- Konu Sahibi direnhayat
Slm kızlar ilk gebeliğimi yaşıyorum. Üstüne görme yaşadım 10 gündür gebeliğimi öğrendim. O zaman bana Progeston ve folik asit vermişti. Bikaç gün önce de açık kahverengi leke geldi. Dün doktora gittik ultrasonda doktor kesemin normal olduğunu söyledi. Sonra bi daha kan testi istedi. Sonuçlara bakıp değerlerin normal olduğunu söyledi. Ama lekeden dolayı düşük ihtimali verdi ve bu yüzden crinone jel verdi. Progeston ilacına 10 gündür başlamıştım zaten. Şimdi de bu jeli de kullanıyorum.
Doktor ultrasondan tam görünmüyor cumartesi günü gel alttan bakmam lazım dedi ama 5. haftada olduğumdan dolayı bu zamanda alttan bakmak riskli olabilir mi? Ama abimin eşi de 3-4 haftalıkken alttan bakılmıştı ama yinede şüpheliyim ne dersiniz varmı bi fikriniz? Lütfen yardım...
Doktor ultrasondan tam görünmüyor cumartesi günü gel alttan bakmam lazım dedi ama 5. haftada olduğumdan dolayı bu zamanda alttan bakmak riskli olabilir mi? Ama abimin eşi de 3-4 haftalıkken alttan bakılmıştı ama yinede şüpheliyim ne dersiniz varmı bi fikriniz? Lütfen yardım...