C ceylo55 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 14 1 31 Cumartesi 15:41 Konu Sahibi ceylo55 #1 Kızlar 5. Haftamdayım kese görünmüştü ve kahverengi lekelenmeler geliyo bugün azar azar bu normal mi
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.799 2.896 29 Cumartesi 15:43 Konu Sahibi ceylo55 #2 Kahverengi neyse de yeşilse akıntı enfeksiyon var demektir bir doktora gidin
SulErzkn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 424 214 29 Cumartesi 15:52 Konu Sahibi ceylo55 #3 Enfeksiyon, kaşıntı da var mı, doktora gidin antibiyotik gerekebilir
E eceunsal Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 540 136 Cumartesi 16:49 Konu Sahibi ceylo55 #4 ceylo55 .!.: Kızlar 5. Haftamdayım kese görünmüştü ve kahverengi lekelenmeler geliyo bugün azar azar bu normal mi Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanaması az az gelir belkide ama yinede ne olursa olsun doktora gitmekte fayda var
ceylo55 .!.: Kızlar 5. Haftamdayım kese görünmüştü ve kahverengi lekelenmeler geliyo bugün azar azar bu normal mi Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanaması az az gelir belkide ama yinede ne olursa olsun doktora gitmekte fayda var
C ceylo55 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2024 14 1 31 Cumartesi 17:13 Konu Sahibi ceylo55 #5 eceunsal .!.: Yerleşme kanaması az az gelir belkide ama yinede ne olursa olsun doktora gitmekte fayda var Genişletmek için tıkla... Gittim düşük tehliken var dedi iğne ve postergo ilaç yazdı adet olucakmısım gibi kramplarımda oluyo çok tedirginim anlamadım
eceunsal .!.: Yerleşme kanaması az az gelir belkide ama yinede ne olursa olsun doktora gitmekte fayda var Genişletmek için tıkla... Gittim düşük tehliken var dedi iğne ve postergo ilaç yazdı adet olucakmısım gibi kramplarımda oluyo çok tedirginim anlamadım
E eceunsal Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 540 136 Cumartesi 19:30 Konu Sahibi ceylo55 #6 ceylo55 .!.: Gittim düşük tehliken var dedi iğne ve postergo ilaç yazdı adet olucakmısım gibi kramplarımda oluyo çok tedirginim anlamadım Genişletmek için tıkla... İlaç ları kullan kalkma hiç dınlen lavoba dışında ayağa kalkmma Rabbim hayırı haberler versin
ceylo55 .!.: Gittim düşük tehliken var dedi iğne ve postergo ilaç yazdı adet olucakmısım gibi kramplarımda oluyo çok tedirginim anlamadım Genişletmek için tıkla... İlaç ları kullan kalkma hiç dınlen lavoba dışında ayağa kalkmma Rabbim hayırı haberler versin