

Cok uzgunum ama dusuk tehlikesi gibi gorunuyor. Bir saglik kurulusuna gitmenizde fayda var.

Hemen doktora git canım. İlaçla düşük riskini önlerler. Endişelenme ama ihmal de etme dinlen.

Çok teşekkür ederim ikinize de :) aksamdan beri yatıyorum.. Şükür ki o bahsettiğim birkaç damla lekelenmenin dışında hiçbir şey olmadı.. Rabbim sağlıkla devam etmeyi nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim ikinize de :) aksamdan beri yatıyorum.. Şükür ki o bahsettiğim birkaç damla lekelenmenin dışında hiçbir şey olmadı.. Rabbim sağlıkla devam etmeyi nasip etsin inşallah
cnm ben yazdımmı yazmadımmı hatırlamıyorum ama 7 gün lekelendim hamilelik aklımdan geçmiyordu test yaptım birde ne göreyim bebiş var hemen dr gittim progestan kullanıyorum şimdi sabah akşam aldığım günün akşama kesildi kahverengi lekeler bence bi dr gideydin iyidi ona göre ilaç vericek

Back